Komunikasi karo Supplier? Supplier
PETRE .C Mr. PETRE .C
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-15990659864 Email:sales@mrecycling.cn
Home > Produk > Mesin Wiring Kawat
Layanan Online
PETRE .C

Mr. PETRE .C

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Mesin Wiring Kawat

Kategori produk dari Mesin Wiring Kawat , kami produsen khusus dari Cina, Mesin Wiring Kencel , Mesin Penyambungan kabel kabel pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Mesin Kabel Strip R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!
Liyane

Mesin Penyambungan Kawat Komersial

Liyane

Mesin Stripping kabel

Liyane

Mesin Wiring Kawat otomatis

Liyane

Mesin Strip Tembaga

Liyane

Piranti Strip Kabel Listrik

Liyane

Mesin Kanggo Kabel Kawat

Liyane

Piranti Kencan Kawat Wiring

Liyane

Mesin Nglereni Kawat lan Mesin

Liyane

Bagéan Spare Machine Stripping

Liyane

Mesin Cop kabel Kawat Tembaga otomatis

Kabel metu ing mburi mesin kanthi ngethok tengah kabel utawa kabel,


pil utawa copot jampel, saéngga bagéan tembaga utawa aluminium kapisah saka sarung kabel listrik.


Kita teka karo stripper kabel iki sing cepet lan ramah pangguna.


Lembar kawat iki bakal ngethok 90% wektu nalika mbuwang kawat.

hand held wire stripper

Kasedhiya Mesin Wiring Stripping kayata strinter kabel luwes, mesin stripper kabel lan liya-liyane.

Cara aman lingkungan kanggo mbusak insulasi kabel,


Dirancang kanggo Listrik, Perusahaan Perobohan, Omah Beku, lan Daur-ulang.


Lembar kabel iki minangka mesin dipasang bench sing nyengkirake kawat saka siji sisih


lan ngethok lan mbusak jampel saka liyane bebarengan.


Daur ulang kabel tembaga lan aluminium.



Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki