Komunikasi karo Supplier? Supplier
PETRE .C Mr. PETRE .C
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-15990659864 Email:sales@mrecycling.cn
Home > Produk > Mesin Strip Kawat Industri > Heavy Stripper Kawat Tugas abot
Layanan Online
PETRE .C

Mr. PETRE .C

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Heavy Stripper Kawat Tugas abot

Kategori produk dari Heavy Stripper Kawat Tugas abot , kami produsen khusus dari Cina, Heavy Stripper Kawat Tugas abot , Mesin Ngawat-ngawati Kawat Tugas abot pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Mesin Strip Kawat Industri R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!
Semi Stripper Kabel Kabel Auto Semi

Unit Price: USD 1200 - 900 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 1200 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 900 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: ing kasus

Kemampuan Supply: 1000

peralatan daur ulang industri Jenis industri M-3 Dirancang kanggo kabel armored Heavily, kabel massive, AC energi kabel (aluminium nganggo inti baja), kabel kapal selam. Daya: 4KW / 5.5KW, 220V / 380V-50HZ Diameteripun Processing ing kabel kabel...
Mesin Copot Kawat Copter Kencel

Unit Price: USD 1000 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 1000 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Papan sing tuku logam kethokan ora bakal tuku kawat yen jampel isih dipasang. Iki amarga dheweke pengin ilang kanthi cepet supaya bisa didol kanthi cepet. Ing jampel bisa ing proses iki lan ora bisa ilang bebarengan karo kabel. Celengan kawat scrap...
Mesin Tukang Kawat Tembaga Kimpalan

Unit Price: USD 1000 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 1000 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Papan sing tuku logam kethokan ora bakal tuku kawat yen jampel isih dipasang. Iki amarga dheweke pengin ilang kanthi cepet supaya bisa didol kanthi cepet. Ing jampel bisa ing proses iki lan ora bisa ilang bebarengan karo kabel. Celengan kawat scrap...
Peralatan Kawat Kabel Cop Copper

Unit Price: USD 13000 - 15000 / Set/Sets

Min.Order Unit Price
1 Set/Sets USD 13000 / Set/Sets
1 Set/Sets USD 15000 / Set/Sets

Brand: MENGIKUT

Packaging: ing kasus

Kemampuan Supply: 10

pemisahan kabel tembaga Jinis M600 Khusus kanggo kabel kabel komunikasi, paling efektif. uga bisa ngolah kabel kawat, kabel coaxial, kabel telpon, kabel komputer lan kabel kabel tembaga sing dicampur liyane. Wis granulator, alat penggetar, siklik...
Mesin Motong Kawat Tembaga Kanggo Didol

Unit Price: USD 1000 - 900 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 1000 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 900 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: ing kasus

Kemampuan Supply: 1000

mesin stripping kabel Jenis industri M-3 Dirancang kanggo kabel armored Heavily, kabel massive, AC energi kabel (aluminium nganggo inti baja), kabel kapal selam. Kekuwatan: 5.5KW, 380V-50HZ Diameteripun Processing ing kabel kabel 2-160mm. Nglereni...
Wiring Mesin Mesin Kanggo Daur-ulang

Unit Price: USD 1000 - 900 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 1000 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 900 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: ing kasus

Kemampuan Supply: 1000

mesin kabel kabel scrap kabel Jenis industri M-3 Dirancang kanggo kabel armored Heavily, kabel massive, AC energi kabel (aluminium nganggo inti baja), kabel kapal selam. Kekuwatan: 5.5KW, 380V-50HZ Diameteripun Processing ing kabel kabel 2-160mm....
Tuku Mesin Strip Kawat Tembaga

Brand: MENGIKUT

Packaging: ing kasus

Kemampuan Supply: 1000

mesin daur ulang kanggo didol Jenis industri M-3 Dirancang kanggo kabel armored Heavily, kabel massive, AC energi kabel (aluminium nganggo inti baja), kabel kapal selam. Kekuwatan: 5.5KW, 380V-50HZ Diameteripun Processing ing kabel kabel 2-160mm....
Tuku Mesin Strip Kabel Kawat Tembaga

Unit Price: USD 1200 - 900 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 1200 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 900 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: ing kasus

Kemampuan Supply: 1000

alat stripping insulasi kabel Jenis industri M-3 Dirancang kanggo kabel armored Heavily, kabel massive, AC energi kabel (aluminium nganggo inti baja), kabel kapal selam. Daya: 4KW / 5.5KW, 220V / 380V-50HZ Diameteripun Processing ing kabel kabel...
Mesin kabel kabel kabel kabel tembaga listrik

Unit Price: USD 1000 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 1000 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Papan sing tuku logam kethokan ora bakal tuku kawat yen jampel isih dipasang. Iki amarga dheweke pengin ilang kanthi cepet supaya bisa didol kanthi cepet. Ing jampel bisa ing proses iki lan ora bisa ilang bebarengan karo kabel. Celengan kawat scrap...
Mesin Tembok Kawat Kabel Cop Coprap

Unit Price: USD 1000 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 1000 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Papan sing tuku logam kethokan ora bakal tuku kawat yen jampel isih dipasang. Iki amarga dheweke pengin ilang kanthi cepet supaya bisa didol kanthi cepet. Ing jampel bisa ing proses iki lan ora bisa ilang bebarengan karo kabel. Celengan kawat scrap...
Peralatan Daur-ulang Logam Keli

Brand: MENGIKUT

Packaging: ing kasus

Kemampuan Supply: 1000

kabel nyuling Jenis industri M-3 Dirancang kanggo kabel armored Heavily, kabel massive, AC energi kabel (aluminium nganggo inti baja), kabel kapal selam. Kekuwatan: 5.5KW, 380V-50HZ Diameteripun Processing ing kabel kabel 2-160mm. Nglereni kacepetan...
Tuku Stripper Coaxial

Unit Price: USD 1000 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 1000 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Papan sing tuku logam kethokan ora bakal tuku kawat yen jampel isih dipasang. Iki amarga dheweke pengin ilang kanthi cepet supaya bisa didol kanthi cepet. Ing jampel bisa ing proses iki lan ora bisa ilang bebarengan karo kabel. Celengan kawat scrap...
enamel kabel stripping mesin

Unit Price: USD 1000 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 1000 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Papan sing tuku logam kethokan ora bakal tuku kawat yen jampel isih dipasang. Iki amarga dheweke pengin ilang kanthi cepet supaya bisa didol kanthi cepet. Ing jampel bisa ing proses iki lan ora bisa ilang bebarengan karo kabel. Celengan kawat scrap...
cara gampang kanggo mbusak jampel saka kabel tembaga

Unit Price: USD 1000 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 1000 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Papan sing tuku logam kethokan ora bakal tuku kawat yen jampel isih dipasang. Iki amarga dheweke pengin ilang kanthi cepet supaya bisa didol kanthi cepet. Ing jampel bisa ing proses iki lan ora bisa ilang bebarengan karo kabel. Celengan kawat scrap...
mesin diablo kabel stripping

Unit Price: USD 1000 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 1000 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Papan sing tuku logam kethokan ora bakal tuku kawat yen jampel isih dipasang. Iki amarga dheweke pengin ilang kanthi cepet supaya bisa didol kanthi cepet. Ing jampel bisa ing proses iki lan ora bisa ilang bebarengan karo kabel. Celengan kawat scrap...
tembaga kabel stripping mesin australia

Unit Price: USD 1000 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 1000 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Papan sing tuku logam kethokan ora bakal tuku kawat yen jampel isih dipasang. Iki amarga dheweke pengin ilang kanthi cepet supaya bisa didol kanthi cepet. Ing jampel bisa ing proses iki lan ora bisa ilang bebarengan karo kabel. Celengan kawat scrap...
kabel stripping machine uk

Unit Price: USD 1000 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 1000 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000

supaya inti tembaga dipisah saka karet utawa insulasi PVC. Macem-macem ukuran kabel kabel kasedhiya. Apa iku siji utawa pirang-pirang kabel listrik ditutupi plastik, Kita nyedhiyakake mesin produktivitas lan efisiensi sing dhuwur. We nyedhiyani...
Heavy Stripper Kawat Tugas abot

Unit Price: EUR 1200 - 1250 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces EUR 1200 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces EUR 1250 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: Kasus

Kemampuan Supply: 100pcs

Piranti Kabel kabel Aluminium Armored Jenis industri M-3 Dirancang kanggo kabel armored Heavily, kabel massive, AC energi kabel (aluminium nganggo inti baja), kabel kapal selam. Kekuwatan: 5,5 KW, 380 V-50 HZ Diameteripun Processing ing kabel kabel...

China Heavy Stripper Kawat Tugas abot Supplier

Heavy Stripper Kawat Tugas abot

copper wire stripper for sale

Dirancang khusus kanggo pemulihan jumlah volume sing paling angel, mesin polimer Sistem berat sing disemprotake kanthi plat baja sing abot lan tekanan stres sing lega. Konstruksi gedhe saka ruangan pemotong, rotor lan pemacu drive nyedhiyakake kaku maksimal, ngidini setelan piso sing cedhak tanpa wedi disalahgani utawa kerusakan mesin amarga beban kejut utawa operasi terus.
Mung granulator Polimer Sistem` sing nduwe feed mbukak sing ora cetha sing padha karo diameter rotor kanggo kinerja maksimal liwat saben inci bunderan pemotong. Desain unik iki nggedhekake kapasitas granulator, ngilangi botol ing lawang mlebu kamar nglereni lan sacara dramatis nambah wilayah layar sing efektif kanggo throughput cepet. Bahan komposit swara khas sing digunakake kanggo tembok hipper ing kabeh Press Side, Bagéan Gedhe, Shurfeed 2000 lan granulators Heavy Duty .

Yen sampeyan nggarap elektronik utawa ana ing industri sing mbutuhake sampeyan ngilangi jampel kanthi asring kabel,


mula, sampeyan bakal kudu nandur modal kanggo lapisan kabel kawat otomatis berkualitas tinggi.


Kontraktor listrik kanthi rutin nggawe produk logam kethokan kayata kabel lan kabel,


konduit aluminium, tray kabel, pipo tembaga, lan malah ana switchgear ing papan kerja,

nanging bisa uga ora ngerteni nilai bahan kasebut kanthi nyata bisa ngundhakake dhasar.


Kunci kanggo entuk rega paling dhuwur kanggo barang-barang kasebut, ngerti kanthi cara ngumpulake lan ngurutake materi lan nggawa menyang fasilitas pangolahan scrap sing tepat.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki