Komunikasi karo Supplier? Supplier
PETRE .C Mr. PETRE .C
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-15990659864 Email:sales@mrecycling.cn
Home > Produk > Mesin Wiring Kawat Manual
Layanan Online
PETRE .C

Mr. PETRE .C

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Mesin Wiring Kawat Manual

Kategori produk dari Mesin Wiring Kawat Manual , kami produsen khusus dari Cina, Mesin Wiring Kawat Manual , Kawat Stripper Manual pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Mesin Stripping kabel manual R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!
Alat Strip Kabel Listrik

Unit Price: USD 160 - 170 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 160 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 170 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: ing kasus

Kemampuan Supply: 1000

Kabel Kawat Kabel Tembaga ditutupi Jinis Manual M-4 A stripper kabel sing dioperasikake kanthi manual. Iki nggunakake kekuwatan lan katrampilan manungsa kanggo nyetel mesin kanthi manual lan tarik kabel liwat saluran pemotong / roller. Processing...
Mesin Wiring Kawat Manual

Unit Price: USD 250 - 300 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 250 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 300 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: Kasus

Kemampuan Supply: 1000 pcs

Kabel Kawat Kabel Tembaga ditutupi Jinis Manual M-4 A stripper kabel sing dioperasikake kanthi manual. Iki nggunakake kekuwatan lan katrampilan manungsa kanggo nyetel mesin kanthi manual lan tarik kabel liwat saluran pemotong / roller. Processing...
Stripper Kawat Tembaga Mekanik

Unit Price: USD 200 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 200 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Apa sing kedadeyan ing kabel kabel scrap sawise sampeyan nyopot? Iki diurutake miturut materi lan irisan dadi potongan sing luwih cilik. Kethokan sing wis diproses dibungkus lan dikirim menyang perusahaan sing nyalurake maneh bahan lan nggawe produk...
Mesin Stripper Kawat Tembaga Gampang

Unit Price: USD 200 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 200 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Apa sing kedadeyan ing kabel kabel scrap sawise sampeyan nyopot? Iki diurutake miturut materi lan irisan dadi potongan sing luwih cilik. Kethokan sing wis diproses dibungkus lan dikirim menyang perusahaan sing nyalurake maneh bahan lan nggawe produk...
Pengeboran Kawat Tembaga Kabel

Unit Price: USD 120 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 120 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Mesin kabel kabel tembaga kabel scrap digunakake minangka peeler ing tutup karet utawa kabel kabel tembaga sing ditutupi PVC kanggo njupuk insulasi kasebut, supaya inti tembaga dipisah saka karet utawa insulasi PVC. Macem-macem ukuran kabel kabel...
Cat5 Alat Copot Wadhah Tembaga

Unit Price: USD 150 / Bag/Bags

Min.Order Unit Price
1 Bag/Bags USD 150 / Bag/Bags

Brand: MENGIKUT

Packaging: ing kasus

Kemampuan Supply: 10000

Kabel Kawat Kabel Tembaga ditutupi Jinis Manual M-4 Pengeboran Kabel Kawat Range Wiring Strip: Φ1.5mm ~ 25mm. Pangukuran: L15cm × W13cm × H31cm. Bobot: 5,5kg. Iki manual opertating kabel stripper, gampang dilakokno, gampang digawa. Sampeyan bisa uga...
Kabel Mesin Kabel Kanggo Didol

Unit Price: USD 150 / Bag/Bags

Min.Order Unit Price
1 Bag/Bags USD 150 / Bag/Bags

Brand: MENGIKUT

Packaging: ing kasus

Kemampuan Supply: 10000

Kabel Kawat Kabel Tembaga ditutupi Jinis Manual M-4 Pengeboran Kabel Kawat Range Wiring Strip: Φ1.5mm ~ 25mm. Pangukuran: L15cm × W13cm × H31cm. Bobot: 5,5kg. Iki manual opertating kabel stripper, gampang dilakokno, gampang digawa. Sampeyan bisa uga...
Tembok Kawat Tembaga Terisolasi

Unit Price: USD 150 / Bag/Bags

Min.Order Unit Price
1 Bag/Bags USD 150 / Bag/Bags

Brand: MENGIKUT

Packaging: ing kasus

Kemampuan Supply: 10000

Kabel Kawat Kabel Tembaga ditutupi Jinis Manual M-4 Pengeboran Kabel Kawat Range Wiring Strip: Φ1.5mm ~ 25mm. Pangukuran: L15cm × W13cm × H31cm. Bobot: 5,5kg. Iki manual opertating kabel stripper, gampang dilakokno, gampang digawa. Sampeyan bisa uga...
Mesin Stripper Kawat Tembaga terisolasi

Brand: MENGIKUT

Packaging: ing kasus

Kemampuan Supply: 1000

Manual kabel stripper Stripping: diameter tembaga 1mm-20mm. Pangukuran: L30cm × W22cm × H35cm. Bobot: 2,5kg Kapasitas: 50kg-100kg /
Daya kabel kabel kabel

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Apa sing kedadeyan ing kabel kabel scrap sawise sampeyan nyopot? Iki diurutake miturut materi lan irisan dadi potongan sing luwih cilik. Kethokan sing wis diproses dibungkus lan dikirim menyang perusahaan sing nyalurake maneh bahan lan nggawe produk...
Alat kabel Kabel Tembaga Kabel

Unit Price: USD 150 / Bag/Bags

Min.Order Unit Price
1 Bag/Bags USD 150 / Bag/Bags

Brand: MENGIKUT

Packaging: ing kasus

Kemampuan Supply: 10000

Kabel Kawat Kabel Tembaga ditutupi Jinis Manual M-4 Pengeboran Kabel Kawat Range Wiring Strip: Φ1.5mm ~ 25mm. Pangukuran: L15cm × W13cm × H31cm. Bobot: 5,5kg. Iki manual opertating kabel stripper, gampang dilakokno, gampang digawa. Sampeyan bisa uga...
Mesin kabel kabel kabel kabel tembaga

Unit Price: USD 200 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 200 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Apa sing kedadeyan ing kabel kabel scrap sawise sampeyan nyopot? Iki diurutake miturut materi lan irisan dadi potongan sing luwih cilik. Kethokan sing wis diproses dibungkus lan dikirim menyang perusahaan sing nyalurake maneh bahan lan nggawe produk...
Apa Wiring Narik Wire Kanggo Tembaga

Unit Price: USD 200 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 200 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Apa sing kedadeyan ing kabel kabel scrap sawise sampeyan nyopot? Iki diurutake miturut materi lan irisan dadi potongan sing luwih cilik. Kethokan sing wis diproses dibungkus lan dikirim menyang perusahaan sing nyalurake maneh bahan lan nggawe produk...
Mesin Strip kabel kanggo didol

Unit Price: USD 160 - 170 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 160 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 170 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: ing kasus

Kemampuan Supply: 1000

kabel stripper kabel Jinis Manual M-4 A stripper kabel sing dioperasikake kanthi manual. Iki nggunakake kekuwatan lan katrampilan manungsa kanggo nyetel mesin kanthi manual lan tarik kabel liwat saluran pemotong / roller. Processing diameter ing...
Mesin kabel kabel kabel manual

Brand: MENGIKUT

Packaging: ing kasus

Kemampuan Supply: 10000

Kabel Kawat Kabel Tembaga ditutupi Jinis Manual M-4 A stripper kabel sing dioperasikake kanthi manual. Iki nggunakake kekuwatan lan katrampilan manungsa kanggo nyetel mesin kanthi manual lan tarik kabel liwat saluran pemotong / roller. Processing...
peralatan stripping kabel gedhe

Unit Price: USD 200 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 200 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Apa sing kedadeyan ing kabel kabel scrap sawise sampeyan nyopot? Iki diurutake miturut materi lan irisan dadi potongan cilik. Kethokan sing wis diproses dibungkus lan dikirim menyang perusahaan sing nyalurake maneh bahan lan nggawe produk anyar....
insulated kabel stripping wire

Unit Price: USD 200 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 200 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Apa sing kedadeyan ing kabel kabel scrap sawise sampeyan nyopot? Iki diurutake miturut materi lan irisan dadi potongan cilik. Kethokan sing wis diproses dibungkus lan dikirim menyang perusahaan sing nyalurake maneh bahan lan nggawe produk anyar....
Mesin Kanggo Nyambung Kawat Tembaga

Unit Price: USD 150 / Bag/Bags

Min.Order Unit Price
1 Bag/Bags USD 150 / Bag/Bags

Brand: MENGIKUT

Packaging: ing kasus

Kemampuan Supply: 10000

Kabel Kawat Kabel Tembaga ditutupi Jinis Manual M-4 A stripper kabel sing dioperasikake kanthi manual. Iki nggunakake kekuwatan lan katrampilan manungsa kanggo nyetel mesin kanthi manual lan tarik kabel liwat saluran pemotong / roller. Processing...
Stripper kabel lan pemotong

Unit Price: USD 100 - 80 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 100 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 80 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: ing kasus

Kemampuan Supply: 1000

Pengeboran Kabel Kawat Range Wiring Strip: Φ1.5mm ~ 25mm. Pangukuran: L15cm × W13cm × H31cm. Bobot: 5,5kg. Iki manual opertating kabel stripper, gampang dilakokno, gampang digawa. Cara aman lingkungan kanggo mbusak insulasi kabel, Dirancang kanggo...
Pengeboran Kabel Kawat

Unit Price: USD 100 - 80 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 100 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 80 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: Kasus

Kemampuan Supply: 100000

Pengeboran Kabel Kawat Range Wiring Strip: Φ1.5mm ~ 25mm. Pangukuran: L15cm × W13cm × H31cm. Bobot: 5,5kg. Iki manual opertating kabel stripper, gampang dilakokno, gampang digawa. Iki minangka mesin sing lenggah ing meja utawa bangku, lan menehi...

China Mesin Wiring Kawat Manual Supplier

Mesin Wiring Kawat Manual

cable recycling equipment

Kita uga nawarake gelas kawat tangan lan tali tali dubur .

Daur-ulang maksimal, Mesin Nggawe Dhuwit


Saiki sampeyan bisa mbusak lapisan plastik saka kabel kabel listrik kanthi gaweyan sithik.


Apa iku kabel utawa kabel listrik dilapis plastik tunggal utawa pirang-pirang,


stripper kabel kasebut bisa nindakake kanthi aman, ekonomi, lan luwih gampang tinimbang sadurunge.


Jupuk insulasi saka kabel tembaga kethokan lan adol


menyang daur ulang logam minangka cara sing apik kanggo ngasilake dhuwit luwih akeh, daur ulang maksimal.

cable stripping machine

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki