Komunikasi karo Supplier? Supplier
PETRE .C Mr. PETRE .C
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-15990659864 Email:sales@mrecycling.cn
Home > Produk > Mesin Penggali Kabel > Pemisahan Magnetik > Pemisahan Magnetik Kanggo Granulator Kabel
Pemisahan Magnetik Kanggo Granulator Kabel
  • Pemisahan Magnetik Kanggo Granulator Kabel

Pemisahan Magnetik Kanggo Granulator Kabel

    Tipe Pembayaran: L/C,T/T,Money Gram,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,EXW
    Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces
    Wektu Pengiriman: 15 Dina

Dhasar Info

Model No.: Magnetic Separator & Conveyer Belt

Additional Info

Packaging: kasus

Produktivitas: 100 PCS PER MONTH

Brand: MENGIKUT

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: China

Kemampuan Supply: 10 SETS

Certificate: CE

Kode HS: 8479899990

Port: NINGBO

Deskripsi Produk

Pemisahan Magnetik

Mesin iki bisa misahake logam magnet saka logam nonmagnetik kanthi efektif.
Daya: 0.75KW
Kapasitas: 1,5t saben jam.

Pangukuran: 2000 * 400 * 750mm
Tegangan: 380V-50Hz

copper cable recovery

industrial wire stripper

Apa sing kedadeyan ing kabel kabel scrap sawise sampeyan nyopot?


Iki diurutake miturut materi lan irisan dadi potongan sing luwih cilik.


Kethokan sing wis diproses dibungkus lan dikirim menyang perusahaan sing nyalurake maneh bahan lan nggawe produk anyar.


Lembar kawat scrap otomatis bisa mbantu nyuda penebat saka kabel kabel kanthi cepet lan gampang.

Kategori Produk : Mesin Penggali Kabel > Pemisahan Magnetik

Email menyang supplier iki
  • Mr. PETRE .C
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki