Komunikasi karo Supplier? Supplier
PETRE .C Mr. PETRE .C
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-15990659864 Email:sales@mrecycling.cn
Home > Produk > Mesin Penggali Kabel
Layanan Online
PETRE .C

Mr. PETRE .C

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Mesin Penggali Kabel

Kategori produk dari Mesin Penggali Kabel , kami produsen khusus dari Cina, Granulator Kawat Tembaga , Pemisah Magnetik pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Conveyor kabel R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!
Liyane

Mesin Granator Kabel

Liyane

Mesin Grinding kabel

Liyane

Penghancur Shaft kaping pindho

Liyane

Pemisahan Magnetik

Liyane

Conveyor kanggo Tembaga Granule

Liyane

Penggiling Knife

Liyane

Aluminium Bisa Presser

Mesin Penggali Kabel

copper cable recovery

Daur ulang Mekanik, Nyegah Polusi Udara.


Mesin kabel kabel tembaga kabel scrap digunakake minangka peeler ing tutup karet
utawa kabel kabel tembaga sing ditutupi PVC kanggo njupuk insulasi kasebut,


supaya inti tembaga dipisah saka karet utawa insulasi PVC.


Macem-macem ukuran kabel kabel kasedhiya.


Mesin daur ulang mekanik ngilangi kebutuhan supaya bisa dibakar,


nggawe daur ulang kabel listrik aman kanggo sampeyan lan lingkungan kita.


Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki