Komunikasi karo Supplier? Supplier
PETRE .C Mr. PETRE .C
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-15990659864 Email:sales@mrecycling.cn
Home > Produk > Mesin Wiring Kawat > Mesin Penyambungan Kawat Komersial
Layanan Online
PETRE .C

Mr. PETRE .C

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Mesin Penyambungan Kawat Komersial

Kategori produk dari Mesin Penyambungan Kawat Komersial , kami produsen khusus dari Cina, Mesin Penyambungan Kawat Komersial , Mesin Stripper Kabel Komersial pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Mesin Penyambungan kabel Komersial R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!
kabel tembaga kabel listrik

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Mesin iki ditambahake karo siji agul-agul baja, bisa misahake kabel flat terlindung kaping pindho sajrone dipakani, ing siji wektu proses. Iki nyaring kabel jaket, kabel romex, kabel zip, kabel bunder, lan liya-liyane. Iki maju kanthi motor digawe...
Cara paling gampang kanggo mbusak jampel saka kabel tembaga

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Mesin iki ditambahake karo siji agul-agul baja, bisa misahake kabel flat terlindung kaping pindho sajrone dipakani, ing siji wektu proses. Iki nyaring kabel jaket, kabel romex, kabel zip, kabel bunder, lan liya-liyane. Iki maju kanthi motor digawe...
DIY kabel stripper

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Mesin iki ditambahake karo siji agul-agul baja, bisa misahake kabel flat terlindung kaping pindho sajrone dipakani, ing siji wektu proses. Iki nyaring kabel jaket, kabel romex, kabel zip, kabel bunder, lan liya-liyane. Iki maju kanthi motor digawe...
mesin tembaga kabel tembaga

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Mesin iki ditambahake karo siji agul-agul baja, bisa misahake kabel flat terlindung kaping pindho sajrone dipakani, ing siji wektu proses. Iki nyaring kabel jaket, kabel romex, kabel zip, kabel bunder, lan liya-liyane. Iki maju kanthi motor digawe...
kabel motong lan mesin strip

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Daur ulang Kula, Mesin DIY Kita nyedhiyakake macem-macem strob kabel daur ulang kethokan macem-macem kanggo tugas medium lan abot, kalebu kabel stripping macem-macem jinis kabel, Kanggo cara sing paling gampang lan langsung kanggo daur ulang lan...
kabel stripper kabel

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Daur ulang Kula, Mesin DIY Kita nyedhiyakake macem-macem strob kabel daur ulang kethokan macem-macem kanggo tugas medium lan abot, kalebu kabel stripping macem-macem jinis kabel, Kanggo cara sing paling gampang lan langsung kanggo daur ulang lan...
Ngendi Kanggo Tuku Stripper Kabel Speaker

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Daur ulang Kula, Mesin DIY Kita nyedhiyakake macem-macem strob kabel daur ulang kethokan macem-macem kanggo tugas medium lan abot, kalebu kabel stripping macem-macem jinis kabel, Kanggo cara sing paling gampang lan langsung kanggo daur ulang lan...
ing endi aku bisa tuku cagak stripping

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Daur ulang Kula, Mesin DIY Kita nyedhiyakake macem-macem strob kabel daur ulang kethokan macem-macem kanggo tugas medium lan abot, kalebu kabel stripping macem-macem jinis kabel, Kanggo cara sing paling gampang lan langsung kanggo daur ulang lan...
apa panggunaan kabel stripper

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Daur ulang Kula, Mesin DIY Kita nyedhiyakake macem-macem strob kabel daur ulang kethokan macem-macem kanggo tugas medium lan abot, kalebu kabel stripping macem-macem jinis kabel, Kanggo cara sing paling gampang lan langsung kanggo daur ulang lan...
apa iku kethokan tembaga regane

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Daur ulang Kula, Mesin DIY Kita nyedhiyakake macem-macem strob kabel daur ulang kethokan macem-macem kanggo tugas medium lan abot, kalebu kabel stripping macem-macem jinis kabel, Kanggo cara sing paling gampang lan langsung kanggo daur ulang lan...
apa gauge speaker kabel stripper

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Daur ulang Kula, Mesin DIY Kita nyedhiyakake macem-macem strob kabel daur ulang kethokan macem-macem kanggo tugas medium lan abot, kalebu kabel stripping macem-macem jinis kabel, Kanggo cara sing paling gampang lan langsung kanggo daur ulang lan...
apa ngukur kanggo speaker kabel stripper

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Daur ulang Kula, Mesin DIY Kita nyedhiyakake macem-macem strob kabel daur ulang kethokan macem-macem kanggo tugas medium lan abot, kalebu kabel stripping macem-macem jinis kabel, Kanggo cara sing paling gampang lan langsung kanggo daur ulang lan...
mesin barking sampah

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Daur ulang Kula, Mesin DIY Kita nyedhiyakake macem-macem strob kabel daur ulang kethokan macem-macem kanggo tugas medium lan abot, kalebu kabel stripping macem-macem jinis kabel, Kanggo cara sing paling gampang lan langsung kanggo daur ulang lan...
mesin daur ulang kabel kabel sampah

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Daur ulang Kula, Mesin DIY Kita nyedhiyakake macem-macem strob kabel daur ulang kethokan macem-macem kanggo tugas medium lan abot, kalebu kabel stripping macem-macem jinis kabel, Kanggo cara sing paling gampang lan langsung kanggo daur ulang lan...
nggunakake kabel stripping alat

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Daur ulang Kula, Mesin DIY Kita nyedhiyakake macem-macem strob kabel daur ulang kethokan macem-macem kanggo tugas medium lan abot, kalebu kabel stripping macem-macem jinis kabel, Kanggo cara sing paling gampang lan langsung kanggo daur ulang lan...
mesin kabel kabel sing digunakake

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Daur ulang Kula, Mesin DIY Kita nyedhiyakake macem-macem strob kabel daur ulang kethokan macem-macem kanggo tugas medium lan abot, kalebu kabel stripping macem-macem jinis kabel, Kanggo cara sing paling gampang lan langsung kanggo daur ulang lan...
digunakake kabel kabel kabel tembaga kabel stripping

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Daur ulang Kula, Mesin DIY Kita nyedhiyakake macem-macem strob kabel daur ulang kethokan macem-macem kanggo tugas medium lan abot, kalebu kabel stripping macem-macem jinis kabel, Kanggo cara sing paling gampang lan langsung kanggo daur ulang lan...
jinis strob kabel

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Daur ulang Kula, Mesin DIY Kita nyedhiyakake macem-macem strob kabel daur ulang kethokan macem-macem kanggo tugas medium lan abot, kalebu kabel stripping macem-macem jinis kabel, Kanggo cara sing paling gampang lan langsung kanggo daur ulang lan...
mesin tnttooling kabel stripping

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Daur ulang Kula, Mesin DIY Kita nyedhiyakake macem-macem strob kabel daur ulang kethokan macem-macem kanggo tugas medium lan abot, kalebu kabel stripping macem-macem jinis kabel, Kanggo cara sing paling gampang lan langsung kanggo daur ulang lan...
alat tnt kabel kabel stripping

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Daur ulang Kula, Mesin DIY Kita nyedhiyakake macem-macem strob kabel daur ulang kethokan macem-macem kanggo tugas medium lan abot, kalebu kabel stripping macem-macem jinis kabel, Kanggo cara sing paling gampang lan langsung kanggo daur ulang lan...
stripper kabel termal

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Daur ulang Kula, Mesin DIY Kita nyedhiyakake macem-macem strob kabel daur ulang kethokan macem-macem kanggo tugas medium lan abot, kalebu kabel stripping macem-macem jinis kabel, Kanggo cara sing paling gampang lan langsung kanggo daur ulang lan...

China Mesin Penyambungan Kawat Komersial Supplier

Pasokan listrik 2200 KW


Pangukuran L 620 * W 600 * H 840


Bobot 100 KG


Output Saben 400-1000 KG


Diameteripun Processing ing kabel kabel 1-45 mm.


sumber barang.can bakal diwenehake saka saham
ideal wire strippers
dodolan langsung pabrik, konsesi rega.sade langsung, kualitas murah!


mesin uga cocog dhuwit.


Papan sing tuku logam kethokan ora bakal tuku kawat yen jampel isih dipasang.


Iki amarga dheweke pengin ilang kanthi cepet supaya bisa didol kanthi cepet.


Ing jampel bisa ing proses iki lan ora bisa ilang bebarengan karo kabel.


Celengan kawat scrap otomatis bisa mbantu nyuda penebat saka kabel kanthi cepet lan gampang.

Kita uga nyedhiyakake   sabuk kabel komersial .

recycle wires
Iki minangka mesin sing lenggah ing meja utawa bangku, lan menehi bukaan kanggo nyaring kawat terisolasi.


Iku cukup prasaja amarga kawat sing diudani metu saka mburi liyane.


Akeh mesin kasebut bisa ngatasi kawat nganti ukurane 2 inci.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki