Komunikasi karo Supplier? Supplier
PETRE .C Mr. PETRE .C
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-15990659864 Email:sales@mrecycling.cn
Home > Produk > Mesin Strip Kawat Industri
Layanan Online
PETRE .C

Mr. PETRE .C

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Mesin Strip Kawat Industri

Kategori produk dari Mesin Strip Kawat Industri , kami produsen khusus dari Cina, Armner kabel Stripper , Mesin Ngawat-ngawati Kawat Tugas abot pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Mesin Larik Kabel Industri R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!
Liyane

Stripper Kabel Dompet kabel

Liyane

Heavy Stripper Kawat Tugas abot

Liyane

Mesin Larik Kabel Industri

Liyane

Bagéan Nganggo Mesin Nganggo Mesin

Mesin Strip Kawat Industri

cable stripping machine

Penebat kabel pelat bisa dadi tugas penting kanggo tenaga listrik
utawa cara kanggo nggawe dhuwit ing piranti scrap.


Akeh yard sing mbayar tembaga utawa logam liyane kawat,
nanging asring kawat diisolasi ing tutup plastik.


Mbuwang kawat saka jampel bakal terus nggunakake piranti tangan nganggo tali tradisional tradisional.


Untunge, sampeyan bisa nggawe kabel belang dhewe kanggo ngikat rege kabel kanthi narik kawat terisolasi kanthi cetha.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki