Komunikasi karo Supplier? Supplier
PETRE .C Mr. PETRE .C
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-15990659864 Email:sales@mrecycling.cn
Home > Produk > Mesin Wiring Kawat > Mesin Penyambungan Kawat Komersial
Layanan Online
PETRE .C

Mr. PETRE .C

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Mesin Penyambungan Kawat Komersial

Kategori produk dari Mesin Penyambungan Kawat Komersial , kami produsen khusus dari Cina, Mesin Penyambungan Kawat Komersial , Mesin Stripper Kabel Komersial pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Mesin Penyambungan kabel Komersial R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!
Listrik kabel Copper kabel Tembaga Listrik

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Mesin iki ditambahake karo siji agul-agul baja, bisa misahake kabel flat terlindung kaping pindho nalika dipakani, sajrone siji proses. Iki nyaring kabel jaket, kabel romex, kabel zip, kabel bunder, lan liya-liyane. Iki maju kanthi motor digawe...
Copot Penebat Wadhah Tembaga

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Daur ulang Kula, Mesin DIY We nyedhiyani macem-macem strob kabel daur ulang kethip kanggo macem-macem tugas entheng lan abot, kalebu kabel stripping macem-macem jinis kabel, Kanggo cara sing paling gampang lan langsung kanggo daur ulang lan pulih...
Ngendi Kanggo Tuku Stripper Kabel Speaker

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Daur ulang Kula, Mesin DIY We nyedhiyani macem-macem strob kabel daur ulang kethip kanggo macem-macem tugas entheng lan abot, kalebu kabel stripping macem-macem jinis kabel, Kanggo cara sing paling gampang lan langsung kanggo daur ulang lan pulih...
Cara Nganggo Kabel Penebat Tembaga

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Daur ulang Kula, Mesin DIY Kita nyedhiyakake macem-macem strob kabel daur ulang kethokan macem-macem kanggo tugas medium lan abot, kalebu kabel stripping macem-macem jinis kabel, Kanggo cara sing paling gampang lan langsung kanggo daur ulang lan...
Kapal kabel kabel kapal selam

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Daur ulang Kula, Mesin DIY We nyedhiyani macem-macem strob kabel daur ulang kethip kanggo macem-macem tugas entheng lan abot, kalebu kabel stripping macem-macem jinis kabel, Kanggo cara sing paling gampang lan langsung kanggo daur ulang lan pulih...
Mesin Tali Wiring Tnttooling

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Daur ulang Kula, Mesin DIY We nyedhiyani macem-macem strob kabel daur ulang kethip kanggo macem-macem tugas entheng lan abot, kalebu kabel stripping macem-macem jinis kabel, Kanggo cara sing paling gampang lan langsung kanggo daur ulang lan pulih...
Mesin Alat Penyambat Kawat TNT

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Daur ulang Kula, Mesin DIY We nyedhiyani macem-macem strob kabel daur ulang kethip kanggo macem-macem tugas entheng lan abot, kalebu kabel stripping macem-macem jinis kabel, Kanggo cara sing paling gampang lan langsung kanggo daur ulang lan pulih...
Rega Stripper Kawat Tembaga terisolasi

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Daur ulang Kula, Mesin DIY Kita nyedhiyakake macem-macem strob kabel daur ulang kethokan macem-macem kanggo tugas medium lan abot, kalebu kabel stripping macem-macem jinis kabel, Kanggo cara sing paling gampang lan langsung kanggo daur ulang lan...
Cara Nyuda Kawat Wadhah Kanggo scrap

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Kabel metu ing mburi mesin kanthi ngethok tengah kabel utawa kabel, pil utawa copot jampel, saéngga bagéan tembaga utawa aluminium kapisah saka sarung kabel listrik. Kita teka karo stripper kabel iki sing cepet lan ramah pangguna. Lembar kawat iki...
Tembaga Wit Copper Wadhah terisolasi

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Kabel metu ing mburi mesin kanthi ngethok tengah kabel utawa kabel, pil utawa copot jampel, saéngga bagéan tembaga utawa aluminium kapisah saka sarung kabel listrik. Kita teka karo stripper kabel iki sing cepet lan ramah pangguna. Lembar kawat iki...
Cara Nyuda Kawat Tembaga Kanggo Daur ulang

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Kabel metu ing mburi mesin kanthi ngethok tengah kabel utawa kabel, pil utawa copot jampel, saéngga bagéan tembaga utawa aluminium kapisah saka sarung kabel listrik. Kita teka karo stripper kabel iki sing cepet lan ramah pangguna. Lembar kawat iki...
Tembaga Kawat Splitter Hdmi

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Kabel metu ing mburi mesin kanthi ngethok tengah kabel utawa kabel, pil utawa copot jampel, saéngga bagéan tembaga utawa aluminium kapisah saka sarung kabel listrik. Kita teka karo stripper kabel iki sing cepet lan ramah pangguna. Lembar kawat iki...
Cara Copot Plastik Saka Tembaga Kawat

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Kabel metu ing mburi mesin kanthi ngethok tengah kabel utawa kabel, pil utawa copot jampel, saéngga bagéan tembaga utawa aluminium kapisah saka sarung kabel listrik. Kita teka karo stripper kabel iki sing cepet lan ramah pangguna. Lembar kawat iki...
Pemanen kabel kabel listrik sing dipakani

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Kabel metu ing mburi mesin kanthi ngethok tengah kabel utawa kabel, pil utawa copot jampel, saéngga bagéan tembaga utawa aluminium kapisah saka sarung kabel listrik. Kita teka karo stripper kabel iki sing cepet lan ramah pangguna. Lembar kawat iki...
Mesin Stripper Kawat Tembaga Mekanik

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Saiki sampeyan bisa mbusak lapisan plastik saka kabel listrik kanthi sethithik gaweyan. Jupuk insulasi saka kabel tembaga kethokan lan adol. Mesin Strip kabel - Kawat Stripper Sistem Listrik: 110V, 50 / 60Hz 2.2Kw motor 3hp Kacepetan Motong: 125ft...
Alat Wiring Jaket Kawat

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Kawat stripping bisa dadi tugas penting kanggo tenaga listrik utawa cara kanggo nggawe dhuwit ing piranti scrap. Akeh yard sing mbayar tembaga utawa logam liyane kawat, nanging asring kawat diisolasi ing tutup plastik. Mbuwang kawat saka jampel...
Mesin Plamping Wire Laser Insulasi

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Kawat stripping bisa dadi tugas penting kanggo tenaga listrik utawa cara kanggo nggawe dhuwit ing piranti scrap. Akeh yard sing mbayar tembaga utawa logam liyane kawat, nanging asring kawat diisolasi ing tutup plastik. Mbuwang kawat saka jampel...
Stripper Kabel Peralatan Perlindungan Lingkungan

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Tuku prosesor kawat semi-otomatis kanggo nggawe proyek luwih gampang. Yen sampeyan kudu ngolah akeh kabel, tuku pemotong kabel semi-otomatis minangka investasi sing apik. Temokake mesin sing bakal nglereni kabeh sampeyan, ngirit wektu lan tenaga...
Mesin Strip Kabel Enamel Tembaga

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Apa sing kedadeyan ing kabel kabel scrap sawise sampeyan nyopot? Iki diurutake miturut materi lan irisan dadi potongan sing luwih cilik. Kethokan sing wis diproses dibungkus lan dikirim menyang perusahaan sing nyalurake maneh bahan lan nggawe produk...
Stripper Kabel Feeder Elektrik

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Kulit Ray bisa adol sak sen sawetara, tembaga cerah luwih larang tinimbang ngobong tembaga, pangayoman lingkungan minangka kunci, aku durung ngobong kabel, adol murah banget kanggo dikritik, saiki nganti ana garis keras bisa dikupas. Aja nggunakake...
Alat Strip Kabel Apik apik

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Kulit Ray bisa adol sak sen sawetara, tembaga cerah luwih larang tinimbang ngobong tembaga, pangayoman lingkungan minangka kunci, aku durung ngobong kabel, adol murah banget kanggo dikritik, saiki nganti ana garis keras bisa dikupas. Aja nggunakake...

China Mesin Penyambungan Kawat Komersial Supplier

Pasokan listrik 2200 KW


Pangukuran L 620 * W 600 * H 840


Bobot 100 KG


Output Saben 400-1000 KG


Diameteripun Processing ing kabel kabel 1-45 mm.


sumber barang.can bakal diwenehake saka saham
ideal wire strippers
dodolan langsung pabrik, konsesi rega.sade langsung, kualitas murah!


mesin uga cocog dhuwit.


Papan sing tuku logam kethokan ora bakal tuku kawat yen jampel isih dipasang.


Iki amarga dheweke pengin ilang kanthi cepet supaya bisa didol kanthi cepet.


Ing jampel bisa ing proses iki lan ora bisa ilang bebarengan karo kabel.


Celengan kawat scrap otomatis bisa mbantu nyuda penebat saka kabel kanthi cepet lan gampang.

Kita uga nyedhiyakake   sabuk kabel komersial .

recycle wires
Iki minangka mesin sing lenggah ing meja utawa bangku, lan menehi bukaan kanggo nyaring kawat terisolasi.


Iku cukup prasaja amarga kawat sing diudani metu saka mburi liyane.


Akeh mesin kasebut bisa ngatasi kawat nganti ukurane 2 inci.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki