Komunikasi karo Supplier? Supplier
PETRE .C Mr. PETRE .C
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-15990659864 Email:sales@mrecycling.cn
Home > Produk > Mesin Penyambat Kawat Benchtop > Mesin Kabel Stripping
Layanan Online
PETRE .C

Mr. PETRE .C

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Mesin Kabel Stripping

Kategori produk dari Mesin Kabel Stripping , kami produsen khusus dari Cina, Mesin Kabel Stripping , Mesin Coping Kawat Tembaga pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Mesin Penyambungan Kawat Listrik R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!
Wiring Mesin Mesin Kanggo Tembaga

Unit Price: USD 400 - 450 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 450 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus

Kemampuan Supply: 10000

kabel kabel coaxial M-2 Bench Type CE TUV Disaranake Cara sing aman kanggo mbusak insulasi kabel, Dirancang kanggo Elektrik, Perusahaan Perobohan, Omah Beku, lan Daur-ulang. Lembar kabel iki minangka mesin dipasang bench sing nyengkirake kawat saka...
Mesin kabel kabel kabel Kencel

Unit Price: USD 400 - 450 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 450 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus

Kemampuan Supply: 10000

kabel scrap scrap Jinis Blades M-2 CE Diterangake Mung mundhak utawa murah agul-agul ndhuwur nganggo handwheel kanggo macem-macem ketebalan jampel. Dipakani Dhewe, masang kabel lan metu saka sisih liyane. Becik kanggo Papan Pengolahan Kertas,...
Mesin Wire Copper Tembaga Kanggo Daur-ulang

Unit Price: USD 400 - 450 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 450 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus

Kemampuan Supply: 10000

tuku mesin stripping kabel tembaga M-2 Bench Type CE TUV Disaranake Cara sing aman kanggo mbusak insulasi kabel, Dirancang kanggo Listrik, Perusahaan Perobohan, Omah Beku, lan Daur-ulang. Lembar kabel iki minangka mesin dipasang bench sing...
Mesin Cop kabel Waring Cop Copper Copper

Unit Price: USD 400 - 450 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 450 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus

Kemampuan Supply: 10000

kabel listrik listrik M-2 Bench Type CE TUV Disaranake Cara sing aman kanggo mbusak insulasi kabel, Dirancang kanggo Elektrik, Perusahaan Perobohan, Omah Beku, lan Daur-ulang. Lembar kabel iki minangka mesin dipasang bench sing nyengkirake kawat...
Kepiye Nggawe Mesin Strip Kabel

Unit Price: USD 400 - 450 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 450 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus

Kemampuan Supply: 10000

kabel stripping machine ebay M-2 Bench Type CE TUV Disaranake Cara sing aman kanggo mbusak insulasi kabel, Dirancang kanggo Elektrik, Perusahaan Perobohan, Omah Beku, lan Daur-ulang. Lembar kabel iki minangka mesin dipasang bench sing nyengkirake...
Peralatan Mesin Daur-ulang Kawat

Unit Price: USD 400 - 450 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 450 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus

Kemampuan Supply: 10000

alat ngudani coax Jinis Blades M-2 CE Diterangake Mung mundhak utawa murah agul-agul ndhuwur nganggo handwheel kanggo macem-macem ketebalan penebat. Dipakani Dhewe, masang kabel lan metu saka sisih liyane. Becik kanggo Papan Pengolahan Kertas,...
Kawat Kabel Kawat Daur-ulang Copungan Kanggo Dhuwit

Unit Price: USD 400 - 450 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 450 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus

Kemampuan Supply: 10000

alat coaxial kabel stripping M-2 Bench Type CE TUV Disaranake Cara sing aman kanggo mbusak insulasi kabel, Dirancang kanggo Elektrik, Perusahaan Perobohan, Omah Beku, lan Daur-ulang. Lembar kabel iki minangka mesin dipasang bench sing nyengkirake...
Mesin Penyambat Kawat Gempa

Unit Price: USD 400 - 450 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 450 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus

Kemampuan Supply: 10000

mesin tembaga kabel tembaga M-2 Bench Type CE TUV Disaranake Cara sing aman kanggo mbusak insulasi kabel, Dirancang kanggo Elektrik, Perusahaan Perobohan, Omah Beku, lan Daur-ulang. Lembar kabel iki minangka mesin dipasang bench sing nyengkirake...
Kabel Kawat Tembaga Kanggo Dhuwit

Unit Price: USD 400 - 450 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 450 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus

Kemampuan Supply: 10000

kabel stripping lan mesin nglereni M-2 Bench Type CE TUV Disaranake Cara sing aman kanggo mbusak insulasi kabel, Dirancang kanggo Elektrik, Perusahaan Perobohan, Omah Beku, lan Daur-ulang. Lembar kabel iki minangka mesin dipasang bench sing...
Mesin Wiring Kawat Kothak Wadhah

Unit Price: USD 400 - 450 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 450 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus

Kemampuan Supply: 10000

mesin stripper kabel M-2 Bench Type CE TUV Disaranake Cara sing aman kanggo mbusak insulasi kabel, Dirancang kanggo Listrik, Perusahaan Perobohan, Omah Beku, lan Daur-ulang. Lembar kabel iki minangka mesin dipasang bench sing nyengkirake kawat saka...
mbusak insulasi saka kawat tembaga

Unit Price: USD 450 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 450 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Kancing kabel ana ing kahanan sing apik, kabel kabel 10 square milimeter Pemisahan kanthi otomatis! kabel liwat 10 Square milimeter Metu kanthi cepet, mesin meh bisa kanthi kenceng! swara uga
mesin kabel kabel las

Unit Price: USD 450 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 450 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Kancing kabel ana ing kahanan sing apik, kabel kabel 10 square milimeter Pemisahan kanthi otomatis! kabel liwat 10 Square milimeter Metu kanthi cepet, mesin meh bisa kanthi kenceng! swara uga
mesin daur ulang kanggo didol

Unit Price: USD 300 - 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 300 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus

Kemampuan Supply: 10000

mesin kabel kabel listrik Jinis Blades M-2 CE Diterangake Pasokan tenaga 1.5KW, 230V-50HZ. Diameteripun Processing ing kabel kabel 2-60mm Kapasitas tali kabel 35 meter / menit Output 50kgs / jam, gumantung ing diameter kabel. Pangukuran 370 * 550 *...
Mesin Penyambungan kabel Benchtop

Unit Price: EUR 500 - 550 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces EUR 500 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces EUR 550 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: Kasus

Kemampuan Supply: 500PCS

Kawat Kabel Listrik Kabel Listrik Jinis slot M-2 Bench 9 Cara sing aman kanggo mbusak insulasi kabel, Dirancang kanggo Listrik, Perusahaan Perobohan, Omah Beku, lan Daur-ulang. Lembar kabel iki minangka mesin dipasang bench sing nyengkirake kawat...

China Mesin Kabel Stripping Supplier

Mesin Kabel Stripping

cable insulation stripping tools

Tuku prosesor kawat semi-otomatis kanggo nggawe proyek luwih gampang.


Yen sampeyan kudu ngolah akeh kabel, tuku pemotong kabel semi-otomatis minangka investasi sing apik.


Temokake mesin sing bakal nglereni kabeh sampeyan, ngirit wektu lan tenaga kerja.

Apa sampeyan bisa nggarap coaxial, extruded, utawa magnet / enamel wire utawa kabel, kita nawakake akeh peralatan kabel stripping. Copot jampel saka meh kabeh kabel magnet lan enamel kabeh ukuran lan jinis jampel, kalebu Teflon.
Dirancang kanggo ngrampungake macem-macem tali saka kabel insulated saka mesin otomatis, dilakokno udara, bangku lan portabel, baris strip lengkap kanggo 40 produk.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki