Komunikasi karo Supplier? Supplier
PETRE .C Mr. PETRE .C
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-15990659864 Email:sales@mrecycling.cn
Home > Produk > Mesin Penyambat Kawat Benchtop > Mesin Peeling kabel kabel > peralatan pangolahan logam kethokan
peralatan pangolahan logam kethokan
peralatan pangolahan logam kethokan
peralatan pangolahan logam kethokan
peralatan pangolahan logam kethokan
peralatan pangolahan logam kethokan
  • peralatan pangolahan logam kethokan
  • peralatan pangolahan logam kethokan
  • peralatan pangolahan logam kethokan
  • peralatan pangolahan logam kethokan
  • peralatan pangolahan logam kethokan

peralatan pangolahan logam kethokan

    Unit Price: USD 400 - 450 / Piece/Pieces
    Tipe Pembayaran: L/C,T/T,Money Gram,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF
    Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces
    Wektu Pengiriman: 10 Dina

Dhasar Info

Model No.: M-2

Type: Metal Recycling Machine

Material Processed: Metal

Knife Type: Claw Knife Crusher

Certification: ISO, CE

Screw: Twin-Screw

Automation: Automatic

Additional Info

Packaging: kasus

Produktivitas: 10000

Brand: MENGIKUT

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: China

Kemampuan Supply: 10000

Certificate: TUV CE

Deskripsi Produk

mesin belang kabel

Jinis Blades M-2 CE Diterangake

wire stripping machine rental


Mung mundhak utawa murah agul-agul ndhuwur nganggo handwheel kanggo macem-macem ketebalan jampel.
Dipakani Dhewe, masang kabel lan metu saka sisih liyane.
Becik kanggo Papan Pengolahan Kertas, Perusahaan Perobohan, lan Tanduran Pabrik Kawat.

Pasokan tenaga 1.5KW, 230V-50HZ.
Diameteripun Processing ing kabel kabel 2-60mm
Kapasitas tali kabel 35 meter / menit
Output 50kgs / jam, gumantung ing diameter kabel.
Pangukuran 370 * 550 * 500mm
Bobot 70kgs
Gulungan baja 2sets.
Blades 2 bêsik

Slot 1 Piece

Benchtop Copper Stripping Machine

hand crank wire stripper

strips romex wire

* Sawise mesin disetel kanggo siji ukuran kabel, sampeyan bisa nyopot ukuran kasebut kanthi terus, tanpa nyetel mesin sampeyan.

* Bled baja Slitter baja.

* Abot Gearbox tugas abot.

* Switch mati industri kanthi Tombol Stop darurat sing kapisah.
wire stripping machine rental
Petunjuk:

Gunakake gagang pangatur kanggo nyetel jarak antarane konduktor garis lan sumbu pemotong, priksa manawa kawat bisa ngliwati mesin kasebut, saengga irisan scurfskin saka kawat saka logam ing njero.

Terusake kerja ing ndhuwur, jaga jarak sing tepat saka Ngalahake menyang mesin.Nalika tekane utawa nyimpang, mangga tekan cepet tekan Switch, banjur priksa status mesin.
Peringatan safety: Aja nyelehake tangan utawa sirah menyang mesin nalika lagi digunakake! Terus bocah-bocah!

Kategori Produk : Mesin Penyambat Kawat Benchtop > Mesin Peeling kabel kabel

Email menyang supplier iki
  • Mr. PETRE .C
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki