Komunikasi karo Supplier? Supplier
PETRE .C Mr. PETRE .C
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-15990659864 Email:sales@mrecycling.cn
Home > Produk > Mesin Wiring Kawat > Mesin Strip Tembaga
Layanan Online
PETRE .C

Mr. PETRE .C

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Mesin Strip Tembaga

Kategori produk dari Mesin Strip Tembaga , kami produsen khusus dari Cina, Mesin Strip Tembaga , Mesin Coping kabel Strip pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Mesin Coping Kawat Tembaga R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!
Rg6 Tembaga kabel Stripper

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Gampang didaur ulang, bisa diakses maneh, bisa dianyari, awet, saluran dual lan 28pcs blades mesin kabel kabel kabel tembaga otomatis bisnis sing efisien lan duwe
Ngilangi Insulasi Saka Kabel

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Gampang didaur ulang, bisa diakses maneh, bisa dianyari, awet, saluran dual lan 28pcs blades mesin kabel kabel kabel tembaga otomatis bisnis sing efisien lan duwe
Stripper Kabel Lemah lemah

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Gampang didaur ulang, bisa diakses maneh, bisa dianyari, awet, saluran dual lan 28pcs blades mesin kabel kabel kabel tembaga kanthi otomatis bisnis sing efisien lan duwe
Mesin Stripper Kabel Tangan Dhuwur voltase

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Gampang didaur ulang, bisa diakses maneh, bisa dianyari, awet, saluran dual lan 28pcs blades mesin kabel kabel kabel tembaga otomatis bisnis sing efisien lan duwe
Cara Nggunakake Alat Alat Kawat Wiring otomatis

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Apa sing kedadeyan ing kabel kabel scrap sawise sampeyan nyopot? Iki diurutake miturut materi lan irisan dadi potongan sing luwih cilik. Kethokan sing wis diproses dibungkus lan dikirim menyang perusahaan sing nyalurake maneh bahan lan nggawe produk...
Stripper Kawat Tembaga Profesional

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Gampang didaur ulang, bisa diakses maneh, bisa dianyari, awet, saluran dual lan 28pcs blades mesin kabel kabel kabel tembaga otomatis bisnis sing efisien lan duwe
Proses Aplikasi Stripping Kerep Kanthi Gampang

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Gampang didaur ulang, bisa diakses maneh, bisa dianyari, awet, saluran dual lan 28pcs blades mesin kabel kabel kabel tembaga otomatis bisnis sing efisien lan duwe
Mesin Stripper Kabel Dicaya Power Drive

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Gampang didaur ulang, bisa diakses maneh, bisa dianyari, awet, saluran dual lan 28pcs blades mesin kabel kabel kabel tembaga otomatis bisnis sing efisien lan duwe
Mesin Stripper Kabel Tembaga sing cocog

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Apa sing kedadeyan ing kabel kabel scrap sawise sampeyan nyopot? Iki diurutake miturut materi lan irisan dadi potongan sing luwih cilik. Kethokan sing wis diproses dibungkus lan dikirim menyang perusahaan sing nyalurake maneh bahan lan nggawe produk...
Mesin Stripper kabel kabel putaran

Unit Price: USD 300 - 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 300 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: ing kasus

Kemampuan Supply: 10000

kepiye carane nggawe mesin stripping kabel Tipe Bastic M-1 Pasokan listrik 230V-50HZ, 2.2KW Pangukuran L620 * W600 * H840 Bobot 100KG Output Saben 400-1000KG Diameteripun Processing ing kabel kabel 1-45mm Kapasitas tali kabel 35 meter / menit...
Alat Kabel kabel Stripper

Brand: MENGIKUT

Packaging: ing kasus

Kemampuan Supply: 10000

kawat tembaga nganggo dhuwit Tipe Bastic M-1 Pasokan listrik 230V-50HZ, 2.2KW Pangukuran L620 * W600 * H840 Bobot 100KG Output Saben 400-1000KG Diameteripun Processing ing kabel kabel 1-45mm Kapasitas tali kabel 35 meter / menit Gulungan baja 4sets....
Mesin kabel kabel kabel kabel coaxial

Brand: MENGIKUT

Packaging: ing kasus

Kemampuan Supply: 10000

awis kanggo logam kethokan Jinis Tutup Output M-1 Pasokan listrik 230V-50HZ, 2.2KW Pangukuran L620 * W600 * H840 Bobot 100KG Output Saben 400-1000KG Diameteripun Processing ing kabel kabel 1-45mm Kapasitas tali kabel 35 meter / menit Gulungan baja...
Cara Nyambung Kabel Kabel Tembaga

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Apa sing kedadeyan ing kabel kabel scrap sawise sampeyan nyopot? Iki diurutake miturut materi lan irisan dadi potongan sing luwih cilik. Kethokan sing wis diproses dibungkus lan dikirim menyang perusahaan sing nyalurake maneh bahan lan nggawe produk...
Copitter kabel Slitter

Unit Price: USD 300 - 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 300 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: ing kasus

Kemampuan Supply: 10000

Mesin Copring Kabel Listrik Mesin Jenis M-1 Max 65mm Pasokan listrik 230V-50HZ, 3KW. Pangukuran L620 * W600 * H840 (MM) Bobot 110KG Output Saben 800-2000KG Diameteripun Processing ing kabel kabel 1-65mm Kapasitas tali kabel 35 meter / menit....
Mesin Copot Kawat Copring bekas

Unit Price: USD 300 - 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 300 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: ing kasus

Kemampuan Supply: 10000

kepiye carane nggawe stripper kabel Tipe Bastic M-1 Pasokan listrik 230V-50HZ, 2.2KW Pangukuran L620 * W600 * H840 Bobot 100KG Output Saben 400-1000KG Diameteripun Processing ing kabel kabel 1-45mm Kapasitas tali kabel 35 meter / menit Gulungan baja...
Alat Kabel Tembaga Coax

Unit Price: USD 300 - 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 300 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: ing kasus

Kemampuan Supply: 10000

rereged kawat kanggo tembaga Tipe Bastic M-1 Pasokan listrik 230V-50HZ, 2.2KW Pangukuran L620 * W600 * H840 Bobot 100KG Output Saben 400-1000KG Diameteripun Processing ing kabel kabel 1-45mm Kapasitas tali kabel 35 meter / menit Gulungan baja 4sets....
Tuku Mesin Strip Kawat Tembaga Australia

Unit Price: USD 300 - 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 300 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: ing kasus

Kemampuan Supply: 10000

mesin daur ulang tembaga Tipe Bastic M-1 Pasokan listrik 230V-50HZ, 2.2KW Pangukuran L620 * W600 * H840 Bobot 100KG Output Saben 400-1000KG Diameteripun Processing ing kabel kabel 1-45mm Kapasitas tali kabel 35 meter / menit Gulungan baja 4sets....
Tembaga Wire Stripping Machine Ebay

Unit Price: USD 300 - 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 300 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: ing kasus

Kemampuan Supply: 10000

Stripper Kabel Komersial Tipe Bastic M-1 Pasokan listrik 230V-50HZ, 2.2KW Pangukuran L620 * W600 * H840 Bobot 100KG Output Saben 400-1000KG Diameteripun Processing ing kabel kabel 1-45mm Kapasitas tali kabel 35 meter / menit Gulungan baja 4sets....
Mesin Stripper Kabel otomatis

Unit Price: USD 300 - 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 300 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: ing kasus

Kemampuan Supply: 10000

adol tembaga dodolan mesin adol Jinis Tutup Output M-1 Pasokan listrik 230V-50HZ, 2.2KW Pangukuran L620 * W600 * H840 Bobot 100KG Output Saben 400-1000KG Diameteripun Processing ing kabel kabel 1-45mm Kapasitas tali kabel 35 meter / menit Gulungan...
Mesin kabel kabel kabel kabel coax Tembaga

Unit Price: USD 300 - 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 300 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: ing kasus

Kemampuan Supply: 10000

ngendi daur ulang kabel tembaga Jinis Tutup Output M-1 Pasokan listrik 230V-50HZ, 2.2KW Pangukuran L620 * W600 * H840 Bobot 100KG Output Saben 400-1000KG Diameteripun Processing ing kabel kabel 1-45mm Kapasitas tali kabel 35 meter / menit Gulungan...
Tembaga Cairan Strip Mesin Strip

Unit Price: USD 300 - 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 300 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: ing kasus

Kemampuan Supply: 10000

Alat stripping kabel M-1 Jinis safety setengah Lanjut Pasokan listrik 230V-50HZ, 2.2KW Pangukuran L700 × W650 × H860mm Bobot 110KG Output Saben 400-1000KG Diameteripun Processing ing kabel kabel 1-45mm Kapasitas tali kabel 35 meter / menit Gulungan...

China Mesin Strip Tembaga Supplier

Mesin Strip Tembaga

Akeh proyek ndandani omah utawa bangunan omah bakal kakehan bahan sing dibuwang utawa ekstra.


Ing pirang-pirang kasus, bahan iki bisa didol utawa mung dibuwang,
nanging kawat tembaga berharga minangka logam kethokan lan bisa didaur ulang kanggo nyedhiyakake sawetara dolar tambahan lan mbantu lingkungane.


Nanging, kawat tembaga paling terisolasi nganggo mesin plastik lan kadhangkala kudu diudani sadurunge bisa digawa menyang pusat daur ulang lokal.

kabel strip machine


Yen sampeyan nggarap elektronik utawa ana ing industri sing mbutuhake sampeyan ngilangi jampel kanthi asring kabel,


mula, sampeyan bakal kudu nandur modal kanggo lapisan kabel kawat otomatis berkualitas tinggi.



Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki