Komunikasi karo Supplier? Supplier
PETRE .C Mr. PETRE .C
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-15990659864 Email:sales@mrecycling.cn
Home > Produk > Mesin Penggali Kabel > Penghancur Shaft kaping pindho
Layanan Online
PETRE .C

Mr. PETRE .C

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Penghancur Shaft kaping pindho

Kategori produk dari Penghancur Shaft kaping pindho , kami produsen khusus dari Cina, Penghancur Shaft kaping pindho , Plancar Shaft Plastik Ganda pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!
Kaping pindho penghancur kabel kabel

Unit Price: USD 7500 - 8000 / Set/Sets

Min.Order Unit Price
1 Set/Sets USD 7500 / Set/Sets
1 Set/Sets USD 8000 / Set/Sets

Brand: MENGIKUT

Packaging: Kasus

Kemampuan Supply: 10 SETS

Sawise kaping pindho 500 Tipe Potong kabel dadi potongan panjang 5-10CM kanggo proses sekunder. Kanthi sistem kontrol Panel Listrik.Ora opertion, kanthi fungsi kuwalikan. Pangukuran: L1850 * W920 * H1600 (MM). Tegangan / Daya: 380V / 15KW. Bobot:...

China Penghancur Shaft kaping pindho Supplier

Sawise kaping pindho penghancur

recycling plant machinery

Sawise kaping pindho 500 Tipe

Potong kabel dadi potongan panjang 5-10CM kanggo proses sekunder.

Kanthi sistem kontrol Panel Electric.


Opertion sing bisa dipercaya, kanthi fungsi mbalikke.


Pangukuran: L1850 * W920 * H1600 (MM).


Tegangan / Daya: 380V / 15KW.


Bobot: 1000kgs.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki