Komunikasi karo Supplier? Supplier
PETRE .C Mr. PETRE .C
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-15990659864 Email:sales@mrecycling.cn
Alat Kabel Strip otomatis
Alat Kabel Strip otomatis
Alat Kabel Strip otomatis
Alat Kabel Strip otomatis
Alat Kabel Strip otomatis
  • Alat Kabel Strip otomatis
  • Alat Kabel Strip otomatis
  • Alat Kabel Strip otomatis
  • Alat Kabel Strip otomatis
  • Alat Kabel Strip otomatis

Alat Kabel Strip otomatis

    Tipe Pembayaran: L/C,T/T,Money Gram,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,EXW
    Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces
    Wektu Pengiriman: 15 Dina

Dhasar Info

Model No.: M-2 With Stand Type

Additional Info

Packaging: Kasus Kayu

Produktivitas: 1000 PCS PER MONTH

Brand: MENGIKUT

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: China

Kemampuan Supply: 1000 pcs

Certificate: CE

Kode HS: 8479899990

Port: NINGBO

Deskripsi Produk

Mesin Kulit Kabel Tembaga Elektrik Insulated
Jinis Blades M-2 CE Diterangake
electric wire stripper
Mung mundhak utawa murah agul-agul ndhuwur nganggo handwheel kanggo macem-macem ketebalan jampel.
Dipakani Dhewe, masang kabel lan metu saka sisih liyane.
Becik kanggo Papan Pengolahan Kertas, Perusahaan Perobohan, lan Tanduran Pabrik Kawat.

Masokan tenaga 1.5KW, 230V-50HZ.
Diameteripun Processing ing kabel kabel 10mm-65mm.
Kapasitas tali kabel 35 meter / menit
Output 50kgs / jam, gumantung ing diameter kabel.
Pangukuran 480 * 480 * 98mm
Bobot 60kgs
Gulungan baja 2sets.
Blades 2 bêsik

Slot 1 Piece

floor stripping machines

wire cutting stripping machine

* Sawise mesin disetel kanggo siji ukuran kabel, sampeyan bisa ngukur ukuran kasebut kanthi terus, tanpa nyetel mesin sampeyan.

* Bled baja Slitter baja.

* Abot Gearbox tugas abot.

* Tombol industri aktif kanthi Tombol Stop darurat sing kapisah.
stripping tool
Petunjuk:

Gunakake gagang pangatur kanggo nyetel jarak antarane konduktor garis lan sumbu pemotong, priksa manawa kawat bisa ngliwati mesin kasebut, saengga irisan scurfskin saka kawat saka logam ing njero.

Terusake kerja ing ndhuwur, jaga jarak sing tepat saka Ngalahake menyang mesin.Nalika tekane utawa nyimpang, mangga tekan cepet tekan Switch, banjur priksa status mesin.

Peringatan safety: Aja nyelehake tangan utawa sirah menyang mesin nalika lagi digunakake! Terus bocah-bocah!

copper cable stripping machine

Kategori Produk : Mesin Penyambat Kawat Benchtop > Mesin Peeling kabel kabel

Email menyang supplier iki
  • Mr. PETRE .C
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki