Komunikasi karo Supplier? Supplier
PETRE .C Mr. PETRE .C
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-15990659864 Email:sales@mrecycling.cn
Home > Produk > Mesin Wiring Kawat > Mesin Strip Tembaga
Layanan Online
PETRE .C

Mr. PETRE .C

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Mesin Strip Tembaga

Kategori produk dari Mesin Strip Tembaga , kami produsen khusus dari Cina, Mesin Strip Tembaga , Mesin Coping kabel Strip pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Mesin Coping Kawat Tembaga R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!
Rg6 Kabel Stripper

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Gampang didaur ulang, bisa digunakake maneh, bisa dianyari, awet, saluran dual lan 28pcs blades mesin kabel kabel kabel tembaga kanthi otomatis bisnis sing efisien lan duwe
mbusak jampel saka kawat

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Gampang didaur ulang, bisa digunakake maneh, bisa dianyari, awet, saluran dual lan 28pcs blades mesin kabel kabel kabel tembaga kanthi otomatis bisnis sing efisien lan duwe
PVC nyukur pemisah pita baja internal

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Gampang didaur ulang, bisa digunakake maneh, bisa dianyari, awet, saluran dual lan 28pcs blades mesin kabel kabel kabel tembaga kanthi otomatis bisnis sing efisien lan duwe
strippers kabel profesional

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Gampang didaur ulang, bisa digunakake maneh, bisa dianyari, awet, saluran dual lan 28pcs blades mesin kabel kabel kabel tembaga otomatis bisnis sing efisien lan duwe
Proses sanajan aplikasi stripping paling angel kanthi gampang

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Gampang didaur ulang, bisa digunakake maneh, bisa dianyari, awet, saluran dual lan 28pcs blades mesin kabel kabel kabel tembaga otomatis bisnis sing efisien lan duwe
strippers kabel tliti

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Gampang didaur ulang, bisa digunakake maneh, bisa dianyari, awet, saluran dual lan 28pcs blades mesin kabel kabel kabel tembaga kanthi otomatis bisnis sing efisien lan duwe
kabel listrik

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Gampang didaur ulang, bisa digunakake maneh, bisa dianyari, awet, saluran dual lan 28pcs blades mesin kabel kabel kabel tembaga kanthi otomatis bisnis sing efisien lan duwe
daya mesin kabel kawat mimpin

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Gampang didaur ulang, bisa digunakake maneh, bisa dianyari, awet, saluran dual lan 28pcs blades mesin kabel kabel kabel tembaga kanthi otomatis bisnis sing efisien lan duwe
mesin stripping kabel kabel

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Gampang didaur ulang, bisa digunakake maneh, bisa dianyari, awet, saluran dual lan 28pcs blades mesin kabel kabel kabel tembaga otomatis bisnis sing efisien lan duwe
strippers kabel becik

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Apa sing kedadeyan ing kabel kabel scrap sawise sampeyan nyopot? Iki diurutake miturut materi lan irisan dadi potongan cilik. Kethokan sing wis diproses dibungkus lan dikirim menyang perusahaan sing nyalurake maneh bahan lan nggawe produk anyar....
carane nggunakake alat stripping kabel otomatis

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Apa sing kedadeyan ing kabel kabel scrap sawise sampeyan nyopot? Iki diurutake miturut materi lan irisan dadi potongan cilik. Kethokan sing wis diproses dibungkus lan dikirim menyang perusahaan sing nyalurake maneh bahan lan nggawe produk anyar....
piala kabel listrik

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Apa sing kedadeyan ing kabel kabel scrap sawise sampeyan nyopot? Iki diurutake miturut materi lan irisan dadi potongan sing luwih cilik. Kethokan sing wis diproses dibungkus lan dikirim menyang perusahaan sing nyalurake maneh bahan lan nggawe produk...
carane nyaring kabel kabel

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Apa sing kedadeyan ing kabel kabel scrap sawise sampeyan nyopot? Iki diurutake miturut materi lan irisan dadi potongan sing luwih cilik. Kethokan sing wis diproses dibungkus lan dikirim menyang perusahaan sing nyalurake maneh bahan lan nggawe produk...
carane mbusak jampel saka kawat

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Apa sing kedadeyan ing kabel kabel scrap sawise sampeyan nyopot? Iki diurutake miturut materi lan irisan dadi potongan sing luwih cilik. Kethokan sing wis diproses dibungkus lan dikirim menyang perusahaan sing nyalurake maneh bahan lan nggawe produk...
carane mbusak tembaga saka kawat

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Apa sing kedadeyan ing kabel kabel scrap sawise sampeyan nyopot? Iki diurutake miturut materi lan irisan dadi potongan sing luwih cilik. Kethokan sing wis diproses dibungkus lan dikirim menyang perusahaan sing nyalurake maneh bahan lan nggawe produk...
carane nyawiji plastik mati kabel tembaga

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Apa sing kedadeyan ing kabel kabel scrap sawise sampeyan nyopot? Iki diurutake miturut materi lan irisan dadi potongan cilik. Kethokan sing wis diproses dibungkus lan dikirim menyang perusahaan sing nyalurake maneh bahan lan nggawe produk anyar....
Alat voltase kabel dhuwur

Unit Price: USD 300 - 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 300 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: ing kasus

Kemampuan Supply: 10000

mesin kabel kabel paling apik Jenis M-1 Max 65mm Pasokan listrik 230V-50HZ, 3KW. Pangukuran L620 * W600 * H840 (MM) Bobot 110KG Output Saben 800-2000KG Diameteripun Processing ing kabel kabel 1-65mm Kapasitas tali kabel 35 meter / menit. Gulungan...
slitter kabel

Unit Price: USD 300 - 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 300 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: ing kasus

Kemampuan Supply: 10000

Mesin Copring Kabel Listrik Mesin Jenis M-1 Max 65mm Pasokan listrik 230V-50HZ, 3KW. Pangukuran L620 * W600 * H840 (MM) Bobot 110KG Output Saben 800-2000KG Diameteripun Processing ing kabel kabel 1-65mm Kapasitas tali kabel 35 meter / menit....
carane nyaring kabel kabel

Unit Price: USD 300 - 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 300 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: ing kasus

Kemampuan Supply: 10000

mesin daur ulang logam Tipe Bastic M-1 Pasokan listrik 230V-50HZ, 2.2KW Pangukuran L620 * W600 * H840 Bobot 100KG Output Saben 400-1000KG Diameteripun Processing ing kabel kabel 1-45mm Kapasitas tali kabel 35 meter / menit Gulungan baja 4sets....
digunakake tembaga kabel stripping mesin

Unit Price: USD 300 - 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 300 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: ing kasus

Kemampuan Supply: 10000

kepiye carane nggawe stripper kabel Tipe Bastic M-1 Pasokan listrik 230V-50HZ, 2.2KW Pangukuran L620 * W600 * H840 Bobot 100KG Output Saben 400-1000KG Diameteripun Processing ing kabel kabel 1-45mm Kapasitas tali kabel 35 meter / menit Gulungan baja...
alat kabel coax

Unit Price: USD 300 - 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 300 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: ing kasus

Kemampuan Supply: 10000

rereged kawat kanggo tembaga Tipe Bastic M-1 Pasokan listrik 230V-50HZ, 2.2KW Pangukuran L620 * W600 * H840 Bobot 100KG Output Saben 400-1000KG Diameteripun Processing ing kabel kabel 1-45mm Kapasitas tali kabel 35 meter / menit Gulungan baja 4sets....

China Mesin Strip Tembaga Supplier

Mesin Strip Tembaga

Akeh proyek ndandani omah utawa bangunan omah bakal kakehan bahan sing dibuwang utawa ekstra.


Ing pirang-pirang kasus, bahan iki bisa didol utawa mung dibuwang,
nanging kawat tembaga berharga minangka logam kethokan lan bisa didaur ulang kanggo nyedhiyakake sawetara dolar tambahan lan mbantu lingkungane.


Nanging, kawat tembaga paling terisolasi nganggo mesin plastik lan kadhangkala kudu diudani sadurunge bisa digawa menyang pusat daur ulang lokal.

kabel strip machine


Yen sampeyan nggarap elektronik utawa ana ing industri sing mbutuhake sampeyan ngilangi jampel kanthi asring kabel,


mula, sampeyan bakal kudu nandur modal kanggo lapisan kabel kawat otomatis berkualitas tinggi.



Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki