Komunikasi karo Supplier? Supplier
PETRE .C Mr. PETRE .C
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-15990659864 Email:sales@mrecycling.cn
Home > Tampilake Produk
Layanan Online
PETRE .C

Mr. PETRE .C

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki
Kabeh Produk
Mesin Ngusap Panel Aluminium Laminasi

Brand: MRECYCLING

Packaging: ing kasus

Kemampuan Supply: 100

Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

Surface Finishing: Color Printing

Mesin telanjang panel econolite Uap pemanas supaya piring aluminium mbukak sisih siji, banjur nganggo rol tekanan sing njabut kulit aluminium. Spesifikasi: 1) .Pisah: 1set, 3KW, Pengukuran: L1100 * W1100 * H850 (MM), Bobot: 400kgs. 2). Mesin mbukak, 1 set, 1.5KW, Pengukuran: L1050 * W500 * H1000 (MM), Bobot: 120kgs....
Kencel kabel kabel kabel tembaga listrik

Unit Price: USD 13000 - 15000 / Set/Sets

Min.Order Unit Price
1 Set/Sets USD 13000 / Set/Sets
1 Set/Sets USD 15000 / Set/Sets

Brand: MENGIKUT

Packaging: ing kasus

Kemampuan Supply: 10

Min. Pesenan: 1 Set/Sets

Type: Wire Strippers

kawat granulator didol Jinis M600 Khusus kanggo kabel kabel komunikasi, paling efektif. uga bisa ngolah kabel kawat, kabel coaxial, kabel telpon, kabel komputer lan kabel kabel tembaga sing dicampur liyane. Wis granulator, alat penggetar, siklik (ekstrak bledug) lan panel kendali listrik, Bisa ndaurake tembaga lan...
Komunikasi Telpon Coklat Stripper

Unit Price: USD 450 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 450 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

Type: Wire Strippers

Mesin Kulit Kabel Tembaga Elektrik Insulated Jinis Blades M-2 CE Diterangake Mung mundhak utawa murah agul-agul ndhuwur nganggo handwheel kanggo macem-macem ketebalan penebat. Dipakani Dhewe, masang kabel lan metu saka sisih liyane. Becik kanggo Papan Pengolahan Kertas, Perusahaan Perobohan, lan Tanduran Pabrik Kawat....
Mesin kabel kabel kabel

Unit Price: USD 450 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 450 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

Automation: Semi-Automatic

Mesin gampang digunakake, Kandel bisa dipotong lan mudhun garis pemisahan. Motor minangka inti tembaga, awan, krasa anget lan ora panas. Dipuntedahaken rong roda cilik kanthi apik, sampeyan bisa kanthi gampang mindhah mesin kasebut. Kulit Ray bisa adol sak sen sawetara, tembaga cerah luwih larang tinimbang ngobong...
Listrik kabel Copper kabel Tembaga Listrik

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

Type: Wire Strippers

Mesin iki ditambahake karo siji agul-agul baja, bisa misahake kabel flat terlindung kaping pindho nalika dipakani, sajrone siji proses. Iki nyaring kabel jaket, kabel romex, kabel zip, kabel bunder, lan liya-liyane. Iki maju kanthi motor digawe tembaga, 11 saluran pemotong, telung klompok lading kembar. Iki didorong...
Alat Wiring Strip otomatis

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

Automation: Automatic

Kawat stripping bisa dadi tugas penting kanggo tenaga listrik utawa cara kanggo nggawe dhuwit ing piranti scrap. Akeh yard sing mbayar tembaga utawa logam liyane kawat, nanging asring kawat diisolasi ing tutup plastik. Mbuwang kawat saka jampel bakal terus nggunakake piranti tangan nganggo tali tradisional...
Apa Gauge Speaker Speaker Kabel

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

Automation: Automatic

Mesin kawat lapisan efisien dhuwur kanthi TUV CE disetujoni. automation dhuwur, ruang lantai cilik. Pengiriman gratis ing Pesanan Khusus. Kanggo cara sing paling gampang lan langsung kanggo daur ulang lan pulih kabel tembaga, aluminium lan Lead. Pasokan listrik 230V-50HZ, 2.2KW. Pangukuran L600 * W640 * H840. Bobot...
Kabel logam Ing Stripper Lengan Plastik

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

Automation: Automatic

Mesin kawat lapisan efisien dhuwur kanthi TUV CE disetujoni. automation dhuwur, ruang lantai cilik. Pengiriman gratis ing Pesanan Khusus. Kanggo cara sing paling gampang lan langsung kanggo daur ulang lan pulih kabel tembaga, aluminium lan Lead. Pasokan listrik 230V-50HZ, 2.2KW. Pangukuran L600 * W640 * H840. Bobot...
Stripper Kawat Tembaga Otomatis

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

Automation: Automatic

Setel mesin stripping kabel gampang banget! Blade iki cetha banget! Papat utawa kaping lima luwih cepet tinimbang kaping stripping tangan Barang iki apik banget, mung sawetara jam, dibuwang puluhan garis, artefak pancen praktis, kualitas lan nilai sing apik. Mesin stripping profesional, operasi sing gampang, stripping...
Mesin penghapusan insulasi kabel

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

Automation: Automatic

Setel mesin stripping kabel gampang banget! Blade iki cetha banget! Papat utawa kaping lima luwih cepet tinimbang kaping stripping tangan Barang iki apik banget, mung sawetara jam, dibuwang puluhan garis, artefak pancen praktis, kualitas lan nilai sing apik. Mesin stripping profesional, operasi sing gampang, stripping...
Kahanan Mesin Mesin Kawat Wire

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

Automation: Automatic

Setel mesin stripping kabel gampang banget! Blade iki cetha banget! Papat utawa kaping lima luwih cepet tinimbang kaping stripping tangan Barang iki apik banget, mung sawetara jam, dibuwang puluhan garis, artefak pancen praktis, kualitas lan nilai sing apik. Mesin stripping profesional, operasi sing gampang, stripping...
Ulasan Mesin Strip kabel

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

Type: Wire Strippers

Mesin gampang digunakake, Kandel bisa dipotong lan mudhun garis pemisahan. Motor minangka inti tembaga, awan, krasa anget lan ora panas. Dipuntedahaken rong roda cilik kanthi apik, sampeyan bisa kanthi gampang mindhah mesin kasebut. Kulit Ray bisa adol sak sen sawetara, tembaga cerah luwih larang tinimbang ngobong...
Alat Strip Kanggo Kawat Daur ulang

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

Type: Wire Strippers

Mesin gampang digunakake, Kandel bisa dipotong lan mudhun garis pemisahan. Motor minangka inti tembaga, awan, krasa anget lan ora panas. Dipuntedahaken rong roda cilik kanthi apik, sampeyan bisa kanthi gampang mindhah mesin kasebut. Kulit Ray bisa adol sak sen sawetara, tembaga cerah luwih larang tinimbang ngobong...
Piranti Strip Seratan Wiring Tembaga

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

Type: Wire Strippers

Mesin gampang digunakake, Kandel bisa dipotong lan mudhun garis pemisahan. Motor minangka inti tembaga, awan, krasa anget lan ora panas. Dipuntedahaken rong roda cilik kanthi apik, sampeyan bisa kanthi gampang mindhah mesin kasebut. Kulit Ray bisa adol sak sen sawetara, tembaga cerah luwih larang tinimbang ngobong...
Copot Penebat Wadhah Tembaga

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

Automation: Automatic

Daur ulang Kula, Mesin DIY We nyedhiyani macem-macem strob kabel daur ulang kethip kanggo macem-macem tugas entheng lan abot, kalebu kabel stripping macem-macem jinis kabel, Kanggo cara sing paling gampang lan langsung kanggo daur ulang lan pulih kabel tembaga, aluminium lan Lead. Utamane kualitas utama sing adol...
Ngendi Kanggo Tuku Stripper Kabel Speaker

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

Automation: Automatic

Daur ulang Kula, Mesin DIY We nyedhiyani macem-macem strob kabel daur ulang kethip kanggo macem-macem tugas entheng lan abot, kalebu kabel stripping macem-macem jinis kabel, Kanggo cara sing paling gampang lan langsung kanggo daur ulang lan pulih kabel tembaga, aluminium lan Lead. Utamane kualitas utama sing adol...
Cara Nganggo Kabel Penebat Tembaga

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

Automation: Automatic

Daur ulang Kula, Mesin DIY Kita nyedhiyakake macem-macem strob kabel daur ulang kethokan macem-macem kanggo tugas medium lan abot, kalebu kabel stripping macem-macem jinis kabel, Kanggo cara sing paling gampang lan langsung kanggo daur ulang lan pulih kabel tembaga, aluminium lan Lead. Utamane kualitas utama sing adol...
Kapal kabel kabel kapal selam

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

Automation: Automatic

Daur ulang Kula, Mesin DIY We nyedhiyani macem-macem strob kabel daur ulang kethip kanggo macem-macem tugas entheng lan abot, kalebu kabel stripping macem-macem jinis kabel, Kanggo cara sing paling gampang lan langsung kanggo daur ulang lan pulih kabel tembaga, aluminium lan Lead. Utamane kualitas utama sing adol...
Mesin Tali Wiring Tnttooling

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

Automation: Automatic

Daur ulang Kula, Mesin DIY We nyedhiyani macem-macem strob kabel daur ulang kethip kanggo macem-macem tugas entheng lan abot, kalebu kabel stripping macem-macem jinis kabel, Kanggo cara sing paling gampang lan langsung kanggo daur ulang lan pulih kabel tembaga, aluminium lan Lead. Utamane kualitas utama sing adol...
Mesin Alat Penyambat Kawat TNT

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

Automation: Automatic

Daur ulang Kula, Mesin DIY We nyedhiyani macem-macem strob kabel daur ulang kethip kanggo macem-macem tugas entheng lan abot, kalebu kabel stripping macem-macem jinis kabel, Kanggo cara sing paling gampang lan langsung kanggo daur ulang lan pulih kabel tembaga, aluminium lan Lead. Utamane kualitas utama sing adol...
Rega Stripper Kawat Tembaga terisolasi

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

Automation: Automatic

Daur ulang Kula, Mesin DIY Kita nyedhiyakake macem-macem strob kabel daur ulang kethokan macem-macem kanggo tugas medium lan abot, kalebu kabel stripping macem-macem jinis kabel, Kanggo cara sing paling gampang lan langsung kanggo daur ulang lan pulih kabel tembaga, aluminium lan Lead. Utamane kualitas utama sing adol...

Produk anyar

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki