Komunikasi karo Supplier? Supplier
PETRE .C Mr. PETRE .C
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-15990659864 Email:sales@mrecycling.cn
Home > Produk > Mesin Penyambat Kawat Benchtop > Mesin Peeling kabel kabel > Stripper Kawat Tembaga otomatis
Stripper Kawat Tembaga otomatis
Stripper Kawat Tembaga otomatis
Stripper Kawat Tembaga otomatis
Stripper Kawat Tembaga otomatis
Stripper Kawat Tembaga otomatis
  • Stripper Kawat Tembaga otomatis
  • Stripper Kawat Tembaga otomatis
  • Stripper Kawat Tembaga otomatis
  • Stripper Kawat Tembaga otomatis
  • Stripper Kawat Tembaga otomatis

Stripper Kawat Tembaga otomatis

    Tipe Pembayaran: L/C,T/T,Money Gram,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,EXW
    Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces
    Wektu Pengiriman: 15 Dina

Dhasar Info

Model No.: M-2

Type: Wire Strippers

Certification: ISO, CE, CCC, SGS

Customized: Customized

Condition: New

Feature: Insulation

Additional Info

Packaging: kasus

Produktivitas: 10000

Brand: MENGIKUT

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: China

Kemampuan Supply: 10000

Certificate: TUV CE

Kode HS: 8479899990

Port: NINGBO,SHANGHAI

Deskripsi Produk

mesin kabel kabel listrik kanggo didol

M-2 Bench Type CE TUV Disaranake

cable wire stripper


Cara sing aman kanggo mbusak insulasi kabel, Dirancang kanggo Elektrik, Perusahaan Perobohan, Omah Beku, lan Daur-ulang.

Lembar kabel iki minangka mesin dipasang bench sing nyengkirake kawat saka siji sisih lan ngethok lan ngilangi jampel saka sisih liya.Pencet kabel kabel tembaga lan aluminium.

Masokan tenaga 1.5KW, 230V-50HZ
Processing diameter ing kabel kabel 1-40mm
Kapasitas tali kabel 35 meter / menit
Output 50kgs / jam, gumantung ing diameter kabel
Pangukuran 370 * 560 * 520mm
Bobot 75kgs
Gulungan baja 4sets.
Blading 11 potong
Slot 7 bêsik
copper stripper machine
* Sawise mesin disetel kanggo siji ukuran kabel, sampeyan bisa nyopot ukuran kasebut kanthi terus, tanpa nyetel mesin sampeyan.

* Bled baja Slitter baja.

* Abot Gearbox tugas abot.

* Tombol industri aktif kanthi Tombol Stop darurat sing kapisah.
bench type wire stripper
Petunjuk:

1. Yen ana anomali: nalika péso pipis sisih utawa kabel ora diketat kenceng bolt tegangan ing ndhuwur sing ngadhepi masalah kasebut; penet skru setelan kanthi kenceng, atur knifepoint ing panggonan sing bener, coba ngelingake kabel maneh nganti sampeyan tekan asil sing cocog, banjur kenceng sambut ngawut-awut.

2. Yen inti baris ing kabel kasebut dipotong kanthi tliti, coba atur skru setelan tekanan ndhuwur, yen ora bisa (amarga sampeyan ora ana ing saluran sing paling gedhe lan lading isih ngethok jero). skru setelan mandrel ngisor (sing bakal ngethok pemotong / roller ndhuwur), pasang piso piso dipasang kanthi kenceng menyang papan sing dikarepake (priksa manawa sisih kiwa lan tengen munggah utawa tiba ing wektu sing padha supaya tetep piso lan utama tingkat paksi).

Kategori Produk : Mesin Penyambat Kawat Benchtop > Mesin Peeling kabel kabel

Email menyang supplier iki
  • Mr. PETRE .C
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki