Komunikasi karo Supplier? Supplier
PETRE .C Mr. PETRE .C
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-15990659864 Email:sales@mrecycling.cn
Home > Produk > Mesin Penyambat Kawat Benchtop > Mesin Stroble Tembaga Benchtop
Layanan Online
PETRE .C

Mr. PETRE .C

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Mesin Stroble Tembaga Benchtop

Kategori produk dari Mesin Stroble Tembaga Benchtop , kami produsen khusus dari Cina, Mesin Stroble Tembaga Benchtop , Mesin Penyambat Kawat Benchtop pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Mesin Strip Tembaga R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!
kabel splical optik

Unit Price: USD 450 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 450 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Ganti kabeh sisa-sisa sisa lan potongan kawat kethokan nganggo awis nganggo kabel goreser. mbusak jampel saka kawat tembaga, dadi tong sampah. mesin kawat kabel dhuwur-efisiensi kanthi disetujoni TUV CE. automation dhuwur, ruang lantai cilik....
mesin stripping kabel listrik

Unit Price: USD 450 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 450 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Ganti kabeh sisa-sisa sisa lan potongan kawat kethokan nganggo awis nganggo kabel goreser. mbusak jampel saka kawat tembaga, dadi tong sampah. mesin kawat kabel dhuwur-efisiensi kanthi disetujoni TUV CE. automation dhuwur, ruang lantai cilik....
gawe mesin stripping kabel

Unit Price: USD 450 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 450 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Ganti kabeh sisa-sisa sisa lan potongan kawat kethokan nganggo awis nganggo kabel goreser. mbusak jampel saka kawat tembaga, dadi tong sampah. mesin kawat kabel dhuwur-efisiensi kanthi disetujoni TUV CE. automation dhuwur, ruang lantai cilik....
kabel pakan coaxial bocor kabel

Unit Price: USD 450 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 450 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Ganti kabeh sisa-sisa sisa lan potongan kawat kethokan nganggo awis nganggo kabel goreser. mbusak jampel saka kawat tembaga, dadi tong sampah. mesin kawat kabel dhuwur-efisiensi kanthi disetujoni TUV CE. automation dhuwur, ruang lantai cilik....
kabel tolok gauge gedhe

Unit Price: USD 450 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 450 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Ganti kabeh sisa-sisa sisa lan potongan kawat kethokan nganggo awis nganggo kabel goreser. mbusak jampel saka kawat tembaga, dadi tong sampah. mesin kawat kabel dhuwur-efisiensi kanthi disetujoni TUV CE. automation dhuwur, ruang lantai cilik....
mesin jalur kabel

Unit Price: USD 450 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 450 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Setel mesin stripping kabel gampang banget! Blade iki cetha banget! Papat utawa kaping lima luwih cepet tinimbang kaping stripping tangan Barang iki apik banget, mung sawetara jam, puluhan garis sing diuncalake, artifak pancen praktis, kualitas lan...
Penebat Stripper

Unit Price: USD 450 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 450 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Setel mesin stripping kabel gampang banget! Blade iki cetha banget! Papat utawa kaping lima luwih cepet tinimbang kaping stripping tangan Barang iki apik banget, mung sawetara jam, puluhan garis sing diuncalake, artifak pancen praktis, kualitas lan...
klein kabel stripping alat

Unit Price: USD 450 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 450 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Setel mesin stripping kabel gampang banget! Blade iki cetha banget! Papat utawa kaping lima luwih cepet tinimbang kaping stripping tangan Barang iki apik banget, mung sawetara jam, puluhan garis sing diuncalake, artifak pancen praktis, kualitas lan...
cagak belang murah

Unit Price: USD 450 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 450 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Mesin gampang digunakake, Kandel bisa dipotong lan mudhun garis pemisahan. Motor minangka inti tembaga, awan, krasa anget lan ora panas. Dipuntedahaken rong roda cilik kanthi apik, sampeyan bisa kanthi gampang mindhah mesin kasebut. Kulit Ray bisa...
kabel kabel stripping machine

Unit Price: USD 450 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 450 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Mesin gampang digunakake, Kandel bisa dipotong lan mudhun garis pemisahan. Motor minangka inti tembaga, awan, krasa anget lan ora panas. Dipuntedahaken rong roda cilik kanthi apik, sampeyan bisa kanthi gampang mindhah mesin kasebut. Kulit Ray bisa...
kabel stripping machine for sale uk

Unit Price: USD 450 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 450 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Mesin gampang digunakake, Kandel bisa dipotong lan mudhun garis pemisahan. Motor minangka inti tembaga, awan, krasa anget lan ora panas. Dipuntedahaken rong roda cilik kanthi apik, sampeyan bisa kanthi gampang mindhah mesin kasebut. Kulit Ray bisa...
péso stripping kabel

Unit Price: USD 450 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 450 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Mesin gampang digunakake, Kandel bisa dipotong lan mudhun garis pemisahan. Motor minangka inti tembaga, awan, krasa anget lan ora panas. Dipuntedahaken rong roda cilik kanthi apik, sampeyan bisa kanthi gampang mindhah mesin kasebut. Kulit Ray bisa...
nyewa mesin stripping kabel

Unit Price: USD 450 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 450 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Mesin gampang digunakake, Kandel bisa dipotong lan mudhun garis pemisahan. Motor minangka inti tembaga, awan, krasa anget lan ora panas. Dipuntedahaken rong roda cilik kanthi apik, sampeyan bisa kanthi gampang mindhah mesin kasebut. Kulit Ray bisa...
piranti stripping kabel

Unit Price: USD 450 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 450 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Kawat Kabel Listrik Kabel Listrik M-2 Bench Type CE TUV Disaranake Cara sing aman kanggo mbusak insulasi kabel, Dirancang kanggo Listrik, Perusahaan Perobohan, Omah Beku, lan Daur-ulang. Lembar kabel iki minangka mesin dipasang bench sing...
mesin lapisan kabel

Unit Price: USD 450 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 450 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Kawat Kabel Listrik Kabel Listrik M-2 Bench Type CE TUV Disaranake Cara sing aman kanggo mbusak insulasi kabel, Dirancang kanggo Listrik, Perusahaan Perobohan, Omah Beku, lan Daur-ulang. Lembar kabel iki minangka mesin dipasang bench sing...
tuku mesin stripping kabel tembaga

Unit Price: USD 450 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 450 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Kawat Kabel Listrik Kabel Listrik M-2 Bench Type CE TUV Disaranake Cara sing aman kanggo mbusak insulasi kabel, Dirancang kanggo Listrik, Perusahaan Perobohan, Omah Beku, lan Daur-ulang. Lembar kabel iki minangka mesin dipasang bench sing...
mesin kabel kabel paling apik

Unit Price: USD 450 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 450 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Kawat Kabel Listrik Kabel Listrik M-2 Bench Type CE TUV Disaranake Cara sing aman kanggo mbusak insulasi kabel, Dirancang kanggo Listrik, Perusahaan Perobohan, Omah Beku, lan Daur-ulang. Lembar kabel iki minangka mesin dipasang bench sing...
strippers kabel otomatis paling apik

Unit Price: USD 450 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 450 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Kawat Kabel Listrik Kabel Listrik M-2 Bench Type CE TUV Disaranake Cara sing aman kanggo mbusak insulasi kabel, Dirancang kanggo Listrik, Perusahaan Perobohan, Omah Beku, lan Daur-ulang. Lembar kabel iki minangka mesin dipasang bench sing...
Mesin Stroble Tembaga Benchtop

Unit Price: USD 450 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 450 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Kawat Kabel Listrik Kabel Listrik M-2 Bench Type CE TUV Disaranake Cara sing aman kanggo mbusak insulasi kabel, Dirancang kanggo Listrik, Perusahaan Perobohan, Omah Beku, lan Daur-ulang. Lembar kabel iki minangka mesin dipasang bench sing...
sewa mesin kabel stripping

Unit Price: USD 400 - 450 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 450 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus

Kemampuan Supply: 10000

Mesin Kulit Kabel Tembaga Elektrik Insulated Jinis Blades M-2 CE Diterangake Mung mundhak utawa murah agul-agul ndhuwur nganggo handwheel kanggo macem-macem ketebalan jampel. Dipakani Dhewe, masang kabel lan metu saka sisih liyane. Becik kanggo...
mesin strap kabel gawat

Unit Price: USD 400 - 450 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 450 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus

Kemampuan Supply: 10000

mesin kabel stripping kabel kanggo didol M-2 Bench Type CE TUV Disaranake Cara sing aman kanggo mbusak insulasi kabel, Dirancang kanggo Listrik, Perusahaan Perobohan, Omah Beku, lan Daur-ulang. Lembar kabel iki minangka mesin dipasang bench sing...

China Mesin Stroble Tembaga Benchtop Supplier

Mesin Stroble Tembaga Benchtop

coaxial cable tools

Papan sing tuku logam kethokan ora bakal tuku kawat yen jampel isih dipasang.


Iki amarga dheweke pengin ilang kanthi cepet supaya bisa didol kanthi cepet.


Ing jampel bisa ing proses iki lan ora bisa ilang bebarengan karo kabel.


Celengan kawat scrap otomatis bisa mbantu nyuda penebat saka kabel kanthi cepet lan gampang.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki