Komunikasi karo Supplier? Supplier
PETRE .C Mr. PETRE .C
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-15990659864 Email:sales@mrecycling.cn
Home > Produk > Mesin Strip Kawat Industri > Mesin Larik Kabel Industri > Alat kabel Kabel Daya Kabel Daya
Alat kabel Kabel Daya Kabel Daya
Alat kabel Kabel Daya Kabel Daya
Alat kabel Kabel Daya Kabel Daya
Alat kabel Kabel Daya Kabel Daya
Alat kabel Kabel Daya Kabel Daya
  • Alat kabel Kabel Daya Kabel Daya
  • Alat kabel Kabel Daya Kabel Daya
  • Alat kabel Kabel Daya Kabel Daya
  • Alat kabel Kabel Daya Kabel Daya
  • Alat kabel Kabel Daya Kabel Daya

Alat kabel Kabel Daya Kabel Daya

    Unit Price: USD 450 / Piece/Pieces
    Tipe Pembayaran: L/C,T/T,Money Gram,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,EXW
    Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces
    Wektu Pengiriman: 10 Dina

Dhasar Info

Model No.: M-2

Type: Wire Strippers

Certification: CE, CCC, ISO, RoHS, SGS

Customized: Customized

Condition: New

Feature: Insulation

1MM-45MM: 1MM-45MM

Additional Info

Packaging: kasus lapis

Produktivitas: 1000

Brand: MENGIKUT

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: China

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Certificate: TUV CE

Kode HS: 8479899990

Port: NINGBO

Deskripsi Produk

Mesin Kulit Kabel Tembaga Elektrik Insulated
Jinis Blades M-2 CE Diterangake

Mung mundhak utawa murah agul-agul ndhuwur nganggo handwheel kanggo macem-macem ketebalan penebat.
Dipakani Dhewe, masang kabel lan metu saka sisih liyane.
Becik kanggo Papan Pengolahan Kertas, Perusahaan Perobohan, lan Tanduran Pabrik Kawat.

cable stripping tool

Masokan tenaga 1.5KW, 230V-50HZ.
Diameteripun Processing ing kabel kabel 10mm-65mm.
Kapasitas tali kabel 35 meter / menit
Output 50kgs / jam, gumantung ing diameter kabel.
Pangukuran 480 * 480 * 98mm
Bobot 60kgs
Gulungan baja 2sets.
Blades 2 bêsik
Slot 1 Piece

* Sawise mesin disetel kanggo siji ukuran kabel, sampeyan bisa nyopot ukuran kasebut kanthi terus, tanpa nyetel mesin sampeyan.

* Bled baja Slitter baja.

* Abot Gearbox tugas abot.

* Tombol industri aktif kanthi Tombol Stop darurat sing kapisah.

coax cable stripping tool

Petunjuk:

Gunakake gagang pangatur kanggo nyetel jarak antarane konduktor garis lan sumbu pemotong, priksa manawa kawat bisa ngliwati mesin kasebut, saengga irisan scurfskin saka kawat saka logam ing njero.

Terusake kerja ing ndhuwur, jaga jarak sing tepat saka Ngalahake menyang mesin.Nalika tekane utawa nyimpang, mangga tekan cepet tekan Switch, banjur priksa status mesin.
Peringatan safety: Aja nyelehake tangan utawa sirah menyang mesin nalika lagi digunakake! Terus bocah-bocah!

coaxial cable stripper

copper wire stripping tool

copper and insulation separator

easiest way to remove insulation from copper wire

Kategori Produk : Mesin Strip Kawat Industri > Mesin Larik Kabel Industri

Email menyang supplier iki
  • Mr. PETRE .C
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki