Komunikasi karo Supplier? Supplier
PETRE .C Mr. PETRE .C
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-15990659864 Email:sales@mrecycling.cn
Home > Produk > Mesin Penyambat Kawat Benchtop > Piranti Aksesori Wire Stripper
Layanan Online
PETRE .C

Mr. PETRE .C

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Piranti Aksesori Wire Stripper

Kategori produk dari Piranti Aksesori Wire Stripper , kami produsen khusus dari Cina, Piranti aksesoris kanggo Strip Wire , Piranti Aksesori Wire Stripper pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Peralatan Strip kabel R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!
alat scrap kabel scrap

Unit Price: USD 2 - 3 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 2 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 3 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: Kasus

Kemampuan Supply: 10000

Ing diameteripun 35mm, njaba diameteripun 68 mm Blades. mesin kabel kabel listrik kanggo

China Piranti Aksesori Wire Stripper Supplier

alat aksesoris kanggo strippers kabel

cable wire stripper


Mrecycling Machinery Co, Limited.


adol sawetara pemroses kawat otomatis lan semi-otomatis,


mesin kanggo ngrampungake prosedur pangolahan kawat kanthi otomatis.


Iki minangka kesempatan sing cocog kanggo sampeyan utawa wong sing wis kenal,


nganyarke, utawa tuku tambahan lapisan kabel !!

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki