Komunikasi karo Supplier? Supplier
PETRE .C Mr. PETRE .C
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-15990659864 Email:sales@mrecycling.cn
Home > Produk > Mesin Penggali Kabel > Pemisahan Magnetik
Layanan Online
PETRE .C

Mr. PETRE .C

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Pemisahan Magnetik

Kategori produk dari Pemisahan Magnetik , kami produsen khusus dari Cina, Pemisah Magnetik , Pemisahan Magnetik pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Weteng Separator Magnetik R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!
Pemisahan Magnetik Kanggo Granulator Kabel

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus

Kemampuan Supply: 10 SETS

Pemisahan Magnetik Mesin iki bisa misahake logam magnet saka logam nonmagnetik kanthi efektif. Daya: 0.75KW Kapasitas: 1,5t saben jam. Pangukuran: 2000 * 400 * 750mm Tegangan: 380V-50Hz Apa sing kedadeyan ing kabel kabel scrap sawise sampeyan...

China Pemisahan Magnetik Supplier

Pemisahan Magnetik

magnitic separater

Mesin iki bisa misahake logam magnet saka logam nonmagnetik kanthi efektif.


Pangukuran: 2000 * 400 * 750mm


Tegangan: 380V-50Hz


Daya: 0.75KW


Kapasitas: 1,5t saben jam.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki