Komunikasi karo Supplier? Supplier
PETRE .C Mr. PETRE .C
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-15990659864 Email:sales@mrecycling.cn
Home > Produk > Mesin Daur-ulang Motor
Layanan Online
PETRE .C

Mr. PETRE .C

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Mesin Daur-ulang Motor

Kategori produk dari Mesin Daur-ulang Motor , kami produsen khusus dari Cina, Mesin Daur-ulang Motor , Mesin Daur-ulang pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Mesin Daur-ulang Kawat Tembaga R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!
Mesin Daur-ulang Motor

Unit Price: USD 20000 - 30000 / Set/Sets

Min.Order Unit Price
1 Set/Sets USD 20000 / Set/Sets
1 Set/Sets USD 30000 / Set/Sets

Brand: MENGIKUT

Packaging: Kasus

Kemampuan Supply: 5 sets

Perusahaan Mrecycling Equipment Limited teknologi daur ulang sampah lan pesawat lengkap peralatan kanggo daur ulang motor pilihan . Iki minangka salah sawijining cara sing efektif, ora mung bisa adol daur ulang ing motor sampah dadi pemulihan sumber...

China Mesin Daur-ulang Motor Supplier

Mesin Daur-ulang Motor



800 Mesin Daur-ulang Motor kanggo mesin daur ulang motor listrik industri daur ulang . Nglereni kasus motor lan stator, lan pungkasane misahake tembaga saka stator wihtin 20 ~ 30 detik kanggo operasi lengkap.


Mesin iki misah ing stater motor pemisahan,


Bakal misahake tembaga utawa aluminium ditarik saka lembaran baja silikon.


Pangukuran: L1450 * W100 * H2200 (MM)


Tegangan / Daya: 380V / 2.2KW


Bobot: 200kgs


Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki