Komunikasi karo Supplier? Supplier
PETRE .C Mr. PETRE .C
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-15990659864 Email:sales@mrecycling.cn
Home > Produk > Mesin Granule Tembaga > Tumpangan kabel Granulator
Layanan Online
PETRE .C

Mr. PETRE .C

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Tumpangan kabel Granulator

Kategori produk dari Tumpangan kabel Granulator , kami produsen khusus dari Cina, Tembok Kabel Granulator , Granulator Kawat Tembaga pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Granulator Kawat Tembaga R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!
Mesin Daur-ulang Kabel Logam Kabel Tembaga

Unit Price: USD 13000 - 15000 / Set/Sets

Min.Order Unit Price
1 Set/Sets USD 13000 / Set/Sets
1 Set/Sets USD 15000 / Set/Sets

Brand: MENGIKUT

Packaging: ing kasus

Kemampuan Supply: 10

pemotong kawat industri Jinis M600 Khusus kanggo kabel kabel komunikasi, paling efektif. uga bisa ngolah kabel kawat, kabel coaxial, kabel telpon, kabel komputer lan kabel kabel tembaga sing dicampur liyane. Wis granulator, alat penggetar, siklik...
Tanduran Daur-ulang Logam Kawat Tembaga

Unit Price: USD 13000 - 15000 / Set/Sets

Min.Order Unit Price
1 Set/Sets USD 13000 / Set/Sets
1 Set/Sets USD 15000 / Set/Sets

Brand: MENGIKUT

Packaging: ing kasus

Kemampuan Supply: 10

mesin tembaga kabel industri tembaga Jinis M600 Khusus kanggo kabel kabel komunikasi, paling efektif. uga bisa ngolah kabel kawat, kabel coaxial, kabel telpon, kabel komputer lan kabel kabel tembaga sing dicampur liyane. Wis granulator, alat...
Granulator Wiring Copper Wire Kanggo Didol

Unit Price: USD 13000 - 15000 / Set/Sets

Min.Order Unit Price
1 Set/Sets USD 13000 / Set/Sets
1 Set/Sets USD 15000 / Set/Sets

Brand: MENGIKUT

Packaging: ing kasus

Kemampuan Supply: 10

mesin ngethok tembaga Jinis M600 Khusus kanggo kabel kabel komunikasi, paling efektif. uga bisa ngolah kabel kawat, kabel coaxial, kabel telpon, kabel komputer lan kabel kabel tembaga sing dicampur liyane. Wis granulator, alat penggetar, siklik...
Tembaga kabel kabel tembaga Granulator

Unit Price: USD 10000 - 12000 / Set/Sets

Min.Order Unit Price
1 Set/Sets USD 10000 / Set/Sets
1 Set/Sets USD 12000 / Set/Sets

Brand: MENGIKUT

Packaging: ing kasus

Kemampuan Supply: 10

mesin shredding logam Model 600 Crusher Penghancur iki khusus kanggo kabel kawat otomatis, komunikasi kabel, lan kabel / kabel tembaga campuran liyane. Tegangan: 380V -50Hz Kekuwatan: 37KW Pangukuran: L2100 × W2000 × H2200 Bobot: 2.8t Output: 400KG...
Mesin Daur-Muter Daya Tembaga Limbah

Unit Price: USD 13000 - 15000 / Set/Sets

Min.Order Unit Price
1 Set/Sets USD 13000 / Set/Sets
1 Set/Sets USD 15000 / Set/Sets

Brand: MENGIKUT

Packaging: ing kasus

Kemampuan Supply: 10

granulator tembaga Jinis M600 Khusus kanggo kabel kabel komunikasi, paling efektif. uga bisa ngolah kabel kawat, kabel coaxial, kabel telpon, kabel komputer lan kabel kabel tembaga sing dicampur liyane. Wis granulator, alat penggetar, siklik...
Tembok Kabel Granulator Kanggo Dijual

Brand: MENGIKUT

Packaging: Kasus

Kemampuan Supply: 10 SETS

Tanduran Kabel kabel Copper Copot & Jenis M600 Khusus kanggo kabel kabel komunikasi, paling efektif. uga bisa ngolah kabel kawat, kabel coaxial, kabel telpon, kabel komputer lan kabel kabel tembaga sing dicampur liyane. Wis granulator, alat...
Mesin Daur-ulang Logam Kawat Tembaga

Unit Price: USD 13000 - 15000 / Set/Sets

Min.Order Unit Price
1 Set/Sets USD 13000 / Set/Sets
1 Set/Sets USD 15000 / Set/Sets

Brand: MENGIKUT

Packaging: ing kasus

Kemampuan Supply: 10

ing endi aku bisa nggawe daur ulang tembaga Jenis M400 Tanduran iki khusus kanggo kawat mobil, kabel coaxial, kabel komunikasi, kabel telpon, kabel komputer lan kabel kabel tembaga campuran liyane. Iki duwe ekstraksi extractor granul .riddler.dust...
Peralatan Daur-ulang Kabel Tembaga

Unit Price: USD 10000 - 12000 / Set/Sets

Min.Order Unit Price
1 Set/Sets USD 10000 / Set/Sets
1 Set/Sets USD 12000 / Set/Sets

Brand: MENGIKUT

Packaging: ing kasus

Kemampuan Supply: 10

Daya Nginstall: 10.3KW. Pangolahan: Diameter ing Kabel Kabel 1mm-20mm. Output: 600kgs Tembaga Granula Saben dina, 8 jam. Paramèter: Penghancur: 5.5KW, 1set. Blower ngisor2.2KW, 1set. Fungsi Fan: 1.5KW, 1set. Vibratory Motor: 0.55KW, 2sets....
Tanduran Daur Ulangan Wirer Copper

Unit Price: USD 13000 - 15000 / Set/Sets

Min.Order Unit Price
1 Set/Sets USD 13000 / Set/Sets
1 Set/Sets USD 15000 / Set/Sets

Brand: MENGIKUT

Packaging: ing kasus

Kemampuan Supply: 10

tembaga granulator for sale Jinis M600 Khusus kanggo kabel kabel komunikasi, paling efektif. uga bisa ngolah kabel kawat, kabel coaxial, kabel telpon, kabel komputer lan kabel kabel tembaga sing dicampur liyane. Wis granulator, alat penggetar,...
Mesin Pemulihan Kawat Tembaga

Unit Price: USD 13000 - 15000 / Set/Sets

Min.Order Unit Price
1 Set/Sets USD 13000 / Set/Sets
1 Set/Sets USD 15000 / Set/Sets

Brand: MENGIKUT

Packaging: ing kasus

Kemampuan Supply: 10

kawat pemotong tugas abot Jinis M600 Khusus kanggo kabel kabel komunikasi, paling efektif. uga bisa ngolah kabel kawat, kabel coaxial, kabel telpon, kabel komputer lan kabel kabel tembaga sing dicampur liyane. Wis granulator, alat penggetar, siklik...
Mesin Daur-ulang Kawat Tembaga Kawat Sampah

Unit Price: USD 13000 - 15000 / Set/Sets

Min.Order Unit Price
1 Set/Sets USD 13000 / Set/Sets
1 Set/Sets USD 15000 / Set/Sets

Brand: MENGIKUT

Packaging: ing kasus

Kemampuan Supply: 10

mesin kabel Jinis M600 Khusus kanggo kabel kabel komunikasi, paling efektif. uga bisa ngolah kabel kawat, kabel coaxial, kabel telpon, kabel komputer lan kabel kabel tembaga sing dicampur liyane. Wis granulator, alat penggetar, siklik (ekstrak...
Mesin Granular Kawat Tembaga

Unit Price: USD 13000 - 15000 / Set/Sets

Min.Order Unit Price
1 Set/Sets USD 13000 / Set/Sets
1 Set/Sets USD 15000 / Set/Sets

Brand: MENGIKUT

Packaging: ing kasus

Kemampuan Supply: 10

tembaga granulator for sale Jinis M600 Khusus kanggo kabel kabel komunikasi, paling efektif. uga bisa ngolah kabel kawat, kabel coaxial, kabel telpon, kabel komputer lan kabel kabel tembaga sing dicampur liyane. Wis granulator, alat penggetar,...
Kabel Granel Kabel Tembaga

Unit Price: USD 13000 - 15000 / Set/Sets

Min.Order Unit Price
1 Set/Sets USD 13000 / Set/Sets
1 Set/Sets USD 15000 / Set/Sets

Brand: MENGIKUT

Packaging: ing kasus

Kemampuan Supply: 10

Tanduran Daur Ulangan Kabel Campuran Campuran Jenis M400 Tanduran iki khusus kanggo kawat mobil, kabel coaxial, kabel komunikasi, kabel telpon, kabel komputer lan kabel kabel tembaga campuran liyane. Iki duwe ekstraksi extractor granul .riddler.dust...
Daur-ulang Kawat Tembaga Kanggo Bathi

Unit Price: USD 13000 - 15000 / Set/Sets

Min.Order Unit Price
1 Set/Sets USD 13000 / Set/Sets
1 Set/Sets USD 15000 / Set/Sets

Brand: MENGIKUT

Packaging: ing kasus

Kemampuan Supply: 10

Tanduran Daur Ulangan Kabel Campuran Campuran Jenis M400 Tanduran iki khusus kanggo kawat mobil, kabel coaxial, kabel komunikasi, kabel telpon, kabel komputer lan kabel kabel tembaga campuran liyane. Wis ekstraksi extractor granul .riddler.dust lan...
Granulator kabel Copper kabel Copot Kanggo Didol

Unit Price: USD 13000 - 15000 / Set/Sets

Min.Order Unit Price
1 Set/Sets USD 13000 / Set/Sets
1 Set/Sets USD 15000 / Set/Sets

Brand: MENGIKUT

Packaging: ing kasus

Kemampuan Supply: 10

mesin daur ulang kabel Jinis M600 Khusus kanggo kabel kabel komunikasi, paling efektif. uga bisa ngolah kabel kawat, kabel coaxial, kabel telpon, kabel komputer lan kabel kabel tembaga sing dicampur liyane. Wis granulator, alat penggetar, siklik...
Mesin Granator Kawat Tembaga

Unit Price: USD 13000 - 15000 / Set/Sets

Min.Order Unit Price
1 Set/Sets USD 13000 / Set/Sets
1 Set/Sets USD 15000 / Set/Sets

Brand: MENGIKUT

Packaging: ing kasus

Kemampuan Supply: 10

carane daur ulang kabel tembaga Jinis M600 Khusus kanggo kabel kabel komunikasi, paling efektif. uga bisa ngolah kabel kawat, kabel coaxial, kabel telpon, kabel komputer lan kabel kabel tembaga sing dicampur liyane. Wis granulator, alat penggetar,...
Granulator Kawat Tembaga

Unit Price: USD 13000 - 15000 / Set/Sets

Min.Order Unit Price
1 Set/Sets USD 13000 / Set/Sets
1 Set/Sets USD 15000 / Set/Sets

Brand: MENGIKUT

Packaging: ing kasus

Kemampuan Supply: 10

kawat pemotong tugas abot Jinis M600 Khusus kanggo kabel kabel komunikasi, paling efektif. uga bisa ngolah kabel kawat, kabel coaxial, kabel telpon, kabel komputer lan kabel kabel tembaga sing dicampur liyane. Wis granulator, alat penggetar, siklik...
Mesin Copring kabel Copper

Unit Price: USD 13000 - 15000 / Set/Sets

Min.Order Unit Price
1 Set/Sets USD 13000 / Set/Sets
1 Set/Sets USD 15000 / Set/Sets

Brand: MENGIKUT

Packaging: ing kasus

Kemampuan Supply: 10

mesin daur ulang kanggo didol Jinis M600 Khusus kanggo kabel kabel komunikasi, paling efektif. uga bisa ngolah kabel kawat, kabel coaxial, kabel telpon, kabel komputer lan kabel kabel tembaga sing dicampur liyane. Wis granulator, alat penggetar,...
Mesin Granator Kabel Kawat Tembaga

Unit Price: USD 10000 - 11000 / Set/Sets

Min.Order Unit Price
1 Set/Sets USD 10000 / Set/Sets
1 Set/Sets USD 11000 / Set/Sets

Brand: MENGIKUT

Packaging: ing kasus

Kemampuan Supply: 10

mesin shredding logam Model 600 Crusher Manual Crusher iki khusus kanggo kabel kawat otomatis, komunikasi kabel, lan kabel / kabel tembaga campuran liyane. Tegangan: 380V -50Hz Kekuwatan: 37KW Pangukuran: L2100 × W2000 × H2200 Bobot: 2.8t Output:...
Cop kabel kabel Stripper

Brand: MENGIKUT

Packaging: ing kasus

Kemampuan Supply: 10

mesin shredding logam Model 600 Crusher Manual Penghancur iki khusus kanggo kabel kawat otomatis, komunikasi kabel, lan kabel / kabel tembaga campuran liyane. Tegangan: 380V -50Hz Kekuwatan: 37KW Pangukuran: L2100 × W2000 × H2200 Bobot: 2.8t Output:...
Copter Wire Granulator Sepatator

Unit Price: USD 13000 - 15000 / Set/Sets

Min.Order Unit Price
1 Set/Sets USD 13000 / Set/Sets
1 Set/Sets USD 15000 / Set/Sets

Brand: MENGIKUT

Packaging: ing kasus

Kemampuan Supply: 10

Tembaga Industri W ire Granula Mesin M600 Tipe Khusus kanggo kabel kabel komunikasi, paling efektif. uga bisa ngolah kabel kawat, kabel coaxial, kabel telpon, kabel komputer lan kabel kabel tembaga sing dicampur liyane. Wis granulator, alat...

China Tumpangan kabel Granulator Supplier

Tumpangan kabel Granulator


Striper Wire Kawat Kami Dibuktekake minangka Bonanza dening granat kabel kabel scrap .


Coba gaweyan kanggo meksa mesin jinis iki.


Isih akeh kiro-kuli sing akeh nganti pungkasan ing situs-situs pelupusan sampah ing saindenging jagad.


Kita bisa nyuplai sampeyan nganggo kabel strippers kabel lan ngerti teknis.


Ganti kabeh sisa-sisa sisa lan potongan kawat kethokan nganggo awis nganggo kabel goreser.


Kabeh produk kita kalebu kualitas utama kanthi rega moderat.


We njamin kiriman barang cepet.

industrial shredder

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki