Komunikasi karo Supplier? Supplier
PETRE .C Mr. PETRE .C
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-15990659864 Email:sales@mrecycling.cn
Home > Produk > Mesin Wiring Kawat > Mesin Nglereni Kawat lan Mesin
Layanan Online
PETRE .C

Mr. PETRE .C

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Mesin Nglereni Kawat lan Mesin

Kategori produk dari Mesin Nglereni Kawat lan Mesin , kami produsen khusus dari Cina, Mesin Nglereni Kawat lan Mesin , Mesin Ngalangi Kawat pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Mesin Motong lan Strip kabel R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!
mesin nglereni kabel

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Gampang didaur ulang, bisa dienggo maneh, dianyari, awet, terjangkau, lan pangopènan sing sithik. Tuku kabel kabel berkualitas berkualitas tinggi. Tuku Anyar, Tuku dienggo; Tuku Saiki. 15+ Taun Nggawe Piranti Kualitas, - Cepet lan
pemotong kawat lan layung

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Gampang didaur ulang, bisa dienggo maneh, dianyari, awet, terjangkau, lan pangopènan sing sithik. Tuku kabel kabel berkualitas berkualitas tinggi. Tuku Anyar, Tuku dienggo; Tuku Saiki. 15+ Taun Nggawe Piranti Kualitas, - Cepet lan
striper kabel kawat

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Gampang didaur ulang, bisa dienggo maneh, dianyari, awet, terjangkau, lan pangopènan sing sithik. Tuku kabel kabel berkualitas berkualitas tinggi. Tuku Anyar, Tuku dienggo; Tuku Saiki. 15+ Taun Nggawe Piranti Kualitas, - Cepet lan
Piranti Daur-ulang Kabel Wire

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Gampang didaur ulang, bisa dienggo maneh, dianyari, awet, terjangkau, lan pangopènan sing sithik. Tuku kabel kabel berkualitas berkualitas tinggi. Tuku Anyar, Tuku dienggo; Tuku Saiki. 15+ Taun Nggawe Piranti Kualitas, - Cepet lan
ing endi aku bisa tuku cagak stripping

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Gampang didaur ulang, bisa dienggo maneh, dianyari, awet, terjangkau, lan pangopènan sing sithik. Tuku kabel kabel berkualitas berkualitas tinggi. Tuku Anyar, Tuku dienggo; Tuku Saiki. 15+ Taun Nggawe Piranti Kualitas, - Cepet lan
Stripper Kabel Cilik

Unit Price: USD 350 - 380 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 350 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 380 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: Kasus

Kemampuan Supply: 1000 pcs

Jenis Kabel Jalur Cilik FB -1 Jinis Pasokan listrik 230 V-50 HZ, 1.5 KW Pangukuran L700 × W650 × H860mm. Bobot 80 KG Output Saben 400 KG Diameteripun Processing ing kabel kabel 0.8-6 mm Kapasitas tali kabel 35 meter / menit Gulungan baja 4sets....

China Mesin Nglereni Kawat lan Mesin Supplier

Mesin Nglereni Kawat lan Mesin

copper cable recycle

Daur-ulang maksimal, Mesin Nggawe Dhuwit


Saiki sampeyan bisa mbusak lapisan plastik saka kabel kabel listrik kanthi gaweyan sithik.


Apa iku kabel utawa kabel listrik dilapis plastik tunggal utawa pirang-pirang,


stripper kabel kasebut bisa nindakake kanthi aman, ekonomi, lan luwih gampang tinimbang sadurunge.


Jupuk insulasi saka kabel tembaga kethokan lan adol


menyang daur ulang logam minangka cara sing apik kanggo ngasilake dhuwit luwih akeh, daur ulang maksimal.


Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki