Komunikasi karo Supplier? Supplier
PETRE .C Mr. PETRE .C
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-15990659864 Email:sales@mrecycling.cn
Home > Produk > Mesin Granule Tembaga > Mesin Granular Kawat Tembaga
Layanan Online
PETRE .C

Mr. PETRE .C

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Mesin Granular Kawat Tembaga

Kategori produk dari Mesin Granular Kawat Tembaga , kami produsen khusus dari Cina, mesin kabel kabel kabel tembaga , Granulator Kawat Tembaga pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Mesin Coping Kawat Tembaga R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!
mesin daur ulang kanggo didol

Unit Price: USD 13000 - 15000 / Set/Sets

Min.Order Unit Price
1 Set/Sets USD 13000 / Set/Sets
1 Set/Sets USD 15000 / Set/Sets

Brand: MENGIKUT

Packaging: ing kasus

Kemampuan Supply: 10

mesin mesin tembaga Jinis M600 Khusus kanggo kabel kabel komunikasi, paling efektif. uga bisa ngolah kabel kawat, kabel coaxial, kabel telpon, kabel komputer lan kabel kabel tembaga campuran liyane. Wis granulator, alat penggetar, siklik (ekstrak...
peralatan daur ulang industri

Brand: MENGIKUT

Packaging: ing kasus

Kemampuan Supply: 10

mesin tembaga kabel tembaga Jinis M600 Khusus kanggo kabel kabel komunikasi, paling efektif. uga bisa ngolah kabel kawat, kabel coaxial, kabel telpon, kabel komputer lan kabel kabel tembaga campuran liyane. Wis granulator, alat penggetar, siklik...
shredder daur ulang

Unit Price: USD 13000 - 15000 / Set/Sets

Min.Order Unit Price
1 Set/Sets USD 13000 / Set/Sets
1 Set/Sets USD 15000 / Set/Sets

Brand: MENGIKUT

Packaging: ing kasus

Kemampuan Supply: 10

tembaga kawat granulator didol Jinis M600 Khusus kanggo kabel kabel komunikasi, paling efektif. uga bisa ngolah kabel kawat, kabel coaxial, kabel telpon, kabel komputer lan kabel kabel tembaga campuran liyane. Wis granulator, alat penggetar, siklik...
scrap kabel tembaga slitter

Unit Price: USD 13000 - 15000 / Set/Sets

Min.Order Unit Price
1 Set/Sets USD 13000 / Set/Sets
1 Set/Sets USD 15000 / Set/Sets

Brand: MENGIKUT

Packaging: ing kasus

Kemampuan Supply: 10

tembaga pemisahan kabel tembaga Jenis M400 Tanduran iki khusus kanggo kawat mobil, kabel coaxial, kabel komunikasi, kabel telpon, kabel komputer lan kabel kabel tembaga campuran liyane. Iki duwe ekstraksi extractor granul .riddler.dust lan panel...
mesin daur ulang kabel kabel tembaga

Unit Price: USD 13000 - 15000 / Set/Sets

Min.Order Unit Price
1 Set/Sets USD 13000 / Set/Sets
1 Set/Sets USD 15000 / Set/Sets

Brand: MENGIKUT

Packaging: ing kasus

Kemampuan Supply: 10

Granulator kabel Jenis M400 Tanduran iki khusus kanggo kawat mobil, kabel coaxial, kabel komunikasi, kabel telpon, kabel komputer lan kabel kabel tembaga campuran liyane. Iki duwe ekstraksi extractor granul .riddler.dust lan panel kendali listrik,...
tanduran daur ulang kabel

Unit Price: USD 13000 - 15000 / Set/Sets

Min.Order Unit Price
1 Set/Sets USD 13000 / Set/Sets
1 Set/Sets USD 15000 / Set/Sets

Brand: MENGIKUT

Packaging: ing kasus

Kemampuan Supply: 10

proses daur ulang tembaga Jenis M400 Tanduran iki khusus kanggo kawat mobil, kabel coaxial, kabel komunikasi, kabel telpon, kabel komputer lan kabel kabel tembaga campuran liyane. Iki duwe ekstraksi extractor granul .riddler.dust lan panel kendali...
peralatan daur ulang kanggo didol

Unit Price: USD 13000 - 15000 / Set/Sets

Min.Order Unit Price
1 Set/Sets USD 13000 / Set/Sets
1 Set/Sets USD 15000 / Set/Sets

Brand: MENGIKUT

Packaging: ing kasus

Kemampuan Supply: 10

kabel pemisahan kabel Jinis M600 Khusus kanggo kabel kabel komunikasi, paling efektif. uga bisa ngolah kabel kawat, kabel coaxial, kabel telpon, kabel komputer lan kabel kabel tembaga campuran liyane. Wis granulator, alat penggetar, siklik (ekstrak...
reguler didol

Unit Price: USD 1000 - 900 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 1000 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 900 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: ing kasus

Kemampuan Supply: 1000

nglereni kabel lan mesin stripping Jenis industri M-3 Dirancang kanggo kabel armored Heavily, kabel massive, AC energi kabel (aluminium nganggo inti baja), kabel kapal selam. Kekuwatan: 5.5KW, 380V-50HZ Diameteripun Processing ing kabel kabel...
Mesin Granule Tembaga

Unit Price: EUR 11500 - 12000 / Bag/Bags

Min.Order Unit Price
1 Bag/Bags EUR 11500 / Bag/Bags
1 Bag/Bags EUR 12000 / Bag/Bags

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus

Kemampuan Supply: 10 SETS

Tanduran Daurutan Kabel Campuran Wire Tipe M400 Tanduran iki khusus kanggo kawat mobil, kabel coaxial, kabel komunikasi, kabel telpon, kabel komputer lan kabel kabel tembaga campuran liyane. Iki duwe ekstraksi extractor granul .riddler.dust lan...

China Mesin Granular Kawat Tembaga Supplier

Mesin Granule Tembaga

copper cable recycle

Cara aman lingkungan kanggo mbusak insulasi kabel,


Dirancang kanggo Listrik, Perusahaan Perobohan, Omah Beku, lan Daur-ulang.


Lembar kabel iki minangka mesin dipasang bench sing nyengkirake kawat saka siji sisih


lan ngethok lan mbusak jampel saka liyane bebarengan.


Daur ulang kabel tembaga lan aluminium.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki