Komunikasi karo Supplier? Supplier
PETRE .C Mr. PETRE .C
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-15990659864 Email:sales@mrecycling.cn
Mesin Daur-ulang Logam
Mesin Daur-ulang Logam
Mesin Daur-ulang Logam
Mesin Daur-ulang Logam
Mesin Daur-ulang Logam
  • Mesin Daur-ulang Logam
  • Mesin Daur-ulang Logam
  • Mesin Daur-ulang Logam
  • Mesin Daur-ulang Logam
  • Mesin Daur-ulang Logam

Mesin Daur-ulang Logam

    Unit Price: USD 1000 - 900 / Piece/Pieces
    Tipe Pembayaran: L/C,T/T,Money Gram,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF
    Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces
    Wektu Pengiriman: 15 Dina

Dhasar Info

Model No.: M600

Type: Roller Crusher

Drive: Electric

Crushing Degree: Intermediate Crusher

Crushing Style: Extruding

Principle: Roller Culling

Cutter Material: Hard Alloy

Finished Surface: Outer Surface Process

Compressive Strength (For Crushing): >300MPA

Tongs' Features: Adjustable Tongs

Additional Info

Packaging: ing kasus

Produktivitas: 1000

Brand: MENGIKUT

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: China

Kemampuan Supply: 1000

Certificate: TUV CE

Kode HS: 8479899990

Port: NINGBO

Deskripsi Produk

alat stripping romex
Jenis industri M-3

Dirancang kanggo kabel armored Heavily, kabel massive, AC energi kabel (aluminium nganggo inti baja), kabel kapal selam.
electric wire stripper
Kekuwatan: 5.5KW, 380V-50HZ
Diameteripun Processing ing kabel kabel 2-160mm.
Nglereni kacepetan 50 meter saben menit.
Output 200 KGS Tembaga saben jam.
Gulungan baja 2sets.
Blades 4 bêsik.
Gearbox 1set.
Pangukuran L800 * W580 * H1200 (MM).

Bobot 260kgs.

industrial wire stripper

cable slitter
Penyesuaian pancen gampang, lan ora perlu kanggo owah-owahan setelan tetep sing cocog karo ukuran materi.
Daur ulang tembaga, aluminium, lan baja saka wire.you uga entuk karat sing ana ing bentuk pelet cilik sing bisa adol langsung menyang perusahaan daur ulang karet lan plastik.

[N ": netral (kacepetan nol)," H ": kacepetan dhuwur," L ": kacepetan sithik
[1 "+" L "= Kecepatan paling sithik, kanggo dhiameter kabel luwih saka 70mm.
"1" + "H" = kacepetan medium, kanggo diameter kabel kawat 50mm.
[2 "+" L "= kacepetan sing luwih dhuwur, kanggo diameter kabel duwure 20mm.
[2 "+" H "= kacepetan paling dhuwur, kanggo diameter kabel kawat 1mm.
Manungsa waé: nalika ngganti kacepetan, tulung dhisik mesin,

Banjur genti ngatasi posisi "N", nyetel kecepatan sing sampeyan pengin.

where can i recycle copper

Kita uga nawakake Mesin Kawat Wire liyane, kayata:

Mesin Penarik Tembaga Benchtop,

Mesin Strip kabel,

Mesin Tali Kawat Industri,

Mesin Strip Tembaga,

Alat Strip Kabel Listrik,

Piranti Kawat Strip Wire

Mesin Ngawat Kawat Manual

Gangguan kabel kabel

Kabel kabel kabel kabel,

Mesin Kabel Larik,

lan liyane,

Priksa PLS utawa hubungi kita, Thanks!

Kategori Produk : Mesin Strip Kawat Industri > Mesin Larik Kabel Industri

Email menyang supplier iki
  • Mr. PETRE .C
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki