Komunikasi karo Supplier? Supplier
PETRE .C Mr. PETRE .C
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-15990659864 Email:sales@mrecycling.cn
Home > Produk > Mesin Strip Kawat Industri > Mesin Larik Kabel Industri > Pisahake Penebat Saka Wire Kabel Tembaga sing cerah # 1
Pisahake Penebat Saka Wire Kabel Tembaga sing cerah # 1
Pisahake Penebat Saka Wire Kabel Tembaga sing cerah # 1
Pisahake Penebat Saka Wire Kabel Tembaga sing cerah # 1
Pisahake Penebat Saka Wire Kabel Tembaga sing cerah # 1
Pisahake Penebat Saka Wire Kabel Tembaga sing cerah # 1
  • Pisahake Penebat Saka Wire Kabel Tembaga sing cerah # 1
  • Pisahake Penebat Saka Wire Kabel Tembaga sing cerah # 1
  • Pisahake Penebat Saka Wire Kabel Tembaga sing cerah # 1
  • Pisahake Penebat Saka Wire Kabel Tembaga sing cerah # 1
  • Pisahake Penebat Saka Wire Kabel Tembaga sing cerah # 1

Pisahake Penebat Saka Wire Kabel Tembaga sing cerah # 1

    Unit Price: USD 1200 - 900 / Piece/Pieces
    Tipe Pembayaran: L/C,T/T,Money Gram,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF
    Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces
    Wektu Pengiriman: 15 Dina

Dhasar Info

Model No.: M-3

Type: Electronics Recycling Machine

Material Processed: Metal

Knife Type: Flat Knife Crusher

Certification: ISO, CE

Screw: Twin-Screw

Automation: Semi-Automatic

Additional Info

Packaging: ing kasus

Produktivitas: 1000

Brand: MENGIKUT

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: China

Kemampuan Supply: 1000

Certificate: TUV CE

Kode HS: 8479899990

Port: NINGBO

Deskripsi Produk

alat coaxial kabel stripping
Jenis industri M-3

Dirancang kanggo kabel armored Heavily, kabel massive, AC energi kabel (aluminium nganggo inti baja), kabel kapal selam.
commercial wire strippers
Daya: 4KW / 5.5KW, 220V / 380V-50HZ
Diameteripun Processing ing kabel kabel 2-70mm.
Tugas abot kanggo 160mm.
Nglereni kacepetan 50 meter saben menit.
Output 100 Tembaga KGS saben jam
Gulungan baja 2sets
Blades 4 bêsik
Gearbox 1set
Pangukuran L800 * W580 * H1200 (MM)
Bobot 240kgs.
industrial recycling equipment
Penyesuaian pancen gampang, lan ora perlu kanggo owah-owahan setelan tetep sing cocog karo ukuran materi.
Daur ulang tembaga, aluminium, lan baja saka wire.you uga entuk karat sing ana ing bentuk pelet cilik sing bisa adol langsung menyang perusahaan daur ulang karet lan plastik.

Nduwe gearbox kelas papat, nalika nyetel dhisik, tekan salah sawijining gagang menyang posisi sing netral, banjur pindhah siji liyane kanggo nyetel.

[N ": netral (kacepetan nol)," H ": kacepetan dhuwur," L ": kacepetan sithik
[1 "+" L "= Kecepatan paling sithik, kanggo dhiameter kabel luwih saka 70mm.
"1" + "H" = kacepetan medium, kanggo diameter kabel kawat 50mm.
[2 "+" L "= kacepetan sing luwih dhuwur, kanggo diameter kabel duwure 20mm.
[2 "+" H "= kacepetan paling dhuwur, kanggo diameter kabel kawat 1mm.

Manungsa waé: nalika ngganti kacepetan, tulung dhisik mesin,

Banjur genti ngatasi posisi "N", nyetel kecepatan sing sampeyan pengin.

wire strippers for sale

recycle copper wire

striper stripping

Kita uga nawarake Mesin Tembaga Kawat Tembaga liyane, kayata:

Gangguan kabel kabel

Mesin Daur ulang Kawat Tembaga,

Stripper Kabel Kawat Tugas abot,

Mesin Granator Kabel,

Mesin Pengikat Kabel,

Mesin Daur ulang Motor,

Mesin Daur ulang Radiator,

Pemotong Kabel Kabel,

Pemisahan Panel Komposit Aluminium,

lan liyane,

Priksa PLS utawa hubungi kita, Thanks!

Kategori Produk : Mesin Strip Kawat Industri > Mesin Larik Kabel Industri

Email menyang supplier iki
  • Mr. PETRE .C
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki