Komunikasi karo Supplier? Supplier
PETRE .C Mr. PETRE .C
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-15990659864 Email:sales@mrecycling.cn
Home > Produk > Mesin Wiring Kawat > Mesin Kanggo Kabel Kawat
Layanan Online
PETRE .C

Mr. PETRE .C

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Mesin Kanggo Kabel Kawat

Kategori produk dari Mesin Kanggo Kabel Kawat , kami produsen khusus dari Cina, Mesin Wiring Kawat , Mesin Kanggo Kabel Kawat pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Mesin Stripping kabel R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!
kabel speaker kabel

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Setel mesin stripping kabel gampang banget! Blade iki cetha banget! Papat utawa kaping lima luwih cepet tinimbang kaping stripping tangan Barang iki apik banget, mung sawetara jam, puluhan garis sing diuncalake, artifak pancen praktis, kualitas lan...
Mesin Jalur Kawat ing eBay

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Setel mesin stripping kabel gampang banget! Blade iki cetha banget! Papat utawa kaping lima luwih cepet tinimbang kaping stripping tangan Barang iki apik banget, mung sawetara jam, puluhan garis sing diuncalake, artifak pancen praktis, kualitas lan...
alat striping kabel

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Setel mesin stripping kabel gampang banget! Blade iki cetha banget! Papat utawa kaping lima luwih cepet tinimbang kaping stripping tangan Barang iki apik banget, mung sawetara jam, puluhan garis sing diuncalake, artifak pancen praktis, kualitas lan...
kabel stripper awg

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Setel mesin stripping kabel gampang banget! Blade iki cetha banget! Papat utawa kaping lima luwih cepet tinimbang kaping stripping tangan Barang iki apik banget, mung sawetara jam, puluhan garis sing diuncalake, artifak pancen praktis, kualitas lan...
kabel stripper kanggo didol

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Setel mesin stripping kabel gampang banget! Blade iki cetha banget! Papat utawa kaping lima luwih cepet tinimbang kaping stripping tangan Barang iki apik banget, mung sawetara jam, puluhan garis sing diuncalake, artifak pancen praktis, kualitas lan...
Mesin Stripper kabel

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Setel mesin stripping kabel gampang banget! Blade iki cetha banget! Papat utawa kaping lima luwih cepet tinimbang kaping stripping tangan Barang iki apik banget, mung sawetara jam, puluhan garis sing diuncalake, artifak pancen praktis, kualitas lan...
kawat tukang jajan

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Setel mesin stripping kabel gampang banget! Blade iki cetha banget! Papat utawa kaping lima luwih cepet tinimbang kaping stripping tangan Barang iki apik banget, mung sawetara jam, puluhan garis sing diuncalake, artifak pancen praktis, kualitas lan...
alat stripper kabel

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Setel mesin stripping kabel gampang banget! Blade iki cetha banget! Papat utawa kaping lima luwih cepet tinimbang kaping stripping tangan Barang iki apik banget, mung sawetara jam, puluhan garis sing diuncalake, artifak pancen praktis, kualitas lan...
kawat striper kabel

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Setel mesin stripping kabel gampang banget! Blade iki cetha banget! Papat utawa kaping lima luwih cepet tinimbang kaping stripping tangan Barang iki apik banget, mung sawetara jam, puluhan garis sing diuncalake, artifak pancen praktis, kualitas lan...
kabel mbuwang

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Setel mesin stripping kabel gampang banget! Blade iki cetha banget! Papat utawa kaping lima luwih cepet tinimbang kaping stripping tangan Barang iki apik banget, mung sawetara jam, puluhan garis sing diuncalake, artifak pancen praktis, kualitas lan...
kawat ngusap wilah

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Setel mesin stripping kabel gampang banget! Blade iki cetha banget! Papat utawa kaping lima luwih cepet tinimbang kaping stripping tangan Barang iki apik banget, mung sawetara jam, puluhan garis sing diuncalake, artifak pancen praktis, kualitas lan...
kabel péso nyuling

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Setel mesin stripping kabel gampang banget! Blade iki cetha banget! Papat utawa kaping lima luwih cepet tinimbang kaping stripping tangan Barang iki apik banget, mung sawetara jam, puluhan garis sing diuncalake, artifak pancen praktis, kualitas lan...
kabel stripping machine ebay

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Setel mesin stripping kabel gampang banget! Blade iki cetha banget! Papat utawa kaping lima luwih cepet tinimbang kaping stripping tangan Barang iki apik banget, mung sawetara jam, puluhan garis sing diuncalake, artifak pancen praktis, kualitas lan...
kabel stripping mesin krasan

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Setel mesin stripping kabel gampang banget! Blade iki cetha banget! Papat utawa kaping lima luwih cepet tinimbang kaping stripping tangan Barang iki apik banget, mung sawetara jam, puluhan garis sing diuncalake, artifak pancen praktis, kualitas lan...
Mesin Stripper kabel kabel

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Cara aman lingkungan kanggo mbusak insulasi kabel, Dirancang kanggo Listrik, Perusahaan Perobohan, Omah Beku, lan Daur-ulang. Lembar kabel iki minangka mesin dipasang bench sing nyengkirake kawat saka siji sisih lan ngethok lan ngilangi jampel saka...
gelas kabel sekeret

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Cara aman lingkungan kanggo mbusak insulasi kabel, Dirancang kanggo Listrik, Perusahaan Perobohan, Omah Beku, lan Daur-ulang. Lembar kabel iki minangka mesin dipasang bench sing nyengkirake kawat saka siji sisih lan ngethok lan ngilangi jampel saka...
alat daur ulang kabel listrik

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Cara aman lingkungan kanggo mbusak insulasi kabel, Dirancang kanggo Listrik, Perusahaan Perobohan, Omah Beku, lan Daur-ulang. Lembar kabel iki minangka mesin dipasang bench sing nyengkirake kawat saka siji sisih lan ngethok lan ngilangi jampel saka...
Tembok kabel tembaga kabel kabel kabel

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Cara aman lingkungan kanggo mbusak insulasi kabel, Dirancang kanggo Listrik, Perusahaan Perobohan, Omah Beku, lan Daur-ulang. Lembar kabel iki minangka mesin dipasang bench sing nyengkirake kawat saka siji sisih lan ngethok lan ngilangi jampel saka...
Kancing kabel kabel

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Gampang didaur ulang, bisa digunakake maneh, bisa dianyari, awet, saluran dual lan 28pcs blades mesin kabel kabel kabel tembaga otomatis bisnis sing efisien lan duwe
scrap kabel kabel mobil

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Gampang didaur ulang, bisa digunakake maneh, bisa dianyari, awet, saluran dual lan 28pcs blades mesin kabel kabel kabel tembaga kanthi otomatis bisnis sing efisien lan duwe
Serat Kawat Jalur

Unit Price: USD 450 - 480 / Pound

Min.Order Unit Price
1 Pound USD 450 / Pound
1 Pound USD 480 / Pound

Brand: MENGIKUT

Packaging: ing kasus

Kemampuan Supply: 1000

Stripper Kabel Komersial Jinis keamanan pindho M-1 Jinis Pasokan listrik 230V-50HZ, 2.2KW Pangukuran L620 * W600 * H840 Bobot 100KG Output Saben 400-1000KG Diameteripun Processing ing kabel kabel 1-45mm Kapasitas tali kabel 35 meter / menit Gulungan...

China Mesin Kanggo Kabel Kawat Supplier

Mesin Kanggo Strip Wire, mesin kanggo nyaring kawat tembaga

wire cable stripper

Kabeh yard scrap biasane nampa bahan daur ulang saka kontraktor,


nanging akeh sing tumindak mung minangka middleman lan ngreset materi menyang pemroses khusus sing dilengkapi karo peralatan teknologi tinggi sing dibutuhake supaya bisa ngetrapake materi kasebut.


Ngerti apa operasi kethokan utawa nduweni katrampilan kanggo ngolah materi ing situs kasebut bisa mbedakake banget babagan rega sing ditampa kanggo materi sampeyan.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki