Komunikasi karo Supplier? Supplier
PETRE .C Mr. PETRE .C
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-15990659864 Email:sales@mrecycling.cn
Home > Produk > Mesin Wiring Kawat > Bagéan Spare Machine Stripping
Layanan Online
PETRE .C

Mr. PETRE .C

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Bagéan Spare Machine Stripping

Kategori produk dari Bagéan Spare Machine Stripping , kami produsen khusus dari Cina, Roller baja , Motors listrik pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Narik Ngalahake R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!
Multifunctional kabel Kabel Stripper

Brand: Mrecycling

Packaging: kasus

Kemampuan Supply: 10000

Roda kanggo slitter kabel M-1 Rodha 8
Mesin Stripper Penebat Kabel Kabel

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus

Kemampuan Supply: 100000

Ngalahake lan Springs kanggo Machining Strip M-1 Kontraktor listrik rutin nggawe produk logam kethokan kayata kabel lan kabel, saluran aluminium, tray kabel, pipo tembaga, lan uga switchgear ing papan kerja, nanging bisa uga ora bisa ngerteni nilai...
Mesin kabel kabel kabel sing bisa didol

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus

Kemampuan Supply: 10000

Nangani Push lan Narik Kanggo Strippers
Alat kabel Kabel Insulated

Unit Price: USD 2 - 3 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 2 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 3 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: Carton

Kemampuan Supply: 10000

Wiring Stripper Wilah Watu Kaca Ngasah Kita uga nawakake Mesin Kawat Wire liyane, kayata: Mesin Penarik Tembaga Benchtop, Mesin Strip kabel, Mesin Tali Kawat Industri, Mesin Strip Tembaga, Alat Strip Kabel Listrik, Piranti Kawat Strip Wire Mesin...
Mesin Stripper Kabel Loop Feop

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus

Kemampuan Supply: 100000

V-Pinggang kanggo M-1 Mesin Wiring Kawat Kawat stripping bisa dadi tugas penting kanggo kerja listrik utawa cara kanggo ngasilake dhuwit ing piranti scrap. Akeh yard sing mbayar tembaga utawa logam liyane kawat, nanging asring kawat insulated ing...
Alat Tangan Kawat Kabel Insulated

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus

Kemampuan Supply: 100000

2.2 Motor Elektrik KW kanggo kabel Kabel M-1 . Motor kawat Tembaga sing apik. Dirancang kanggo narik kabel tembaga / aluminium kabel, kabel inti tunggal, kabel muticore, baris feeder, kabel dobel inti dobel, tali dipasang, kawat ditutupi karet,...
Materi Logam Kawat Stripper

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus

Kemampuan Supply: 10000

Kothak lan Bearing Kotak kanggo Mesin Wiring Strip kothak beruang lan
Mesin Stripping Pangopènan Kemampuan

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus

Kemampuan Supply: 100000

Roller baja kanggo Wire Strip
Kabel Mesin Kabel Kabel Kabel

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus

Kemampuan Supply: 100000

mesin stripping kabel Ing diameteripun 27mm. Wates diameter 68mm
Mesin Stripper Kawat Tembaga

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus

Kemampuan Supply: 10000

Puller kanggo piranti stripper kabel Pengganti Blades. Akeh proyek ndandani omah utawa gedhung sing ditinggalake luwih akeh saka bahan sing dibuwang utawa ekstra. Ing pirang-pirang kasus, bahan iki bisa didol utawa mung dibuwang, nanging kawat...

China Bagéan Spare Machine Stripping Supplier

Part Spare Kanggo Mesin Kabel kabel Kabel M-1.

cable stripping machine

Daur ulang Kula, Mesin DIY


Kita nyedhiyakake macem-macem strob kabel daur ulang kethokan macem-macem kanggo tugas medium lan abot,


kalebu kabel stripping macem-macem jinis kabel,


Kanggo cara sing paling gampang lan langsung kanggo daur ulang lan pulih kabel tembaga, aluminium lan Lead.


Utamane kualitas utama sing adol produk, kita asring reorder.


Iki minangka mesin sing ramah pangguna, gampang digunakake.


Kita nyedhiyakake mesin produktivitas lan efisiensi sing dhuwur.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki