Komunikasi karo Supplier? Supplier
PETRE .C Mr. PETRE .C
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-15990659864 Email:sales@mrecycling.cn
Home > Produk > Mesin Strip Kawat Industri > Stripper Kabel Dompet kabel > Kabel Kabel Stripping Kanggo Tembaga
Kabel Kabel Stripping Kanggo Tembaga
Kabel Kabel Stripping Kanggo Tembaga
Kabel Kabel Stripping Kanggo Tembaga
Kabel Kabel Stripping Kanggo Tembaga
Kabel Kabel Stripping Kanggo Tembaga
  • Kabel Kabel Stripping Kanggo Tembaga
  • Kabel Kabel Stripping Kanggo Tembaga
  • Kabel Kabel Stripping Kanggo Tembaga
  • Kabel Kabel Stripping Kanggo Tembaga
  • Kabel Kabel Stripping Kanggo Tembaga

Kabel Kabel Stripping Kanggo Tembaga

    Unit Price: USD 1000 - 900 / Piece/Pieces
    Tipe Pembayaran: L/C,T/T,Money Gram,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,EXW
    Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces
    Wektu Pengiriman: 15 Dina

Dhasar Info

Model No.: M-3

Type: Copper Wire

Application: Air Condition or Refrigerator, Water Tube, Water Heater, Oil Cooler Pipe

Material: Red Copper

Shape: Round

Alloy: Alloy

Color: Red

Standard: ASTM

Additional Info

Packaging: ing kasus

Produktivitas: 1000

Brand: MENGIKUT

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: China

Kemampuan Supply: 1000

Certificate: TUV CE

Kode HS: 8479899990

Port: NINGBO

Deskripsi Produk

Piranti Kabel kabel Aluminium Armored

Jenis industri M-3

commercial wire stripper

network cable stripper

Dirancang kanggo kabel armored Heavily, kabel massive, AC energi kabel (aluminium kanthi inti baja),

kabel kapal selam, kabel voltase dhuwur, kabel optik, kabel inti tunggal, kawat warata, kawat baja.


Kakuatan: 4KW, 220V / 380V-50HZ
Diameteripun Processing ing kabel kabel 2-70mm.
Nglereni kacepetan 50 meter saben menit.
Output 100 Tembaga KGS saben jam.
Gulungan baja 2sets.
Blades 4 bêsik.
Gearbox 1set.
Pangukuran L800 * W580 * H1200 (MM).
Bobot 220kgs.

Penyesuaian pancen prasaja, lan ora perlu pangowahan setelan tetep cocog karo ukuran materi sing beda.


Daur ulang tembaga, aluminium, lan baja saka wire.you uga entuk karat sing ana ing bentuk pelet cilik sing bisa adol langsung menyang perusahaan daur ulang karet lan plastik.

how to strip electrical wire

Kategori Produk : Mesin Strip Kawat Industri > Stripper Kabel Dompet kabel

Email menyang supplier iki
  • Mr. PETRE .C
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki