Komunikasi karo Supplier? Supplier
PETRE .C Mr. PETRE .C
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-15990659864 Email:sales@mrecycling.cn
Home > Produk > Mesin Granule Tembaga > Bagéan Panggantos Mesin Granul
Layanan Online
PETRE .C

Mr. PETRE .C

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Bagéan Panggantos Mesin Granul

Kategori produk dari Bagéan Panggantos Mesin Granul , kami produsen khusus dari Cina, Bagéan Panggantos Mesin Granul , Kabel Geter Pemisahan Pemisahan pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Unsur Filter Pemisahan Wire R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!
Tembaga Granulator

Unit Price: USD 400 - 500 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
10 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces
10 Piece/Pieces USD 500 / Piece/Pieces

Brand: Mrecycling

Packaging: kasus

Kemampuan Supply: 10000

Blades kanggo mesin granulator M400 kabel
Granulator kabel

Unit Price: USD 100 - 200 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 100 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 200 / Piece/Pieces

Brand: Mrecycling

Packaging: kasus

Kemampuan Supply: 10000

Motor Getaran kanggo Daur-ulang Kabel Kawat lan Misahake Mesin M400. Tegangan: 380V-50Hz Daya: 0.75KW. gampang didaur ulang, bisa dienggo maneh, dianyari, awet, saluran dual lan 28pcs blades mesin kabel kabel tembaga otomatis otomatis, bisnis sing...
kabel listrik

Unit Price: USD 60 - 70 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 60 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 70 / Piece/Pieces

Brand: Mrecycling

Packaging: kasus

Kemampuan Supply: 10000

Filter Unsur kanggo mesin daur ulang kabel. Cara aman lingkungan kanggo mbusak insulasi kabel, Dirancang kanggo Listrik, Perusahaan Perobohan, Omah Beku, lan Daur-ulang. Lembar kabel iki minangka mesin dipasang bench sing nyengkirake kawat saka siji...

China Bagéan Panggantos Mesin Granul Supplier

Ganti bagean kanggo mesin daur ulang

recycle copper wire

Daur ulang Kula, Mesin DIY


Kita nyedhiyakake macem-macem strob kabel daur ulang kethokan macem-macem kanggo tugas medium lan abot,
kalebu kabel stripping macem-macem jinis kabel,


Kanggo cara sing paling gampang lan langsung kanggo daur ulang lan pulih kabel tembaga, aluminium lan Lead.


Utamane kualitas utama sing adol produk, kita asring reorder.


Iki minangka mesin sing ramah pangguna, gampang digunakake.


Kita nyedhiyakake mesin produktivitas lan efisiensi sing dhuwur.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki