Komunikasi karo Supplier? Supplier
PETRE .C Mr. PETRE .C
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-15990659864 Email:sales@mrecycling.cn
Home > Produk > Mesin Granule Tembaga > Mesin Daur-ulang Kawat Tembaga
Layanan Online
PETRE .C

Mr. PETRE .C

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Mesin Daur-ulang Kawat Tembaga

Kategori produk dari Mesin Daur-ulang Kawat Tembaga , kami produsen khusus dari Cina, Mesin Daur-ulang Kawat Tembaga , Mesin Daur-ulang Kawat pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Mesin Daur-ulang Kabel R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!
Cop kabel Kabel Tembaga kabel Stripper

Unit Price: USD 13000 - 15000 / Set/Sets

Min.Order Unit Price
1 Set/Sets USD 13000 / Set/Sets
1 Set/Sets USD 15000 / Set/Sets

Brand: MENGIKUT

Packaging: ing kasus

Kemampuan Supply: 10

kawat granulator didol Jinis M600 Khusus kanggo kabel kabel komunikasi, paling efektif. uga bisa ngolah kabel kawat, kabel coaxial, kabel telpon, kabel komputer lan kabel kabel tembaga campuran liyane. Wis granulator, alat penggetar, siklik (ekstrak...
apa iku Granulator

Unit Price: USD 13000 - 15000 / Set/Sets

Min.Order Unit Price
1 Set/Sets USD 13000 / Set/Sets
1 Set/Sets USD 15000 / Set/Sets

Brand: MENGIKUT

Packaging: ing kasus

Kemampuan Supply: 10

daur ulang tembaga Jinis M600 Khusus kanggo kabel kabel komunikasi, paling efektif. uga bisa ngolah kabel kawat, kabel coaxial, kabel telpon, kabel komputer lan kabel kabel tembaga campuran liyane. Wis granulator, alat penggetar, siklik (ekstrak...
peralatan daur ulang sampah

Unit Price: USD 13000 - 15000 / Set/Sets

Min.Order Unit Price
1 Set/Sets USD 13000 / Set/Sets
1 Set/Sets USD 15000 / Set/Sets

Brand: MENGIKUT

Packaging: ing kasus

Kemampuan Supply: 10

kawat granulator didol Jenis M400 Tanduran iki khusus kanggo kawat mobil, kabel coaxial, kabel komunikasi, kabel telpon, kabel komputer lan kabel kabel tembaga campuran liyane. Iki duwe ekstraksi extractor granul .riddler.dust lan panel kendali...
Mesin Daur-ulang Kawat Tembaga

Unit Price: USD 12000 - 13000 / Set/Sets

Min.Order Unit Price
1 Set/Sets USD 12000 / Set/Sets
1 Set/Sets USD 13000 / Set/Sets

Brand: MENGIKUT

Packaging: Kasus

Kemampuan Supply: 10 SETS

Daya Nginstall: 10.3KW. Pangolahan: Diameter ing Kabel Kabel 1mm-20mm. Output: 600kgs Tembaga Granula Saben dina, 8 jam. Paramèter: Penghancur: 5.5KW, 1set. Blower ngisor2.2KW, 1set. Fungsi Fan: 1.5KW, 1set. Vibratory Motor: 0.55KW, 2sets....

China Mesin Daur-ulang Kawat Tembaga Supplier

Mesin Daur-ulang Kawat Tembaga

copper granulator machine

ndandani kethokan kabel sing ora ana guna dadi produk sing murni, kayata tembaga, aluminium lan plastik.

Daur-ulang maksimal, Mesin Nggawe Dhuwit
Saiki sampeyan bisa mbusak lapisan plastik saka kabel kabel listrik kanthi gaweyan sithik.


Apa iku kabel utawa kabel listrik dilapis plastik tunggal utawa pirang-pirang,
stripper kabel kasebut bisa nindakake kanthi aman, ekonomi, lan luwih gampang tinimbang sadurunge.


Jupuk insulasi saka kabel tembaga kethokan lan adol
menyang daur ulang logam minangka cara sing apik kanggo ngasilake dhuwit luwih akeh, daur ulang maksimal.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki