Komunikasi karo Supplier? Supplier
PETRE .C Mr. PETRE .C
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-15990659864 Email:sales@mrecycling.cn
Home > Produk > Mesin Wiring Kawat > Piranti Kencan Kawat Wiring
Layanan Online
PETRE .C

Mr. PETRE .C

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Piranti Kencan Kawat Wiring

Kategori produk dari Piranti Kencan Kawat Wiring , kami produsen khusus dari Cina, Alat Wiring Kawat , Mesin Wiring Kencel pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Wiring Kawat Stripper R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!
Alat Wiring Strip otomatis

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Kawat stripping bisa dadi tugas penting kanggo tenaga listrik utawa cara kanggo nggawe dhuwit ing piranti scrap. Akeh yard sing mbayar tembaga utawa logam liyane kawat, nanging asring kawat diisolasi ing tutup plastik. Mbuwang kawat saka jampel...
Apa Gauge Speaker Speaker Kabel

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Mesin kawat lapisan efisien dhuwur kanthi TUV CE disetujoni. automation dhuwur, ruang lantai cilik. Pengiriman gratis ing Pesanan Khusus. Kanggo cara sing paling gampang lan langsung kanggo daur ulang lan pulih kabel tembaga, aluminium lan
Kabel logam Ing Stripper Lengan Plastik

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Mesin kawat lapisan efisien dhuwur kanthi TUV CE disetujoni. automation dhuwur, ruang lantai cilik. Pengiriman gratis ing Pesanan Khusus. Kanggo cara sing paling gampang lan langsung kanggo daur ulang lan pulih kabel tembaga, aluminium lan
Ulasan Mesin Strip kabel

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Mesin gampang digunakake, Kandel bisa dipotong lan mudhun garis pemisahan. Motor minangka inti tembaga, awan, krasa anget lan ora panas. Dipuntedahaken rong roda cilik kanthi apik, sampeyan bisa kanthi gampang mindhah mesin kasebut. Kulit Ray bisa...
Alat Strip Kanggo Kawat Daur ulang

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Mesin gampang digunakake, Kandel bisa dipotong lan mudhun garis pemisahan. Motor minangka inti tembaga, awan, krasa anget lan ora panas. Dipuntedahaken rong roda cilik kanthi apik, sampeyan bisa kanthi gampang mindhah mesin kasebut. Kulit Ray bisa...
Piranti Strip Seratan Wiring Tembaga

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Mesin gampang digunakake, Kandel bisa dipotong lan mudhun garis pemisahan. Motor minangka inti tembaga, awan, krasa anget lan ora panas. Dipuntedahaken rong roda cilik kanthi apik, sampeyan bisa kanthi gampang mindhah mesin kasebut. Kulit Ray bisa...
Mesin Wire Stripping sing digunakake

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Mesin kawat lapisan efisien dhuwur kanthi TUV CE disetujoni. automation dhuwur, ruang lantai cilik. Pengiriman gratis ing Pesanan Khusus. Kanggo cara sing paling gampang lan langsung kanggo daur ulang lan pulih kabel tembaga, aluminium lan
Mesin Nglereni Kawat Kanggo Didol

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Mesin kawat lapisan efisien dhuwur kanthi TUV CE disetujoni. automation dhuwur, ruang lantai cilik. Pengiriman gratis ing Pesanan Khusus. Kanggo cara sing paling gampang lan langsung kanggo daur ulang lan pulih kabel tembaga, aluminium lan
Mesin Ngawat Kawat Otomatis lan Mesin Nglereni

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Kawat stripping bisa dadi tugas penting kanggo tenaga listrik utawa cara kanggo nggawe dhuwit ing piranti scrap. Akeh yard sing mbayar tembaga utawa logam liyane kawat, nanging asring kawat diisolasi ing tutup plastik. Mbuwang kawat saka jampel...
Mesin Tembok Kawat Tembaga terisolasi kanggo didol

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Mesin gampang digunakake, Kandel bisa dipotong lan mudhun garis pemisahan. Motor minangka inti tembaga, awan, krasa anget lan ora panas. Dipuntedahaken rong roda cilik kanthi apik, sampeyan bisa kanthi gampang mindhah mesin kasebut. Kulit Ray bisa...
Stripper Kabel otomatis kanthi Cepet lan efisien

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Kawat stripping bisa dadi tugas penting kanggo tenaga listrik utawa cara kanggo nggawe dhuwit ing piranti scrap. Akeh yard sing mbayar tembaga utawa logam liyane kawat, nanging asring kawat diisolasi ing tutup plastik. Mbuwang kawat saka jampel...
Alat Penyambungan Kabel Otomatis paling apik

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Kawat stripping bisa dadi tugas penting kanggo tenaga listrik utawa cara kanggo nggawe dhuwit ing piranti scrap. Akeh yard sing mbayar tembaga utawa logam liyane kawat, nanging asring kawat diisolasi ing tutup plastik. Mbuwang kawat saka jampel...
Apa Kabel Kawat Tembaga Keuntungan

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Mesin kawat lapisan efisien dhuwur kanthi TUV CE disetujoni. automation dhuwur, ruang lantai cilik. Pengiriman gratis ing Pesanan Khusus. Kanggo cara sing paling gampang lan langsung kanggo daur ulang lan pulih kabel tembaga, aluminium lan
Mesin Daur-ulang Kabel kabel

Brand: MENGIKUT

Packaging: KAS

Kemampuan Supply: 3000

Mesin Daur-ulang Kawat Mesin Cop kabel Kawat Kabel Listrik Juru keamanan kaping pindho M-1 Tipe CE TUV Dietus Pasokan listrik 230V-50HZ, 2.2KW Pangukuran L620 * W600 * H840 Bobot 100KG Output Saben 400-1000KG Diameteripun Processing ing kabel kabel...
Mesin daur ulang kabel kabel scrap

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Gampang didaur ulang, bisa digunakake maneh, bisa dianyari, awet, saluran dual lan 28pcs blades mesin kabel kabel kabel tembaga kanthi otomatis bisnis sing efisien lan duwe
Mesin kabel kabel kabel Kawat

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Gampang didaur ulang, bisa digunakake maneh, bisa dianyari, awet, saluran dual lan 28pcs blades mesin kabel kabel kabel tembaga otomatis bisnis sing efisien lan duwe

China Piranti Kencan Kawat Wiring Supplier

Piranti Kencan Kawat Wiring

drill wire stripping tool

Mesin kabel kabel kabel Kencel , alat stripping insulasi kabel , alat stripping kabel gedhe , Ditampilake dening Mrecycling Machinery Co, Limited.


"M" Indikasi: Daur-ulang mekanik, Daur ulang maksimal,


Daur ulang, Mesin kanggo DIY.


Solusi Ultimate kanggo Kabel Kabel Karikis.




Daur ulang Mekanik, Nyegah Polusi Udara.


Mesin kabel kabel tembaga kabel scrap digunakake minangka peeler ing tutup karet



utawa kabel kabel tembaga sing ditutupi PVC kanggo njupuk insulasi kasebut,


supaya inti tembaga dipisah saka karet utawa insulasi PVC.


Macem-macem ukuran kabel kabel kasedhiya.


Mesin daur ulang mekanik ngilangi kebutuhan supaya bisa diobong,


nggawe daur ulang kabel listrik aman kanggo sampeyan lan lingkungan kita.


Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki