Komunikasi karo Supplier? Supplier
PETRE .C Mr. PETRE .C
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-15990659864 Email:sales@mrecycling.cn
Home > Produk > Mesin Strip Kawat Industri > Bagéan Nganggo Mesin Nganggo Mesin
Layanan Online
PETRE .C

Mr. PETRE .C

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Bagéan Nganggo Mesin Nganggo Mesin

Kategori produk dari Bagéan Nganggo Mesin Nganggo Mesin , kami produsen khusus dari Cina, Sliding Knives , Roda chain pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Chain Tunggal R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!
Stripper kabel kabel sing digawe panas

Brand: MENGIKUT

Packaging: Kasus

Kemampuan Supply: 10000

Chain kaping pindho kanggo Mesin kabel Strip M-3. Daya: 4KW / 5.5KW, 220V / 380V-50HZ Diameteripun Processing ing kabel kabel 2-70mm. Tugas abot kanggo 160mm. Nglereni kacepetan 50 meter saben menit. Output 100 Tembaga KGS saben jam Gulungan baja...
Alat kabel kabel kolox

Brand: MENGIKUT

Packaging: Kasus

Kemampuan Supply: 10000

Memu kanggo Mesin Peeling M-3 Tuku prosesor kawat semi-otomatis kanggo nggawe proyek luwih gampang. Yen sampeyan kudu ngolah akeh kabel, tuku pemotong kabel semi-otomatis minangka investasi sing apik. Temokake mesin sing bakal nglereni kabeh...
Mesin Wiring Kawat Gensco

Brand: MENGIKUT

Packaging: Kasus

Kemampuan Supply: 100pcs

Piranti Kabel kabel Aluminium Armored Jenis industri M-3 Dirancang kanggo kabel armored Heavily, kabel massive, energi energi ACSR (aluminium nganggo inti baja), kabel kapal selam, kabel voltase tinggi, kabel optik, kawat inti tunggal, kawat warata,...
Kesehatan lan Stripper standar Lingkungan Kesehatan

Brand: Mrecycling

Packaging: kasus

Kemampuan Supply: 1000

Rantai Tunggal kanggo Peelers Kabel M-3 Daur ulang Mekanik, Nyegah Polusi Udara. Mesin kabel kabel tembaga kabel scrap digunakake minangka peeler ing tutup karet utawa kabel kabel tembaga sing ditutupi PVC kanggo njupuk insulasi kasebut, supaya inti...
Mesin Coping Kawat Tembaga

Brand: MENGIKUT

Packaging: Kasus

Kemampuan Supply: 10000

Roda chain kanggo Mesin Strip M-3 . Mrecycling Machinery Co, Limited. adol sawetara pemroses kawat otomatis lan semi-otomatis, mesin kanggo ngrampungake prosedur pangolahan kawat kanthi otomatis. Iki minangka kesempatan sing cocog kanggo sampeyan...
Mesin Strip Kabel Listrik

Brand: MENGIKUT

Packaging: Kasus

Kemampuan Supply: 10000

Sliding pisau lan piso Penyakit kanggo sabuk kawat M-3 . Nduwe pilihan agul-agul kekandelan 7mm, 8mm, 10mm,

China Bagéan Nganggo Mesin Nganggo Mesin Supplier

Mesin kabel kabel kabel Kencel

Part Spare lan Nganggo

electrical cable stripper

Daur ulang Mekanik, Nyegah Polusi Udara.


Mesin kabel kabel tembaga kabel scrap digunakake minangka peeler ing tutup karet
utawa kabel kabel tembaga sing ditutupi PVC kanggo njupuk insulasi kasebut,


supaya inti tembaga dipisah saka karet utawa insulasi PVC.


Macem-macem ukuran kabel kabel kasedhiya.


Mesin daur ulang mekanik ngilangi kebutuhan supaya bisa diobong,


nggawe daur ulang kabel listrik aman kanggo sampeyan lan lingkungan kita.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki