Komunikasi karo Supplier? Supplier
PETRE .C Mr. PETRE .C
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-15990659864 Email:sales@mrecycling.cn
Mesin Strip Kawat Industri
Mesin Strip Kawat Industri
Mesin Strip Kawat Industri
Mesin Strip Kawat Industri
Mesin Strip Kawat Industri
  • Mesin Strip Kawat Industri
  • Mesin Strip Kawat Industri
  • Mesin Strip Kawat Industri
  • Mesin Strip Kawat Industri
  • Mesin Strip Kawat Industri

Mesin Strip Kawat Industri

    Unit Price: EUR 1200 - 1300 / Piece/Pieces
    Tipe Pembayaran: L/C,T/T,Money Gram,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF
    Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces
    Wektu Pengiriman: 20 Dina

Dhasar Info

Model No.: M-3L

Type: Metal Recycling Machine

Material Processed: Metal

Knife Type: Piece Knife Crusher

Certification: ISO, CE

Screw: Twin-Screw

Automation: Automatic

Additional Info

Packaging: kasus

Produktivitas: 100 PCS PER MONTH

Brand: MENGIKUT

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: China

Kemampuan Supply: 100

Certificate: CE

Deskripsi Produk

Jenis Kabel Daya Kawat M-3 Jenis Industri
commercial wire strippers
Dirancang kanggo kabel armored Heavily, kabel massive, AC energi kabel (aluminium nganggo inti baja), kabel kapal selam.

Kekuwatan: 4 KW 380 V-50 HZ
Diameteripun Processing ing kabel kabel 2-70mm.
Nglereni kacepetan 50 meter saben menit.
Output 100 Tembaga KGS saben jam
Gulungan baja 2sets
Blades 4 bêsik
Gearbox 1set
Pangukuran L800 * W580 * H1200 (MM)
Bobot 240kgs.

industrial wire stripper



Penyesuaian pancen gampang, lan ora perlu kanggo owah-owahan setelan tetep sing cocog karo ukuran materi.
Daur ulang tembaga, aluminium, lan baja saka wire.you uga entuk karat sing ana ing bentuk pelet cilik sing bisa adol langsung menyang perusahaan daur ulang karet lan plastik.

Nduwe gearbox kelas papat, nalika nyetel dhisik, tekan salah sawijining gagang menyang posisi sing netral, banjur pindhah siji liyane kanggo nyetel.




[N ": netral (kacepetan nol)," H ": kacepetan dhuwur," L ": kacepetan sithik
[1 "+" L "= Kecepatan paling sithik, kanggo dhiameter kabel luwih saka 70mm.
"1" + "H" = kacepetan medium, kanggo diameter kabel kawat 50mm.
[2 "+" L "= kacepetan sing luwih dhuwur, kanggo diameter kabel duwure 20mm.
[2 "+" H "= kacepetan paling dhuwur, kanggo diameter kabel kawat 1mm.

Manungsa waé: nalika ngganti kacepetan, tulung dhisik mesin,
Banjur genti ngatasi posisi "N", nyetel kecepatan sing sampeyan pengin.

armored cable stripper

cable insulation stripping tools

Kategori Produk : Mesin Strip Kawat Industri > Mesin Larik Kabel Industri

Email menyang supplier iki
  • Mr. PETRE .C
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki