Komunikasi karo Supplier? Supplier
PETRE .C Mr. PETRE .C
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-15990659864 Email:sales@mrecycling.cn
Home > Produk > Mesin Penyambat Kawat Benchtop > Mesin Stroble Tembaga Benchtop
Layanan Online
PETRE .C

Mr. PETRE .C

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Mesin Stroble Tembaga Benchtop

Kategori produk dari Mesin Stroble Tembaga Benchtop , kami produsen khusus dari Cina, Mesin Stroble Tembaga Benchtop , Mesin Penyambat Kawat Benchtop pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Mesin Strip Tembaga R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!
Mesin kabel kabel kabel

Unit Price: USD 450 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 450 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Mesin gampang digunakake, Kandel bisa dipotong lan mudhun garis pemisahan. Motor minangka inti tembaga, awan, krasa anget lan ora panas. Dipuntedahaken rong roda cilik kanthi apik, sampeyan bisa kanthi gampang mindhah mesin kasebut. Kulit Ray bisa...
Penyewakan Mesin Kawat

Unit Price: USD 400 - 450 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 450 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus

Kemampuan Supply: 10000

Mesin Kulit Kabel Tembaga Elektrik Insulated Jinis Blades M-2 CE Diterangake Mung mundhak utawa murah agul-agul ndhuwur nganggo handwheel kanggo macem-macem ketebalan penebat. Dipakani Dhewe, masang kabel lan metu saka sisih liyane. Becik kanggo...
Mesin Coping Kawat Tembaga Listrik

Unit Price: USD 400 - 450 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 450 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus

Kemampuan Supply: 10000

Kawat Kabel Listrik Kabel Listrik M-2 Bench Type CE TUV Disaranake Cara sing aman kanggo mbusak insulasi kabel, Dirancang kanggo Elektrik, Perusahaan Perobohan, Omah Beku, lan Daur-ulang. Lembar kabel iki minangka mesin dipasang bench sing...
Mesin Ngawat Kawat Youtube

Unit Price: USD 400 - 450 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 450 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus

Kemampuan Supply: 10000

Kawat Kabel Listrik Kabel Listrik M-2 Bench Type CE TUV Disaranake Cara sing aman kanggo mbusak insulasi kabel, Dirancang kanggo Listrik, Perusahaan Perobohan, Omah Beku, lan Daur-ulang. Lembar kabel iki minangka mesin dipasang bench sing...
Stripper Kabel Gauge Gedhe

Unit Price: USD 450 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 450 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Ganti kabeh sisa-sisa sisa lan potongan kawat kethokan nganggo awet nganggo gelas kawat. mbusak jampel saka kawat tembaga, dadi tong sampah. mesin kawat kabel dhuwur-efisiensi kanthi disetujoni TUV CE. automation dhuwur, ruang lantai cilik....
Tali Kencan Kawat Tembaga Murah

Unit Price: USD 450 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 450 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Mesin gampang digunakake, Kandel bisa dipotong lan mudhun garis pemisahan. Motor minangka inti tembaga, awan, krasa anget lan ora panas. Dipuntedahaken rong roda cilik kanthi apik, sampeyan bisa kanthi gampang mindhah mesin kasebut. Kulit Ray bisa...
Tembaga Penebat Wadah Tembaga

Unit Price: USD 450 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 450 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Setel mesin stripping kabel gampang banget! Blade iki cetha banget! Papat utawa kaping lima luwih cepet tinimbang kaping stripping tangan Barang iki apik banget, mung sawetara jam, dibuwang puluhan garis, artefak pancen praktis, kualitas lan nilai...
Mesin Knife Knitter kabel

Unit Price: USD 450 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 450 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Mesin gampang digunakake, Kandel bisa dipotong lan mudhun garis pemisahan. Motor minangka inti tembaga, awan, krasa anget lan ora panas. Dipuntedahaken rong roda cilik kanthi apik, sampeyan bisa kanthi gampang mindhah mesin kasebut. Kulit Ray bisa...
Piranti kabel kabel kabel tembaga

Unit Price: USD 450 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 450 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Kawat Kabel Listrik Kabel Listrik M-2 Bench Type CE TUV Disaranake Cara sing aman kanggo mbusak insulasi kabel, Dirancang kanggo Listrik, Perusahaan Perobohan, Omah Beku, lan Daur-ulang. Lembar kabel iki minangka mesin dipasang bench sing...
Mesin Striping Kabel Tembaga

Unit Price: USD 450 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 450 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Kawat Kabel Listrik Kabel Listrik M-2 Bench Type CE TUV Disaranake Cara sing aman kanggo mbusak insulasi kabel, Dirancang kanggo Listrik, Perusahaan Perobohan, Omah Beku, lan Daur-ulang. Lembar kabel iki minangka mesin dipasang bench sing...
Mesin Stripping kabel Kanggo Dijual UK

Unit Price: USD 450 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 450 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Mesin gampang digunakake, Kandel bisa dipotong lan mudhun garis pemisahan. Motor minangka inti tembaga, awan, krasa anget lan ora panas. Dipuntedahaken rong roda cilik kanthi apik, sampeyan bisa kanthi gampang mindhah mesin kasebut. Kulit Ray bisa...
Tuku Mesin Strip Coaxial Wire Stripping

Unit Price: USD 450 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 450 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Kawat Kabel Listrik Kabel Listrik M-2 Bench Type CE TUV Disaranake Cara sing aman kanggo mbusak insulasi kabel, Dirancang kanggo Listrik, Perusahaan Perobohan, Omah Beku, lan Daur-ulang. Lembar kabel iki minangka mesin dipasang bench sing...
Mesin kabel kabel kabel paling apik

Unit Price: USD 450 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 450 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Kawat Kabel Listrik Kabel Listrik M-2 Bench Type CE TUV Disaranake Cara sing aman kanggo mbusak insulasi kabel, Dirancang kanggo Listrik, Perusahaan Perobohan, Omah Beku, lan Daur-ulang. Lembar kabel iki minangka mesin dipasang bench sing...
Stripper kabel kabel coaxial paling apik

Unit Price: USD 450 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 450 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Kawat Kabel Listrik Kabel Listrik M-2 Bench Type CE TUV Disaranake Cara sing aman kanggo mbusak insulasi kabel, Dirancang kanggo Listrik, Perusahaan Perobohan, Omah Beku, lan Daur-ulang. Lembar kabel iki minangka mesin dipasang bench sing...
Mesin Tembok Kawat Tembaga Tembaga

Unit Price: USD 400 - 450 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 450 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus

Kemampuan Supply: 10000

mesin jual barisan M-2 Bench Type CE TUV Disaranake Cara sing aman kanggo mbusak insulasi kabel, Dirancang kanggo Elektrik, Perusahaan Perobohan, Omah Beku, lan Daur-ulang. Lembar kabel iki minangka mesin dipasang bench sing nyengkirake kawat saka...
Mesin Coping Kawat Cop Copper

Unit Price: USD 400 - 450 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 450 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus

Kemampuan Supply: 10000

Kontraktor listrik kanthi rutin nggawe produk logam kethokan kayata kabel lan kabel, konduit aluminium, tray kabel, pipo tembaga, lan malah ana switchgear ing papan kerja, nanging bisa uga ora ngerteni nilai bahan kasebut kanthi nyata bisa...
Mesin Wiring Kawat Kunci Paling apik

Unit Price: USD 400 - 450 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 450 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus

Kemampuan Supply: 10000

sabuk kabel komersial Jinis slot M-2 Bench 9 Cara sing aman kanggo mbusak insulasi kabel, Dirancang kanggo Elektrik, Perusahaan Perobohan, Omah Beku, lan Daur-ulang. Lembar kabel iki minangka mesin dipasang bench sing nyengkirake kawat saka siji...
Tembok Kawat Tembaga lan Mesin Strip

Unit Price: USD 400 - 450 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 450 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus

Kemampuan Supply: 10000

dodolan kabel nyaring mesin Jinis slot M-2 Bench 9 Cara sing aman kanggo mbusak insulasi kabel, Dirancang kanggo Elektrik, Perusahaan Perobohan, Omah Beku, lan Daur-ulang. Lembar kabel iki minangka mesin dipasang bench sing nyengkirake kawat saka...
Mesin Stripper Kawat Tembaga Tangan Kren Tangan

Unit Price: USD 400 - 450 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 450 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus

Kemampuan Supply: 10000

strippers kabel didol Jinis Bench M-2 CE TUV disetujoni Cara sing aman kanggo mbusak insulasi kabel, Dirancang kanggo Listrik, Perusahaan Perobohan, Omah Beku, lan Daur-ulang. Lembar kabel iki minangka mesin dipasang bench sing nyengkirake kawat...
Mesin kabel stripping kabel sing bakal didol

Unit Price: USD 400 - 450 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 450 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus

Kemampuan Supply: 10000

kabel stripper kabel Jinis Bench M-2 CE TUV disetujoni Cara sing aman kanggo mbusak insulasi kabel, Dirancang kanggo Elektrik, Perusahaan Perobohan, Omah Beku, lan Daur-ulang. Lembar kabel iki minangka mesin dipasang bench sing nyengkirake kawat...
Stripper Kabel Carpenter

Unit Price: USD 400 - 450 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 450 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus

Kemampuan Supply: 10000

Kawat Kabel Listrik Kabel Listrik M-2 Bench Type CE TUV Disaranake Cara sing aman kanggo mbusak insulasi kabel, Dirancang kanggo Listrik, Perusahaan Perobohan, Omah Beku, lan Daur-ulang. Lembar kabel iki minangka mesin dipasang bench sing...

China Mesin Stroble Tembaga Benchtop Supplier

Mesin Stroble Tembaga Benchtop

coaxial cable tools

Papan sing tuku logam kethokan ora bakal tuku kawat yen jampel isih dipasang.


Iki amarga dheweke pengin ilang kanthi cepet supaya bisa didol kanthi cepet.


Ing jampel bisa ing proses iki lan ora bisa ilang bebarengan karo kabel.


Celengan kawat scrap otomatis bisa mbantu nyuda penebat saka kabel kanthi cepet lan gampang.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki