Komunikasi karo Supplier? Supplier
PETRE .C Mr. PETRE .C
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-15990659864 Email:sales@mrecycling.cn
Home > Tampilake Produk
Layanan Online
PETRE .C

Mr. PETRE .C

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki
Kabeh Produk
Copter Wire Granulator Sepatator

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 10 sets per month

Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

Type: Metal Recycling Machine

3). 1 set shaker ngurutake aliran udara (1,5 kW), kanthi layar 200 mesh. 4). 1 set penggemar udara / sedot udara (3 kW). 7). Layar gilingan 3pcs (siji kanthi diameter bolongan 3-4-5
Copter Wire Granulator Sepatator

Unit Price: USD 13000 - 15000 / Set/Sets

Min.Order Unit Price
1 Set/Sets USD 13000 / Set/Sets
1 Set/Sets USD 15000 / Set/Sets

Brand: MENGIKUT

Packaging: ing kasus

Kemampuan Supply: 10

Min. Pesenan: 1 Set/Sets

Tembaga Industri W ire Granula Mesin M600 Tipe Khusus kanggo kabel kabel komunikasi, paling efektif. uga bisa ngolah kabel kawat, kabel coaxial, kabel telpon, kabel komputer lan kabel kabel tembaga campuran liyane. Wis granulator, alat penggetar, siklik (ekstrak bledug) lan panel kendali listrik, Bisa ndaurake tembaga...
Mesin Granule Tembaga

Unit Price: USD 11000 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 11000 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 10 SETS/MONTH

Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

Type: Metal Recycling Machine

Kawat Kabel Kawat Granulator Pemisahan M600 Tipe Khusus kanggo kabel kabel komunikasi, paling efektif. uga bisa ngolah kabel kawat, kabel coaxial, kabel telpon, kabel komputer lan kabel kabel tembaga campuran liyane. Wis granulator, alat penggetar, siklik (ekstrak bledug) lan panel kendali listrik, Bisa ndaurake...
mesin daur ulang kanggo didol

Unit Price: USD 13000 - 15000 / Set/Sets

Min.Order Unit Price
1 Set/Sets USD 13000 / Set/Sets
1 Set/Sets USD 15000 / Set/Sets

Brand: MENGIKUT

Packaging: ing kasus

Kemampuan Supply: 10

Min. Pesenan: 1 Set/Sets

Type: Metal Recycling Machine

mesin mesin tembaga Jinis M600 Khusus kanggo kabel kabel komunikasi, paling efektif. uga bisa ngolah kabel kawat, kabel coaxial, kabel telpon, kabel komputer lan kabel kabel tembaga campuran liyane. Wis granulator, alat penggetar, siklik (ekstrak bledug) lan panel kendali listrik, Bisa ndaurake tembaga lan jampel,...
mesin tembaga scrap tembaga

Unit Price: USD 200 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 200 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

Type: Wire Strippers

Apa sing kedadeyan ing kabel kabel scrap sawise sampeyan nyopot? Iki diurutake miturut materi lan irisan dadi potongan cilik. Kethokan sing wis diproses dibungkus lan dikirim menyang perusahaan sing nyalurake maneh bahan lan nggawe produk anyar. Lembar kawat scrap otomatis bisa mbantu nyuda penebat saka kabel kabel...
daya listrik stripper

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

Type: Wire Strippers

Apa sing kedadeyan ing kabel kabel scrap sawise sampeyan nyopot? Iki diurutake miturut materi lan irisan dadi potongan sing luwih cilik. Kethokan sing wis diproses dibungkus lan dikirim menyang perusahaan sing nyalurake maneh bahan lan nggawe produk anyar. Lembar kawat scrap otomatis bisa mbantu nyuda penebat saka...
striper kabel listrik

Unit Price: USD 200 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 200 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

Type: Wire Strippers

Apa sing kedadeyan ing kabel kabel scrap sawise sampeyan nyopot? Iki diurutake miturut materi lan irisan dadi potongan sing luwih cilik. Kethokan sing wis diproses dibungkus lan dikirim menyang perusahaan sing nyalurake maneh bahan lan nggawe produk anyar. Lembar kawat scrap otomatis bisa mbantu nyuda penebat saka...
peralatan stripping kabel gedhe

Unit Price: USD 200 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 200 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

Type: Wire Strippers

Apa sing kedadeyan ing kabel kabel scrap sawise sampeyan nyopot? Iki diurutake miturut materi lan irisan dadi potongan cilik. Kethokan sing wis diproses dibungkus lan dikirim menyang perusahaan sing nyalurake maneh bahan lan nggawe produk anyar. Lembar kawat scrap otomatis bisa mbantu nyuda penebat saka kabel kabel...
apa gunane tali kanggo tembaga

Unit Price: USD 200 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 200 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

Type: Wire Strippers

Apa sing kedadeyan ing kabel kabel scrap sawise sampeyan nyopot? Iki diurutake miturut materi lan irisan dadi potongan sing luwih cilik. Kethokan sing wis diproses dibungkus lan dikirim menyang perusahaan sing nyalurake maneh bahan lan nggawe produk anyar. Lembar kawat scrap otomatis bisa mbantu nyuda penebat saka...
insulated kabel stripping wire

Unit Price: USD 200 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 200 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

Type: Wire Strippers

Apa sing kedadeyan ing kabel kabel scrap sawise sampeyan nyopot? Iki diurutake miturut materi lan irisan dadi potongan cilik. Kethokan sing wis diproses dibungkus lan dikirim menyang perusahaan sing nyalurake maneh bahan lan nggawe produk anyar. Lembar kawat scrap otomatis bisa mbantu nyuda penebat saka kabel kabel...
stripper kabel gampang

Unit Price: USD 200 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 200 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

Type: Wire Strippers

Apa sing kedadeyan ing kabel kabel scrap sawise sampeyan nyopot? Iki diurutake miturut materi lan irisan dadi potongan sing luwih cilik. Kethokan sing wis diproses dibungkus lan dikirim menyang perusahaan sing nyalurake maneh bahan lan nggawe produk anyar. Lembar kawat scrap otomatis bisa mbantu nyuda penebat saka...
enamel kabel stripping mesin

Unit Price: USD 1000 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 1000 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

Type: Electronics Recycling Machine

Papan sing tuku logam kethokan ora bakal tuku kawat yen jampel isih dipasang. Iki amarga dheweke pengin ilang kanthi cepet supaya bisa didol kanthi cepet. Ing jampel bisa ing proses iki lan ora bisa ilang bebarengan karo kabel. Celengan kawat scrap otomatis bisa mbantu nyuda penebat saka kabel kanthi cepet lan...
mesin kabel kabel listrik

Unit Price: USD 1000 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 1000 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

Type: Electronics Recycling Machine

Papan sing tuku logam kethokan ora bakal tuku kawat yen jampel isih dipasang. Iki amarga dheweke pengin ilang kanthi cepet supaya bisa didol kanthi cepet. Ing jampel bisa ing proses iki lan ora bisa ilang bebarengan karo kabel. Celengan kawat scrap otomatis bisa mbantu nyuda penebat saka kabel kanthi cepet lan...
cara gampang kanggo mbusak jampel saka kabel tembaga

Unit Price: USD 1000 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 1000 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

Type: Electronics Recycling Machine

Papan sing tuku logam kethokan ora bakal tuku kawat yen jampel isih dipasang. Iki amarga dheweke pengin ilang kanthi cepet supaya bisa didol kanthi cepet. Ing jampel bisa ing proses iki lan ora bisa ilang bebarengan karo kabel. Celengan kawat scrap otomatis bisa mbantu nyuda penebat saka kabel kanthi cepet lan...
mesin diablo kabel stripping

Unit Price: USD 1000 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 1000 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

Type: Electronics Recycling Machine

Papan sing tuku logam kethokan ora bakal tuku kawat yen jampel isih dipasang. Iki amarga dheweke pengin ilang kanthi cepet supaya bisa didol kanthi cepet. Ing jampel bisa ing proses iki lan ora bisa ilang bebarengan karo kabel. Celengan kawat scrap otomatis bisa mbantu nyuda penebat saka kabel kanthi cepet lan...
mesin tembaga kabel tembaga

Unit Price: USD 1000 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 1000 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

Type: Electronics Recycling Machine

Papan sing tuku logam kethokan ora bakal tuku kawat yen jampel isih dipasang. Iki amarga dheweke pengin ilang kanthi cepet supaya bisa didol kanthi cepet. Ing jampel bisa ing proses iki lan ora bisa ilang bebarengan karo kabel. Celengan kawat scrap otomatis bisa mbantu nyuda penebat saka kabel kanthi cepet lan...
tembaga kabel stripping mesin australia

Unit Price: USD 1000 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 1000 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

Type: Electronics Recycling Machine

Papan sing tuku logam kethokan ora bakal tuku kawat yen jampel isih dipasang. Iki amarga dheweke pengin ilang kanthi cepet supaya bisa didol kanthi cepet. Ing jampel bisa ing proses iki lan ora bisa ilang bebarengan karo kabel. Celengan kawat scrap otomatis bisa mbantu nyuda penebat saka kabel kanthi cepet lan...
mesin lapisan tembaga

Unit Price: USD 1000 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 1000 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

Type: Electronics Recycling Machine

Papan sing tuku logam kethokan ora bakal tuku kawat yen jampel isih dipasang. Iki amarga dheweke pengin ilang kanthi cepet supaya bisa didol kanthi cepet. Ing jampel bisa ing proses iki lan ora bisa ilang bebarengan karo kabel. Celengan kawat scrap otomatis bisa mbantu nyuda penebat saka kabel kanthi cepet lan...
kabel kabel coaxial

Unit Price: USD 1000 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 1000 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

Type: Electronics Recycling Machine

Papan sing tuku logam kethokan ora bakal tuku kawat yen jampel isih dipasang. Iki amarga dheweke pengin ilang kanthi cepet supaya bisa didol kanthi cepet. Ing jampel bisa ing proses iki lan ora bisa ilang bebarengan karo kabel. Celengan kawat scrap otomatis bisa mbantu nyuda penebat saka kabel kanthi cepet lan...
kawat tukang kayu dibuwang

Unit Price: USD 1000 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 1000 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

Type: Electronics Recycling Machine

Papan sing tuku logam kethokan ora bakal tuku kawat yen jampel isih dipasang. Iki amarga dheweke pengin ilang kanthi cepet supaya bisa didol kanthi cepet. Ing jampel bisa ing proses iki lan ora bisa ilang bebarengan karo kabel. Celengan kawat scrap otomatis bisa mbantu nyuda penebat saka kabel kanthi cepet lan...
kabel stripping machine uk

Unit Price: USD 1000 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 1000 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000

Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

Type: Wire Strippers

supaya inti tembaga dipisah saka karet utawa insulasi PVC. Macem-macem ukuran kabel kabel kasedhiya. Apa iku siji utawa pirang-pirang kabel listrik ditutupi plastik, Kita nyedhiyakake mesin produktivitas lan efisiensi sing dhuwur. We nyedhiyani macem-macem stroble kabel daur ulang kethip kanggo macem-macem tugas...

Produk anyar

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki