Komunikasi karo Supplier? Supplier
PETRE .C Mr. PETRE .C
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-15990659864 Email:sales@mrecycling.cn
Home > Produk > Mesin Strip Kawat Industri > Mesin Larik Kabel Industri
Layanan Online
PETRE .C

Mr. PETRE .C

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Mesin Larik Kabel Industri

Kategori produk dari Mesin Larik Kabel Industri , kami produsen khusus dari Cina, Mesin Larik Kabel Industri , Strip Kawat Daya pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Mesin Stripping kabel R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!
Peralatan Kencan Kawat Cop Copper

Unit Price: USD 450 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 450 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Mesin Kulit Kabel Tembaga Elektrik Insulated Jinis Blades M-2 CE Diterangake Mung mundhak utawa murah agul-agul ndhuwur nganggo handwheel kanggo macem-macem ketebalan jampel. Dipakani Dhewe, masang kabel lan metu saka sisih liyane. Becik kanggo...
kabel puteran sing puter

Unit Price: USD 450 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 450 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Mesin Kulit Kabel Tembaga Elektrik Insulated Jinis Blades M-2 CE Diterangake Mung mundhak utawa murah agul-agul ndhuwur nganggo handwheel kanggo macem-macem ketebalan jampel. Dipakani Dhewe, masang kabel lan metu saka sisih liyane. Becik kanggo...
Alat Strip Kabel Profesional

Unit Price: USD 450 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 450 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Mesin Kulit Kabel Tembaga Elektrik Insulated Jinis Blades M-2 CE Diterangake Mung mundhak utawa murah agul-agul ndhuwur nganggo handwheel kanggo macem-macem ketebalan jampel. Dipakani Dhewe, masang kabel lan metu saka sisih liyane. Becik kanggo...
Powered Wire Stripper

Unit Price: USD 450 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 450 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Mesin Kulit Kabel Tembaga Elektrik Insulated Jinis Blades M-2 CE Diterangake Mung mundhak utawa murah agul-agul ndhuwur nganggo handwheel kanggo macem-macem ketebalan jampel. Dipakani Dhewe, masang kabel lan metu saka sisih liyane. Becik kanggo...
alat listrik kabel stripping

Unit Price: USD 450 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 450 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Mesin Kulit Kabel Tembaga Elektrik Insulated Jinis Blades M-2 CE Diterangake Mung mundhak utawa murah agul-agul ndhuwur nganggo handwheel kanggo macem-macem ketebalan jampel. Dipakani Dhewe, masang kabel lan metu saka sisih liyane. Becik kanggo...
Granulator Kabel Kanggo Dijual

Unit Price: USD 1000 - 900 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 1000 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 900 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: ing kasus

Kemampuan Supply: 1000

sambungan kabel internet Jenis industri M-3 Dirancang kanggo kabel armored Heavily, kabel massive, AC energi kabel (aluminium nganggo inti baja), kabel kapal selam. Kekuwatan: 5.5KW, 380V-50HZ Diameteripun Processing ing kabel kabel 2-160mm....
Mesin Daur-ulang Kanggo Didol

Unit Price: USD 1000 - 900 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 1000 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 900 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: ing kasus

Kemampuan Supply: 1000

Pemisahan aluminium Jenis industri M-3 Dirancang kanggo kabel armored Heavily, kabel massive, AC energi kabel (aluminium nganggo inti baja), kabel kapal selam. Kekuwatan: 5.5KW, 380V-50HZ Diameteripun Processing ing kabel kabel 2-160mm. Nglereni...
Mesin Daur-ulang Logam

Unit Price: USD 1000 - 900 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 1000 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 900 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: ing kasus

Kemampuan Supply: 1000

alat stripping romex Jenis industri M-3 Dirancang kanggo kabel armored Heavily, kabel massive, AC energi kabel (aluminium nganggo inti baja), kabel kapal selam. Kekuwatan: 5.5KW, 380V-50HZ Diameteripun Processing ing kabel kabel 2-160mm. Nglereni...
mesin daur ulang logam

Brand: MENGIKUT

Packaging: ing kasus

Kemampuan Supply: 1000

mesin tembaga kabel tembaga Jenis industri M-3 Dirancang kanggo kabel armored Heavily, kabel massive, AC energi kabel (aluminium nganggo inti baja), kabel kapal selam. Kekuwatan: 5.5KW, 380V-50HZ Diameteripun Processing ing kabel kabel 2-160mm....
kawat tambaga daur ulang kanggo dhuwit

Unit Price: USD 1000 - 900 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 1000 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 900 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: ing kasus

Kemampuan Supply: 1000

mesin tembaga kabel tembaga Jenis industri M-3 Dirancang kanggo kabel armored Heavily, kabel massive, AC energi kabel (aluminium nganggo inti baja), kabel kapal selam. Kekuwatan: 5.5KW, 380V-50HZ Diameteripun Processing ing kabel kabel 2-160mm....
mesin kabel kabel listrik

Unit Price: USD 1200 - 900 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 1200 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 900 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: ing kasus

Kemampuan Supply: 1000

kawat tambaga daur ulang kanggo dhuwit Jenis industri M-3 Dirancang kanggo kabel armored Heavily, kabel massive, AC energi kabel (aluminium nganggo inti baja), kabel kapal selam. Kekuwatan: 5.5KW, 380V-50HZ Diameteripun Processing ing kabel kabel...
mesin kabel kabel listrik

Unit Price: USD 1200 - 900 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 1200 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 900 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: ing kasus

Kemampuan Supply: 1000

tembaga daur ulang kanggo dhuwit Jenis industri M-3 Dirancang kanggo kabel armored Heavily, kabel massive, AC energi kabel (aluminium nganggo inti baja), kabel kapal selam. Kekuwatan: 5.5KW, 380V-50HZ Diameteripun Processing ing kabel kabel 2-160mm....
digunakake tembaga kabel stripping mesin

Unit Price: USD 1200 - 900 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 1200 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 900 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: ing kasus

Kemampuan Supply: 1000

Strip Kawat Daya Jenis industri M-3 Dirancang kanggo kabel armored Heavily, kabel massive, AC energi kabel (aluminium nganggo inti baja), kabel kapal selam. Daya: 4KW / 5.5KW, 220V / 380V-50HZ Diameteripun Processing ing kabel kabel 2-70mm. Tugas...
Pisahake Penebat Saka Wire Kabel Tembaga sing cerah # 1

Unit Price: USD 1200 - 900 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 1200 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 900 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: ing kasus

Kemampuan Supply: 1000

alat coaxial kabel stripping Jenis industri M-3 Dirancang kanggo kabel armored Heavily, kabel massive, AC energi kabel (aluminium nganggo inti baja), kabel kapal selam. Daya: 4KW / 5.5KW, 220V / 380V-50HZ Diameteripun Processing ing kabel kabel...
alat coaxial kabel stripping

Unit Price: USD 1200 - 900 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 1200 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 900 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: ing kasus

Kemampuan Supply: 1000

Strip Kawat Daya Jenis industri M-3 Dirancang kanggo kabel armored Heavily, kabel massive, AC energi kabel (aluminium nganggo inti baja), kabel kapal selam. Daya: 4KW / 5.5KW, 220V / 380V-50HZ Diameteripun Processing ing kabel kabel 2-70mm. Tugas...
Mesin Strip Kawat Industri

Unit Price: EUR 1200 - 1300 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces EUR 1200 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces EUR 1300 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus

Kemampuan Supply: 100

Jenis Kabel Daya Kawat M-3 Jenis Industri Dirancang kanggo kabel armored Heavily, kabel massive, AC energi kabel (aluminium nganggo inti baja), kabel kapal selam. Kekuwatan: 4 KW 380 V-50 HZ Diameteripun Processing ing kabel kabel 2-70mm. Nglereni...

China Mesin Larik Kabel Industri Supplier

Mesin Strip Kawat Industri

electric wire strippers

Kabeh yard scrap biasane nampa bahan daur ulang saka kontraktor,


nanging akeh sing tumindak mung minangka middleman lan ngreset materi menyang pemroses khusus sing dilengkapi karo peralatan teknologi tinggi sing dibutuhake supaya bisa ngetrapake materi kasebut.


Ngerti apa operasi kethokan utawa nduweni katrampilan kanggo ngolah materi ing situs kasebut bisa mbedakake banget babagan rega sing ditampa kanggo materi sampeyan.


Tangkungan kabel industri industri sing paling abot duweke pancen ringkes lan rapi. iku nyata-produsen dhuwit kanggo operasi scrap. Gunakake penyesuaian piso gampang nggawe gampang ngudani macem-macem jinis lan ukuran kabel. Kothak gear lan komponen kualitas apik sing cepet lan dipercaya digawe lan bagean paling dhuwur sing kasedhiya.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki