Komunikasi karo Supplier? Supplier
PETRE .C Mr. PETRE .C
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-15990659864 Email:sales@mrecycling.cn
Home > Produk > Mesin Wiring Kawat > Mesin Cop kabel Kawat Tembaga otomatis
Layanan Online
PETRE .C

Mr. PETRE .C

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Mesin Cop kabel Kawat Tembaga otomatis

Kategori produk dari Mesin Cop kabel Kawat Tembaga otomatis , kami produsen khusus dari Cina, Mesin Cop kabel Kawat Tembaga otomatis , Stripper Wire Kasedhiyan Diri pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Coppermine Wiring Stripping Machine R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!
Aluminium Konduktor Kawat Aluminium

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Mrecycling Machinery Co, Limited. adol sawetara pemroses kawat otomatis lan semi-otomatis, mesin kanggo ngrampungake prosedur pangolahan kawat kanthi otomatis. Iki minangka kesempatan sing cocog kanggo sampeyan utawa wong sing ngerti, upgrade, utawa...
Peralatan Tali Kawat Aluminium

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Iki minangka mesin sing lenggah ing meja utawa bangku, lan duwe bukaan kanggo menehi kawat terisolasi. Iku cukup prasaja amarga kawat sing diudani metu saka mburi liyane. Akeh mesin kasebut bisa ngatasi kabel nganti
Mesin pemotong insulasi kabel

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Papan sing tuku logam kethokan ora bakal tuku kawat yen jampel isih dipasang. Iki amarga dheweke pengin ilang kanthi cepet supaya bisa didol kanthi cepet. Ing jampel bisa ing proses iki lan ora bisa ilang bebarengan karo kabel. Celengan kawat scrap...
Cat5 Tembaga Kawat Tembaga

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Akeh proyek ndandani utawa bangunan ing omah sing ditinggalake bahan-bahan sing dibuwang utawa ekstra. Ing pirang-pirang kasus, bahan iki bisa didol utawa mung dibuwang, nanging kawat tembaga berharga minangka logam scrap lan bisa didaur ulang...
Mesin Jalur kabel kabel kabel

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Akeh proyek ndandani utawa bangunan ing omah sing ditinggalake bahan-bahan sing dibuwang utawa ekstra. Ing pirang-pirang kasus, bahan iki bisa didol utawa mung dibuwang, nanging kawat tembaga berharga minangka logam scrap lan bisa didaur ulang...
Piranti kabel kabel kabel

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Akeh proyek ndandani utawa bangunan ing omah sing ditinggalake bahan-bahan sing dibuwang utawa ekstra. Ing pirang-pirang kasus, bahan iki bisa didol utawa mung dibuwang, nanging kawat tembaga berharga minangka logam scrap lan bisa didaur ulang...
Mesin Stripper kabel Karet

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Akeh proyek ndandani utawa bangunan ing omah sing ditinggalake bahan-bahan sing dibuwang utawa ekstra. Ing pirang-pirang kasus, bahan iki bisa didol utawa mung dibuwang, nanging kawat tembaga berharga minangka logam scrap lan bisa didaur ulang...
Mesin Pemotong Kabel Otomatis Cepet lan efisien

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Mrecycling Machinery Co, Limited. adol sawetara pemroses kawat otomatis lan semi-otomatis, mesin kanggo ngrampungake prosedur pangolahan kawat kanthi otomatis. Iki minangka kesempatan sing cocog kanggo sampeyan utawa wong sing ngerti, upgrade, utawa...
Splitter Wire Wiring Auto

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Mrecycling Machinery Co, Limited. adol sawetara pemroses kawat otomatis lan semi-otomatis, mesin kanggo ngrampungake prosedur pangolahan kawat kanthi otomatis. Iki minangka kesempatan sing cocog kanggo sampeyan utawa wong sing ngerti, upgrade, utawa...
Teknologi Pemisahan Lanjut Teknologi Advanced

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Apa sing kedadeyan ing kabel kabel scrap sawise sampeyan nyopot? Iki diurutake miturut materi lan irisan dadi potongan sing luwih cilik. Kethokan sing wis diproses dibungkus lan dikirim menyang perusahaan sing nyalurake maneh bahan lan nggawe produk...
Mesin Stripper Kawat Tembaga sing bisa luwes

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Apa sing kedadeyan ing kabel kabel scrap sawise sampeyan nyopot? Iki diurutake miturut materi lan irisan dadi potongan sing luwih cilik. Kethokan sing wis diproses dibungkus lan dikirim menyang perusahaan sing nyalurake maneh bahan lan nggawe produk...
Mesin Stripper Penebat Tembaga Wire

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Papan sing tuku logam kethokan ora bakal tuku kawat yen jampel isih dipasang. Iki amarga dheweke pengin ilang kanthi cepet supaya bisa didol kanthi cepet. Ing jampel bisa ing proses iki lan ora bisa ilang bebarengan karo kabel. Celengan kawat scrap...
Tuku Mesin Copter Kawat Pemotong Tembaga

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Akeh proyek ndandani utawa bangunan ing omah sing ditinggalake bahan-bahan sing dibuwang utawa ekstra. Ing pirang-pirang kasus, bahan iki bisa didol utawa mung dibuwang, nanging kawat tembaga berharga minangka logam scrap lan bisa didaur ulang...
Mesin kabel kabel kabel kabel tembaga kanthi otomatis

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Mrecycling Machinery Co, Limited. adol sawetara pemroses kawat otomatis lan semi-otomatis, mesin kanggo ngrampungake prosedur pangolahan kawat kanthi otomatis. Iki minangka kesempatan sing cocog kanggo sampeyan utawa wong sing ngerti, upgrade, utawa...
Mesin Stripper kabel Wire Kawat Kabel otomatis

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Mrecycling Machinery Co, Limited. adol sawetara pemroses kawat otomatis lan semi-otomatis, mesin kanggo ngrampungake prosedur pangolahan kawat kanthi otomatis. Iki minangka kesempatan sing cocog kanggo sampeyan utawa wong sing ngerti, upgrade, utawa...
Alat Strip Kabel Paling Apik

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Akeh proyek ndandani utawa bangunan ing omah sing ditinggalake bahan-bahan sing dibuwang utawa ekstra. Ing pirang-pirang kasus, bahan iki bisa didol utawa mung dibuwang, nanging kawat tembaga berharga minangka logam scrap lan bisa didaur ulang...
Insulasi Kawat Strip Kanggo Mesin Kethokan

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Akeh proyek ndandani omah utawa proyek omah sing ditinggalake a dibuwang utawa bahan tambahan. Ing pirang-pirang kasus, bahan iki bisa didol utawa mung dibuwang, nanging kawat tembaga berharga minangka logam scrap lan bisa didaur ulang kanggo...
kabel pemasok kabel stripping

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Akeh proyek ndandani utawa bangunan ing omah ninggalake bahan sing dibuwang utawa ekstra. Ing pirang-pirang kasus, bahan iki bisa didol utawa mung dibuwang, nanging kawat tembaga berharga minangka logam kethokan lan bisa didaur ulang kanggo...
alat stripping kabel paling apik

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Akeh proyek ndandani utawa bangunan ing omah ninggalake bahan sing dibuwang utawa ekstra. Ing pirang-pirang kasus, bahan iki bisa didol utawa mung dibuwang, nanging kawat tembaga berharga minangka logam kethokan lan bisa didaur ulang kanggo...
mesin nglereni kabel otomatis nglereni

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Mrecycling Machinery Co, Limited. adol sawetara pemroses kawat otomatis lan semi-otomatis, mesin kanggo ngrampungake prosedur pangolahan kawat kanthi otomatis. Iki minangka kesempatan sing cocog kanggo sampeyan utawa wong sing wis kenal, nganyarke,...
alat listrik kabel piranti

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Iki minangka mesin sing lenggah ing meja utawa bangku, lan menehi bukaan kanggo nyaring kawat terisolasi. Iku cukup prasaja amarga kawat sing diudani metu saka mburi liyane. Akeh mesin kasebut bisa ngatasi kawat nganti ukurane 2

China Mesin Cop kabel Kawat Tembaga otomatis Supplier

carane daur ulang kabel tembaga, daur ulang kabel tembaga

floor stripping machines

Daur-ulang Pendhaftaran, Mesin DIY, kabel tali kanggo tembaga


Kita nyedhiyakake macem-macem daur ulang kabel daur ulang kethokan macem-macem, striper kabel tembaga kanggo tugas sing entheng lan tugas abot,


kalebu kabel stripping macem-macem jinis kabel,


Kanggo cara sing paling gampang lan langsung kanggo daur ulang lan pulih kabel tembaga, aluminium lan Lead.


Utamane kualitas utama sing adol produk, kita asring reorder.


Iki minangka mesin sing ramah pangguna, gampang digunakake.


Kita nyedhiyakake mesin produktivitas lan efisiensi sing dhuwur.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki