Komunikasi karo Supplier? Supplier
PETRE .C Mr. PETRE .C
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-15990659864 Email:sales@mrecycling.cn
Home > Produk > Mesin Penyambat Kawat Benchtop > Mesin Peeling kabel kabel
Layanan Online
PETRE .C

Mr. PETRE .C

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Mesin Peeling kabel kabel

Kategori produk dari Mesin Peeling kabel kabel , kami produsen khusus dari Cina, Mesin Peeling kabel kabel , Mesin Peeling kabel pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Mesin Peeling Wire R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!
Tembaga Kawat Kabel Stripper

Unit Price: USD 400 - 450 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 450 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus

Kemampuan Supply: 10000

alat stripping kabel M-2 Bench Type CE TUV Disaranake Cara sing aman kanggo mbusak insulasi kabel, Dirancang kanggo Listrik, Perusahaan Perobohan, Omah Beku, lan Daur-ulang. Lembar kabel iki minangka mesin dipasang bench sing nyengkirake kawat saka...
Peralatan Daur-ulang Kawat Tembaga Sampah

Unit Price: USD 300 - 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 300 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus

Kemampuan Supply: 10000

tembaga kabel mbuwang Jinis Blades M-2 CE Diterangake Mung mundhak utawa murah agul-agul ndhuwur nganggo handwheel kanggo macem-macem ketebalan penebat. Dipakani Dhewe, masang kabel lan metu saka sisih liyane. Becik kanggo Papan Pengolahan Kertas,...
Alat Coaxial Kabel Alat Tali

Unit Price: USD 400 - 450 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 450 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus

Kemampuan Supply: 10000

mesin scrap kabel scrap Jinis Blades M-2 CE Diterangake Mung mundhak utawa murah agul-agul ndhuwur nganggo handwheel kanggo macem-macem ketebalan jampel. Dipakani Dhewe, masang kabel lan metu saka sisih liyane. Becik kanggo Papan Pengolahan Kertas,...
Mesin Tembaga Kawat Tembaga nggunakake

Unit Price: USD 400 - 450 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 450 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus

Kemampuan Supply: 10000

mesin stripping tembaga Jinis Blades M-2 CE Diterangake Mung mundhak utawa murah agul-agul ndhuwur nganggo handwheel kanggo macem-macem ketebalan jampel. Dipakani Dhewe, masang kabel lan metu saka sisih liyane. Becik kanggo Papan Pengolahan Kertas,...
Mesin Wiring Kencel lan Mesin Nglereni

Unit Price: USD 300 - 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 300 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus

Kemampuan Supply: 10000

nglereni kabel lan mesin stripping Jinis Blades M-2 CE Diterangake Mung mundhak utawa murah agul-agul ndhuwur nganggo handwheel kanggo macem-macem ketebalan jampel. Dipakani Dhewe, masang kabel lan metu saka sisih liyane. Becik kanggo Papan...
Coaxial Copring kabel Stripping Machine

Unit Price: USD 400 - 450 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 450 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus

Kemampuan Supply: 10000

mesin tembaga kabel tembaga M-2 Bench Type CE TUV Disaranake Cara sing aman kanggo mbusak insulasi kabel, Dirancang kanggo Elektrik, Perusahaan Perobohan, Omah Beku, lan Daur-ulang. Lembar kabel iki minangka mesin dipasang bench sing nyengkirake...
Mesin Wiring Kawat Kanggo Didol

Unit Price: USD 400 - 450 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 450 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus

Kemampuan Supply: 10000

mesin kabel kabel listrik Jinis Blades M-2 CE Diterangake Mung mundhak utawa murah agul-agul ndhuwur nganggo handwheel kanggo macem-macem ketebalan jampel. Dipakani Dhewe, masang kabel lan metu saka sisih liyane. Becik kanggo Papan Pengolahan...
Kawat Kabel Daur Daur Duwit Kanggo Dhuwit

Unit Price: USD 400 - 450 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 450 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus

Kemampuan Supply: 10000

dhewe nyetel kabel kabel Jinis Blades M-2 CE Diterangake Mung mundhak utawa murah agul-agul ndhuwur nganggo handwheel kanggo macem-macem ketebalan jampel. Dipakani Dhewe, masang kabel lan metu saka sisih liyane. Becik kanggo Papan Pengolahan Kertas,...
Stripper Kawat Tembaga otomatis

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus

Kemampuan Supply: 10000

mesin kabel kabel listrik kanggo didol M-2 Bench Type CE TUV Disaranake Cara sing aman kanggo mbusak insulasi kabel, Dirancang kanggo Elektrik, Perusahaan Perobohan, Omah Beku, lan Daur-ulang. Lembar kabel iki minangka mesin dipasang bench sing...
Peralatan Pemrosesan Kabel Cop Copot

Unit Price: USD 400 - 450 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 450 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus

Kemampuan Supply: 10000

mesin belang kabel Jinis Blades M-2 CE Diterangake Mung mundhak utawa murah agul-agul ndhuwur nganggo handwheel kanggo macem-macem ketebalan jampel. Dipakani Dhewe, masang kabel lan metu saka sisih liyane. Becik kanggo Papan Pengolahan Kertas,...
Cara Paling Apik Kanggo Mesin Kabel Tembaga

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus

Kemampuan Supply: 10000

kabel stripping machine kanggo didol Jinis Blades M-2 CE Diterangake Mung mundhak utawa murah agul-agul ndhuwur nganggo handwheel kanggo macem-macem ketebalan jampel. Dipakani Dhewe, masang kabel lan metu saka sisih liyane. Becik kanggo Papan...
Alat Kabel Strip otomatis

Brand: MENGIKUT

Packaging: Kasus Kayu

Kemampuan Supply: 1000 pcs

Mesin Kulit Kabel Tembaga Elektrik Insulated Jinis Blades M-2 CE Diterangake Mung mundhak utawa murah agul-agul ndhuwur nganggo handwheel kanggo macem-macem ketebalan jampel. Dipakani Dhewe, masang kabel lan metu saka sisih liyane. Becik kanggo...

China Mesin Peeling kabel kabel Supplier

Mesin Peeling kabel kabel

copper recycling machine

Iki minangka mesin sing lenggah ing meja utawa bangku, lan menehi bukaan kanggo nyaring kawat terisolasi.


Iku cukup prasaja amarga kawat sing diudani metu saka mburi liyane.


Akeh peelers kabel pvc sing bisa ngatasi kabel nganti kandel 2 inci.

Petunjuk:

1. Yen ana anomali: nalika péso pipis sisih utawa kabel ora dikatutake kenceng bolt tegangan ing ndhuwur sing ngadhepi masalah kasebut;

penet skru setelan kanthi kenceng, atur knifepoint ing panggonan sing bener, coba deleng kabel maneh nganti tekan asil sing cocog, banjur ketutup bolt sekrup.

2. Yen inti garis ing kabel dikethok kanthi jero, mangga atur celah setelan tekanan ndhuwur, yen ora bisa (kaya sampeyan wis ana)

saluran paling gedhe lan knifes isih nglereni jero ing logam) nyetel skru setelan mandrel ngisor (sing bakal nginggil ndhuwur

pemotong / penggelek), pasang sumbu piso munggah menyang papan sing dikarepake (priksa manawa sisih kiwa lan tengen munggah utawa tiba ing wektu sing padha

supaya njaga piso lan tingkat sumbu utama).

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki