Komunikasi karo Supplier? Supplier
PETRE .C Mr. PETRE .C
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-15990659864 Email:sales@mrecycling.cn
Home > Produk > Mesin Wiring Kawat > Mesin Kanggo Kabel Kawat > Grosir kabel strap kabel grosir
Grosir kabel strap kabel grosir
Grosir kabel strap kabel grosir
Grosir kabel strap kabel grosir
Grosir kabel strap kabel grosir
Grosir kabel strap kabel grosir
  • Grosir kabel strap kabel grosir
  • Grosir kabel strap kabel grosir
  • Grosir kabel strap kabel grosir
  • Grosir kabel strap kabel grosir
  • Grosir kabel strap kabel grosir

Grosir kabel strap kabel grosir

    Unit Price: USD 300 - 400 / Piece/Pieces
    Tipe Pembayaran: L/C,T/T,Money Gram,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF
    Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces
    Wektu Pengiriman: 10 Dina

Dhasar Info

Model No.: M-1

Type: Metal Recycling Machine

Material Processed: Metal

Knife Type: Piece Knife Crusher

Certification: ISO, CE

Screw: Twin-Screw

Automation: Automatic

Additional Info

Packaging: kasus

Produktivitas: 10000

Brand: MENGIKUT

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: China

Kemampuan Supply: 10000

Certificate: TUV CE

Deskripsi Produk

kabel stripping lan mesin nglereni

Tipe Bastic M-1

recycle wires
Pasokan listrik 230V-50HZ, 2.2KW
Pangukuran L620 * W600 * H840
Bobot 100KG
Output Saben 400-1000KG
Diameteripun Processing ing kabel kabel 1-45mm
Kapasitas tali kabel 35 meter / menit
Gulungan baja 4sets.
Blades 15 potongan

Slot 11 bêsik

coax cable tools

wire cable stripper

Kawat stripping bisa dadi tugas penting kanggo tenaga listrik
utawa cara kanggo nggawe dhuwit ing piranti scrap.


Akeh yard sing mbayar tembaga utawa logam liyane kawat,
nanging asring kawat diisolasi ing tutup plastik.


Mbuwang kawat saka jampel bakal terus nggunakake piranti tangan nganggo tali tradisional tradisional.


Untunge, sampeyan bisa nggawe kabel belang dhewe kanggo ngikat rege kabel kanthi narik kawat terisolasi kanthi cetha.
recycling wires and cables

ideal wire strippers

Kategori Produk : Mesin Wiring Kawat > Mesin Kanggo Kabel Kawat

Email menyang supplier iki
  • Mr. PETRE .C
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki