Komunikasi karo Supplier? Supplier
PETRE .C Mr. PETRE .C
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-15990659864 Email:sales@mrecycling.cn
Home > Produk > Mesin Granule Tembaga > Tumpangan kabel Granulator
Layanan Online
PETRE .C

Mr. PETRE .C

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Tumpangan kabel Granulator

Kategori produk dari Tumpangan kabel Granulator , kami produsen khusus dari Cina, Tembok Kabel Granulator , Granulator Kawat Tembaga pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Granulator Kawat Tembaga R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!
Copter Wire Granulator Sepatator

Unit Price: USD 13000 - 15000 / Set/Sets

Min.Order Unit Price
1 Set/Sets USD 13000 / Set/Sets
1 Set/Sets USD 15000 / Set/Sets

Brand: MENGIKUT

Packaging: ing kasus

Kemampuan Supply: 10

Tembaga Industri W ire Granula Mesin M600 Tipe Khusus kanggo kabel kabel komunikasi, paling efektif. uga bisa ngolah kabel kawat, kabel coaxial, kabel telpon, kabel komputer lan kabel kabel tembaga campuran liyane. Wis granulator, alat penggetar,...
tanduran daur ulang kethokan

Unit Price: USD 13000 - 15000 / Set/Sets

Min.Order Unit Price
1 Set/Sets USD 13000 / Set/Sets
1 Set/Sets USD 15000 / Set/Sets

Brand: MENGIKUT

Packaging: ing kasus

Kemampuan Supply: 10

tembaga granulator for sale Jinis M600 Khusus kanggo kabel kabel komunikasi, paling efektif. uga bisa ngolah kabel kawat, kabel coaxial, kabel telpon, kabel komputer lan kabel kabel tembaga campuran liyane. Wis granulator, alat penggetar, siklik...
scrap kabel tembaga kabel daur ulang

Unit Price: USD 13000 - 15000 / Set/Sets

Min.Order Unit Price
1 Set/Sets USD 13000 / Set/Sets
1 Set/Sets USD 15000 / Set/Sets

Brand: MENGIKUT

Packaging: ing kasus

Kemampuan Supply: 10

tembaga pemisahan kabel tembaga Jinis M600 Khusus kanggo kabel kabel komunikasi, paling efektif. uga bisa ngolah kabel kawat, kabel coaxial, kabel telpon, kabel komputer lan kabel kabel tembaga campuran liyane. Wis granulator, alat penggetar, siklik...
Kawat Kabel Listrik Kabel Listrik

Unit Price: USD 13000 - 15000 / Set/Sets

Min.Order Unit Price
1 Set/Sets USD 13000 / Set/Sets
1 Set/Sets USD 15000 / Set/Sets

Brand: MENGIKUT

Packaging: ing kasus

Kemampuan Supply: 10

proses daur ulang tembaga Jinis M600 Khusus kanggo kabel kabel komunikasi, paling efektif. uga bisa ngolah kabel kawat, kabel coaxial, kabel telpon, kabel komputer lan kabel kabel tembaga campuran liyane. Wis granulator, alat penggetar, siklik...
mesin pemulihan tembaga

Unit Price: USD 13000 - 15000 / Set/Sets

Min.Order Unit Price
1 Set/Sets USD 13000 / Set/Sets
1 Set/Sets USD 15000 / Set/Sets

Brand: MENGIKUT

Packaging: ing kasus

Kemampuan Supply: 10

kawat pemotong tugas abot Jinis M600 Khusus kanggo kabel kabel komunikasi, paling efektif. uga bisa ngolah kabel kawat, kabel coaxial, kabel telpon, kabel komputer lan kabel kabel tembaga campuran liyane. Wis granulator, alat penggetar, siklik...
mesin daur ulang logam

Unit Price: USD 13000 - 15000 / Set/Sets

Min.Order Unit Price
1 Set/Sets USD 13000 / Set/Sets
1 Set/Sets USD 15000 / Set/Sets

Brand: MENGIKUT

Packaging: ing kasus

Kemampuan Supply: 10

pemotong kawat industri Jinis M600 Khusus kanggo kabel kabel komunikasi, paling efektif. uga bisa ngolah kabel kawat, kabel coaxial, kabel telpon, kabel komputer lan kabel kabel tembaga campuran liyane. Wis granulator, alat penggetar, siklik...
mesin daur ulang sampah

Unit Price: USD 13000 - 15000 / Set/Sets

Min.Order Unit Price
1 Set/Sets USD 13000 / Set/Sets
1 Set/Sets USD 15000 / Set/Sets

Brand: MENGIKUT

Packaging: ing kasus

Kemampuan Supply: 10

mesin kabel Jinis M600 Khusus kanggo kabel kabel komunikasi, paling efektif. uga bisa ngolah kabel kawat, kabel coaxial, kabel telpon, kabel komputer lan kabel kabel tembaga campuran liyane. Wis granulator, alat penggetar, siklik (ekstrak bledug)...
tanduran daur ulang logam

Unit Price: USD 13000 - 15000 / Set/Sets

Min.Order Unit Price
1 Set/Sets USD 13000 / Set/Sets
1 Set/Sets USD 15000 / Set/Sets

Brand: MENGIKUT

Packaging: ing kasus

Kemampuan Supply: 10

mesin tembaga kabel industri tembaga Jinis M600 Khusus kanggo kabel kabel komunikasi, paling efektif. uga bisa ngolah kabel kawat, kabel coaxial, kabel telpon, kabel komputer lan kabel kabel tembaga campuran liyane. Wis granulator, alat penggetar,...
mesin granule

Unit Price: USD 13000 - 15000 / Set/Sets

Min.Order Unit Price
1 Set/Sets USD 13000 / Set/Sets
1 Set/Sets USD 15000 / Set/Sets

Brand: MENGIKUT

Packaging: ing kasus

Kemampuan Supply: 10

tembaga granulator for sale Jinis M600 Khusus kanggo kabel kabel komunikasi, paling efektif. uga bisa ngolah kabel kawat, kabel coaxial, kabel telpon, kabel komputer lan kabel kabel tembaga campuran liyane. Wis granulator, alat penggetar, siklik...
Granulator kabel

Unit Price: USD 13000 - 15000 / Set/Sets

Min.Order Unit Price
1 Set/Sets USD 13000 / Set/Sets
1 Set/Sets USD 15000 / Set/Sets

Brand: MENGIKUT

Packaging: ing kasus

Kemampuan Supply: 10

Tanduran Daur Ulangan Kawat Tembaga Campuran Jenis M400 Tanduran iki khusus kanggo kawat mobil, kabel coaxial, kabel komunikasi, kabel telpon, kabel komputer lan kabel kabel tembaga campuran liyane. Iki duwe ekstraksi extractor granul .riddler.dust...
daur ulang kanggo bathi

Unit Price: USD 13000 - 15000 / Set/Sets

Min.Order Unit Price
1 Set/Sets USD 13000 / Set/Sets
1 Set/Sets USD 15000 / Set/Sets

Brand: MENGIKUT

Packaging: ing kasus

Kemampuan Supply: 10

Tanduran Daur Ulangan Kawat Tembaga Campuran Jenis M400 Tanduran iki khusus kanggo kawat mobil, kabel coaxial, kabel komunikasi, kabel telpon, kabel komputer lan kabel kabel tembaga campuran liyane. Iki duwe ekstraksi extractor granul .riddler.dust...
mesin daur ulang logam

Unit Price: USD 13000 - 15000 / Set/Sets

Min.Order Unit Price
1 Set/Sets USD 13000 / Set/Sets
1 Set/Sets USD 15000 / Set/Sets

Brand: MENGIKUT

Packaging: ing kasus

Kemampuan Supply: 10

ing endi aku bisa ndaurake tembaga Jenis M400 Tanduran iki khusus kanggo kawat mobil, kabel coaxial, kabel komunikasi, kabel telpon, kabel komputer lan kabel kabel tembaga campuran liyane. Iki duwe ekstraksi extractor granul .riddler.dust lan panel...
kawat granulator didol

Unit Price: USD 13000 - 15000 / Set/Sets

Min.Order Unit Price
1 Set/Sets USD 13000 / Set/Sets
1 Set/Sets USD 15000 / Set/Sets

Brand: MENGIKUT

Packaging: ing kasus

Kemampuan Supply: 10

mesin daur ulang kabel Jinis M600 Khusus kanggo kabel kabel komunikasi, paling efektif. uga bisa ngolah kabel kawat, kabel coaxial, kabel telpon, kabel komputer lan kabel kabel tembaga campuran liyane. Wis granulator, alat penggetar, siklik (ekstrak...
tembaga kabel shredder

Unit Price: USD 10000 - 12000 / Set/Sets

Min.Order Unit Price
1 Set/Sets USD 10000 / Set/Sets
1 Set/Sets USD 12000 / Set/Sets

Brand: MENGIKUT

Packaging: ing kasus

Kemampuan Supply: 10

Daya Nginstall: 10.3KW. Pangolahan: Diameter ing Kabel Kabel 1mm-20mm. Output: 600kgs Tembaga Granula Saben dina, 8 jam. Paramèter: Penghancur: 5.5KW, 1set. Blower ngisor2.2KW, 1set. Fungsi Fan: 1.5KW, 1set. Vibratory Motor: 0.55KW, 2sets....
peralatan daur ulang kabel

Unit Price: USD 10000 - 12000 / Set/Sets

Min.Order Unit Price
1 Set/Sets USD 10000 / Set/Sets
1 Set/Sets USD 12000 / Set/Sets

Brand: MENGIKUT

Packaging: ing kasus

Kemampuan Supply: 10

Daya Nginstall: 10.3KW. Pangolahan: Diameter ing Kabel Kabel 1mm-20mm. Output: 600kgs Tembaga Granula Saben dina, 8 jam. Paramèter: Penghancur: 5.5KW, 1set. Blower ngisor2.2KW, 1set. Fungsi Fan: 1.5KW, 1set. Vibratory Motor: 0.55KW, 2sets....
mesin mesin tambaga kabel tembaga

Unit Price: USD 13000 - 15000 / Set/Sets

Min.Order Unit Price
1 Set/Sets USD 13000 / Set/Sets
1 Set/Sets USD 15000 / Set/Sets

Brand: MENGIKUT

Packaging: ing kasus

Kemampuan Supply: 10

carane daur ulang kabel tembaga Jinis M600 Khusus kanggo kabel kabel komunikasi, paling efektif. uga bisa ngolah kabel kawat, kabel coaxial, kabel telpon, kabel komputer lan kabel kabel tembaga campuran liyane. Wis granulator, alat penggetar, siklik...
scrap tembaga kabel tembaga

Unit Price: USD 13000 - 15000 / Set/Sets

Min.Order Unit Price
1 Set/Sets USD 13000 / Set/Sets
1 Set/Sets USD 15000 / Set/Sets

Brand: MENGIKUT

Packaging: ing kasus

Kemampuan Supply: 10

kawat pemotong tugas abot Jinis M600 Khusus kanggo kabel kabel komunikasi, paling efektif. uga bisa ngolah kabel kawat, kabel coaxial, kabel telpon, kabel komputer lan kabel kabel tembaga campuran liyane. Wis granulator, alat penggetar, siklik...
mesin kabel tembaga scrap tembaga

Unit Price: USD 13000 - 15000 / Set/Sets

Min.Order Unit Price
1 Set/Sets USD 13000 / Set/Sets
1 Set/Sets USD 15000 / Set/Sets

Brand: MENGIKUT

Packaging: ing kasus

Kemampuan Supply: 10

mesin daur ulang kanggo didol Jinis M600 Khusus kanggo kabel kabel komunikasi, paling efektif. uga bisa ngolah kabel kawat, kabel coaxial, kabel telpon, kabel komputer lan kabel kabel tembaga campuran liyane. Wis granulator, alat penggetar, siklik...
for sale

Unit Price: USD 13000 - 15000 / Set/Sets

Min.Order Unit Price
1 Set/Sets USD 13000 / Set/Sets
1 Set/Sets USD 15000 / Set/Sets

Brand: MENGIKUT

Packaging: ing kasus

Kemampuan Supply: 10

mesin ngethok tembaga Jinis M600 Khusus kanggo kabel kabel komunikasi, paling efektif. uga bisa ngolah kabel kawat, kabel coaxial, kabel telpon, kabel komputer lan kabel kabel tembaga campuran liyane. Wis granulator, alat penggetar, siklik (ekstrak...
strap kabel strap

Unit Price: USD 13000 - 15000 / Set/Sets

Min.Order Unit Price
1 Set/Sets USD 13000 / Set/Sets
1 Set/Sets USD 15000 / Set/Sets

Brand: MENGIKUT

Packaging: ing kasus

Kemampuan Supply: 10

mesin kabel Jinis M600 Khusus kanggo kabel kabel komunikasi, paling efektif. uga bisa ngolah kabel kawat, kabel coaxial, kabel telpon, kabel komputer lan kabel kabel tembaga campuran liyane. Wis granulator, alat penggetar, siklik (ekstrak bledug)...
Granire Kawat Kancing

Unit Price: USD 13000 - 15000 / Set/Sets

Min.Order Unit Price
1 Set/Sets USD 13000 / Set/Sets
1 Set/Sets USD 15000 / Set/Sets

Brand: MENGIKUT

Packaging: ing kasus

Kemampuan Supply: 10

mesin kethokan Jinis M600 Khusus kanggo kabel kabel komunikasi, paling efektif. uga bisa ngolah kabel kawat, kabel coaxial, kabel telpon, kabel komputer lan kabel kabel tembaga campuran liyane. Wis granulator, alat penggetar, siklik (ekstrak bledug)...

China Tumpangan kabel Granulator Supplier

Tumpangan kabel Granulator


Striper Wire Kawat Kami Dibuktekake minangka Bonanza dening granat kabel kabel scrap .


Coba gaweyan kanggo meksa mesin jinis iki.


Isih akeh kiro-kuli sing akeh nganti pungkasan ing situs-situs pelupusan sampah ing saindenging jagad.


Kita bisa nyuplai sampeyan nganggo kabel strippers kabel lan ngerti teknis.


Ganti kabeh sisa-sisa sisa lan potongan kawat kethokan nganggo awis nganggo kabel goreser.


Kabeh produk kita kalebu kualitas utama kanthi rega moderat.


We njamin kiriman barang cepet.

industrial shredder

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki