Komunikasi karo Supplier? Supplier
PETRE .C Mr. PETRE .C
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-15990659864 Email:sales@mrecycling.cn
Stripper Kabel Dompet kabel
Stripper Kabel Dompet kabel
Stripper Kabel Dompet kabel
Stripper Kabel Dompet kabel
Stripper Kabel Dompet kabel
  • Stripper Kabel Dompet kabel
  • Stripper Kabel Dompet kabel
  • Stripper Kabel Dompet kabel
  • Stripper Kabel Dompet kabel
  • Stripper Kabel Dompet kabel

Stripper Kabel Dompet kabel

    Unit Price: USD 1000 - 1100 / Piece/Pieces
    Tipe Pembayaran: L/C,T/T,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF
    Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces
    Wektu Pengiriman: 15 Dina

Dhasar Info

Model No.: M-3 Max 70mm Type

Type: Fiber Splicer

Certification: ISO, CE

Customized: Customized

Condition: New

Feature: Insulation

Additional Info

Packaging: Kasus

Produktivitas: 100 PCS PER MONTH

Brand: MENGIKUT

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: China

Kemampuan Supply: 100pcs

Certificate: CE

Deskripsi Produk

nglereni kabel lan mesin stripping
Jenis industri M-3

Dirancang kanggo kabel armored Heavily, kabel massive, AC energi kabel (aluminium kanthi inti baja),

kabel kapal selam, kabel voltase dhuwur, kabel optik, kabel inti tunggal, kawat warata, kawat baja.


Kekuwatan: 4KW, 220V / 380V-50HZ
Diameteripun Processing ing kabel kabel 2-70mm.
Nglereni kacepetan 50 meter saben menit.
Output 100 Tembaga KGS saben jam.
Gulungan baja 2sets.
Blades 4 bêsik.
Gearbox 1set.
Pangukuran L800 * W580 * H1200 (MM).
Bobot 220kgs.
best way to scrap copper wire

Penyesuaian pancen gampang, lan ora perlu kanggo owah-owahan setelan tetep sing cocog karo ukuran materi.


Daur ulang tembaga, aluminium, lan baja saka wire.you uga entuk karat sing ana ing bentuk pelet cilik sing bisa adol langsung menyang perusahaan daur ulang karet lan plastik.

best wire stripping machine

network cable stripper

Kategori Produk : Mesin Strip Kawat Industri > Stripper Kabel Dompet kabel

Email menyang supplier iki
  • Mr. PETRE .C
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki