Komunikasi karo Supplier? Supplier
PETRE .C Mr. PETRE .C
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-15990659864 Email:sales@mrecycling.cn
Mesin Granule Tembaga
Mesin Granule Tembaga
Mesin Granule Tembaga
Mesin Granule Tembaga
Mesin Granule Tembaga
  • Mesin Granule Tembaga
  • Mesin Granule Tembaga
  • Mesin Granule Tembaga
  • Mesin Granule Tembaga
  • Mesin Granule Tembaga

Mesin Granule Tembaga

    Unit Price: EUR 11500 - 12000 / Bag/Bags
    Tipe Pembayaran: L/C,T/T,Money Gram,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF
    Min. Pesenan: 1 Bag/Bags
    Wektu Pengiriman: 30 Dina

Dhasar Info

Model No.: M400

Type: Metal Recycling Machine

Material Processed: Metal

Knife Type: Claw Knife Crusher

Certification: ISO, CE

Screw: Twin-Screw

Automation: Automatic

Additional Info

Packaging: kasus

Produktivitas: 10 SETS PER MONTH

Brand: MENGIKUT

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: China

Kemampuan Supply: 10 SETS

Certificate: CE

Deskripsi Produk

Tanduran Daurutan Kabel Campuran Wire Tipe M400


Tanduran iki khusus kanggo kawat mobil, kabel coaxial, kabel komunikasi, kabel telpon, kabel komputer lan kabel kabel tembaga campuran liyane.



Iki duwe ekstraksi extractor granul .riddler.dust lan panel kendali listrik, Bisa ndaurake tembaga lan jampel, duwe keuntungan ekonomi sing dhuwur, Tanpa polusi lingkungan.

* kabeh mesin disambungake menyang panel kontrol.
* Shifter Frekuensi Dobel, siji kanggo frekuensi ngatur frekuensi, liyane kanggo pasukan penggemar ngisor.

* operasi dipercaya.

* Kemurnian minimal tembaga: 98%

* Pangukuran: L2700cm x W1900cm x 2300cm

* Ukuran: 1,5ton.

* Kapasitas saben dina: 1.5ton, 8 jam.

scrap metal equipment0

copper cable granulator recycling

Kategori Produk : Mesin Granule Tembaga > Mesin Granular Kawat Tembaga

Email menyang supplier iki
  • Mr. PETRE .C
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki