Komunikasi karo Supplier? Supplier
PETRE .C Mr. PETRE .C
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-15990659864 Email:sales@mrecycling.cn
Home > Produk > Mesin Wiring Kawat > Mesin Kanggo Kabel Kawat
Layanan Online
PETRE .C

Mr. PETRE .C

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Mesin Kanggo Kabel Kawat

Kategori produk dari Mesin Kanggo Kabel Kawat , kami produsen khusus dari Cina, Mesin Wiring Kawat , Mesin Kanggo Kabel Kawat pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Mesin Stripping kabel R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!
Stripper Kawat Tembaga Otomatis

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Setel mesin stripping kabel gampang banget! Blade iki cetha banget! Papat utawa kaping lima luwih cepet tinimbang kaping stripping tangan Barang iki apik banget, mung sawetara jam, dibuwang puluhan garis, artefak pancen praktis, kualitas lan nilai...
Mesin penghapusan insulasi kabel

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Setel mesin stripping kabel gampang banget! Blade iki cetha banget! Papat utawa kaping lima luwih cepet tinimbang kaping stripping tangan Barang iki apik banget, mung sawetara jam, dibuwang puluhan garis, artefak pancen praktis, kualitas lan nilai...
Kahanan Mesin Mesin Kawat Wire

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Setel mesin stripping kabel gampang banget! Blade iki cetha banget! Papat utawa kaping lima luwih cepet tinimbang kaping stripping tangan Barang iki apik banget, mung sawetara jam, dibuwang puluhan garis, artefak pancen praktis, kualitas lan nilai...
Kencel kabel kabel kabel tembaga listrik

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Cara aman lingkungan kanggo mbusak insulasi kabel, Dirancang kanggo Listrik, Perusahaan Perobohan, Omah Beku, lan Daur-ulang. Lembar kabel iki minangka mesin dipasang bench sing nyengkirake kawat saka siji sisih lan ngethok lan ngilangake jampel...
Kabel kabel kabel tembaga listrik

Unit Price: USD 450 - 480 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 450 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 480 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: ing kasus

Kemampuan Supply: 1000

strippers kabel becik Jinis keamanan pindho M-1 Jinis Pasokan listrik 230V-50HZ, 2.2KW Pangukuran L620 * W600 * H840 Bobot 100KG Output Saben 400-1000KG Diameteripun Processing ing kabel kabel 1-45mm Kapasitas tali kabel 35 meter / menit Gulungan...
Mesin Stripper Speaker Kabel

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Setel mesin stripping kabel gampang banget! Blade iki cetha banget! Papat utawa kaping lima luwih cepet tinimbang kaping stripping tangan Barang iki apik banget, mung sawetara jam, dibuwang puluhan garis, artefak pancen praktis, kualitas lan nilai...
Alat Strip Wire sing bisa luwes

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Setel mesin stripping kabel gampang banget! Blade iki cetha banget! Papat utawa kaping lima luwih cepet tinimbang kaping stripping tangan Barang iki apik banget, mung sawetara jam, dibuwang puluhan garis, artefak pancen praktis, kualitas lan nilai...
Mesin Tembaga Kawat Tembaga Awg

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Setel mesin stripping kabel gampang banget! Blade iki cetha banget! Papat utawa kaping lima luwih cepet tinimbang kaping stripping tangan Barang iki apik banget, mung sawetara jam, dibuwang puluhan garis, artefak pancen praktis, kualitas lan nilai...
Mesin Stripper Kawat Tembaga Dive Power Power

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Setel mesin stripping kabel gampang banget! Blade iki cetha banget! Papat utawa kaping lima luwih cepet tinimbang kaping stripping tangan Barang iki apik banget, mung sawetara jam, dibuwang puluhan garis, artefak pancen praktis, kualitas lan nilai...
Mesin Plier Stripper Kabel

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Setel mesin stripping kabel gampang banget! Blade iki cetha banget! Papat utawa kaping lima luwih cepet tinimbang kaping stripping tangan Barang iki apik banget, mung sawetara jam, dibuwang puluhan garis, artefak pancen praktis, kualitas lan nilai...
Mesin Stripper Kabel Teras Teras

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Setel mesin stripping kabel gampang banget! Blade iki cetha banget! Papat utawa kaping lima luwih cepet tinimbang kaping stripping tangan Barang iki apik banget, mung sawetara jam, dibuwang puluhan garis, artefak pancen praktis, kualitas lan nilai...
Mesin Plimper Wire Stripper

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Setel mesin stripping kabel gampang banget! Blade iki cetha banget! Papat utawa kaping lima luwih cepet tinimbang kaping stripping tangan Barang iki apik banget, mung sawetara jam, dibuwang puluhan garis, artefak pancen praktis, kualitas lan nilai...
Blades Wiring Kawat Tembaga

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Setel mesin stripping kabel gampang banget! Blade iki cetha banget! Papat utawa kaping lima luwih cepet tinimbang kaping stripping tangan Barang iki apik banget, mung sawetara jam, dibuwang puluhan garis, artefak pancen praktis, kualitas lan nilai...
Mesin Stripper kabel terisolasi

Unit Price: USD 450 - 480 / Pound

Min.Order Unit Price
1 Pound USD 450 / Pound
1 Pound USD 480 / Pound

Brand: MENGIKUT

Packaging: ing kasus

Kemampuan Supply: 1000

Stripper Kabel Komersial Jinis keamanan pindho M-1 Jinis Pasokan listrik 230V-50HZ, 2.2KW Pangukuran L620 * W600 * H840 Bobot 100KG Output Saben 400-1000KG Diameteripun Processing ing kabel kabel 1-45mm Kapasitas tali kabel 35 meter / menit Gulungan...
Mesin Nglereni Kawat otomatis

Unit Price: USD 350 - 450 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 350 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 450 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: ing kasus

Kemampuan Supply: 10000

peralatan daur ulang logam kethokan Jinis keamanan kaping pindho M-1 CE TUV disetujoni Pasokan listrik 230V-50HZ, 2.2KW Pangukuran L620 * W600 * H840 Bobot 100KG Output Saben 400-1000KG Diameteripun Processing ing kabel kabel 1-45mm Kapasitas tali...
Mesin Tembok Kawat Tembaga ing eBay

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Setel mesin stripping kabel gampang banget! Blade iki cetha banget! Papat utawa kaping lima luwih cepet tinimbang kaping stripping tangan Barang iki apik banget, mung sawetara jam, dibuwang puluhan garis, artefak pancen praktis, kualitas lan nilai...
Cop kabel Penyebaran kabel kabel

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Cara aman lingkungan kanggo mbusak insulasi kabel, Dirancang kanggo Listrik, Perusahaan Perobohan, Omah Beku, lan Daur-ulang. Lembar kabel iki minangka mesin dipasang bench sing nyengkirake kawat saka siji sisih lan ngethok lan ngilangi jampel saka...
Kawat Kabel Tembaga kabel Stripper

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Gampang didaur ulang, bisa diakses maneh, bisa dianyari, awet, saluran dual lan 28pcs blades mesin kabel kabel kabel tembaga otomatis bisnis sing efisien lan duwe
Kancing kabel kabel kabel Kencel

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Gampang didaur ulang, bisa diakses maneh, bisa dianyari, awet, saluran dual lan 28pcs blades mesin kabel kabel kabel tembaga otomatis bisnis sing efisien lan duwe
Nggunakake Wiring Stripping Tool

Unit Price: USD 300 - 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 300 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus

Kemampuan Supply: 10000

carane daur ulang tembaga Tipe Bastic M-1 Pasokan listrik 230V-50HZ, 2.2KW Pangukuran L620 * W600 * H840 Bobot 100KG Output Saben 400-1000KG Diameteripun Processing ing kabel kabel 1-45mm Kapasitas tali kabel 35 meter / menit Gulungan baja 4sets....
Alat Tembok Kawat Tembaga Cop Strip

Unit Price: USD 300 - 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 300 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus

Kemampuan Supply: 10000

cara paling apik kanggo mbuwang kawat tembaga Tipe Bastic M-1 Pasokan listrik 230V-50HZ, 2.2KW Pangukuran L620 * W600 * H840 Bobot 100KG Output Saben 400-1000KG Diameteripun Processing ing kabel kabel 1-45mm Kapasitas tali kabel 35 meter / menit...

China Mesin Kanggo Kabel Kawat Supplier

Mesin Kanggo Strip Wire, mesin kanggo nyaring kawat tembaga

wire cable stripper

Kabeh yard scrap biasane nampa bahan daur ulang saka kontraktor,


nanging akeh sing tumindak mung minangka middleman lan ngreset materi menyang pemroses khusus sing dilengkapi karo peralatan teknologi tinggi sing dibutuhake supaya bisa ngetrapake materi kasebut.


Ngerti apa operasi kethokan utawa nduweni katrampilan kanggo ngolah materi ing situs kasebut bisa mbedakake banget babagan rega sing ditampa kanggo materi sampeyan.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki