Komunikasi karo Supplier? Supplier
PETRE .C Mr. PETRE .C
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-15990659864 Email:sales@mrecycling.cn
Home > Produk > Mesin Penggali Kabel > Conveyor kanggo Tembaga Granule
Layanan Online
PETRE .C

Mr. PETRE .C

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Conveyor kanggo Tembaga Granule

Kategori produk dari Conveyor kanggo Tembaga Granule , kami produsen khusus dari Cina, Conveyor kabel , Conveyor kabel pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Conveyor kanggo Tembaga Granule R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!
wesi sembrani conveyor

Unit Price: USD 300 - 310 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 300 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 310 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus

Kemampuan Supply: 10 SETS

Mesin bolger tembaga konveyur Sabuk Mesin iki ngangkut kabel kabel kethokan dadi penghancur kanggo motong. Pangukuran: 4000 * 400 * 2000mm Tegangan: 380V-50Hz Daya: 2.2KW Kapasitas: 2 ton saben jam. Papan sing tuku logam kethokan ora bakal tuku...

China Conveyor kanggo Tembaga Granule Supplier

sabuk conveyor

conveyor

Sabuk conveyor feed kabel & kabel menyang crusher kanggo chopping.


kabel & kabel nyelehake otomatis menyang crusher liwat conveyor.

Pangukuran: L2000 * W500 * H1500 (mm)


Kekuwatan: 1.5KW, 380v-50hz.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki