Komunikasi karo Supplier? Supplier
PETRE .C Mr. PETRE .C
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-15990659864 Email:sales@mrecycling.cn
Home > Produk > Pemotong Kabel kabel
Layanan Online
PETRE .C

Mr. PETRE .C

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Pemotong Kabel kabel

Kategori produk dari Pemotong Kabel kabel , kami produsen khusus dari Cina, Pemotong Kawat Tugas abot , Pemotong kabel kabel pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!
Mesin Pemotong Kabel Tembaga

Brand: MENGIKUT

Packaging: ing kasus

Kemampuan Supply: 10000

pemotong kabel kabel mesin nglereni kabel jinis M100 Pemotong iki nganggo pompa hidrolik kontrol kaki, bisa ngethok tembaga & kabel kabel aluminium nganggo baja dipotong. diameteripun kabel kabel kudu ngisor 100mm. Pangukuran: 200 * 200 * 600MM...
Mesin Copter Stripper kabel tembaga

Brand: MENGIKUT

Packaging: ing kasus

Kemampuan Supply: 10000

pemotong kabel kabel mesin nglereni kabel jinis M132 Pemotong iki nganggo pompa hidrolik kontrol kaki, bisa ngethok tembaga & kabel kabel aluminium nganggo baja dipotong. diameteripun kabel kabel kudu ngisor 132mm. Pangukuran: 200 * 200 * 600MM...
Mesin Pemotong Kabel Kerajinan

Brand: MENGIKUT

Packaging: ing kasus

Kemampuan Supply: 10000

pemotong kabel kabel mesin nglereni kabel jinis M132 Pemotong iki nganggo pompa hidrolik kontrol kaki, bisa ngethok tembaga & kabel kabel aluminium nganggo baja dipotong. diameteripun kabel kabel kudu ngisor 132mm. Pangukuran: 200 * 200 * 600MM...
Pemotong Kabel Listrik

Brand: MENGIKUT

Packaging: ing kasus

Kemampuan Supply: 10000

pemotong kabel kabel mesin nglereni kabel jinis M132 Pemotong iki nganggo pompa hidrolik kontrol kaki, bisa ngethok tembaga & kabel kabel aluminium nganggo baja dipotong. diameteripun kabel kabel kudu ngisor 132mm. Pangukuran: 200 * 200 * 600MM...
Mesin Pemotong Kabel Listrik

Brand: MENGIKUT

Packaging: ing kasus

Kemampuan Supply: 10000

pemotong kabel kabel mesin nglereni kabel jinis M132 Pemotong iki nganggo pompa hidrolik kontrol kaki, bisa ngethok tembaga & kabel kabel aluminium nganggo baja dipotong. diameteripun kabel kabel kudu ngisor 132mm. Pangukuran: 200 * 200 * 600MM...
Mesin Pemotong Kabel Listrik

Brand: MENGIKUT

Packaging: ing kasus

Kemampuan Supply: 10000

pemotong kabel kabel mesin nglereni kabel jinis M132 Pemotong iki nganggo pompa hidrolik kontrol kaki, bisa ngethok tembaga & kabel kabel aluminium nganggo baja dipotong. diameteripun kabel kabel kudu ngisor 132mm. Pangukuran: 200 * 200 * 600MM...
Mesin Pliers Elektrik Knipex

Brand: MENGIKUT

Packaging: ing kasus

Kemampuan Supply: 10000

pemotong kabel kabel mesin nglereni kabel jinis M132 Pemotong iki nganggo pompa hidrolik kontrol kaki, bisa ngethok tembaga & kabel kabel aluminium nganggo baja dipotong. diameteripun kabel kabel kudu ngisor 132mm. Pangukuran: 200 * 200 * 600MM...
Mesin pemotong kabel lindstrom

Brand: MENGIKUT

Packaging: ing kasus

Kemampuan Supply: 10000

pemotong kabel kabel mesin nglereni kabel jinis M132 Pemotong iki nganggo pompa hidrolik kontrol kaki, bisa ngethok tembaga & kabel kabel aluminium nganggo baja dipotong. diameteripun kabel kabel kudu ngisor 132mm. Pangukuran: 200 * 200 * 600MM...
Mesin pemotong kabel pneumatik

Brand: MENGIKUT

Packaging: ing kasus

Kemampuan Supply: 10000

pemotong kabel kabel mesin nglereni kabel jinis M132 Pemotong iki nganggo pompa hidrolik kontrol kaki, bisa ngethok tembaga & kabel kabel aluminium nganggo baja dipotong. diameteripun kabel kabel kudu ngisor 100mm. Pangukuran: 200 * 200 * 600MM...
Alat Tembaga Kawat Tembaga

Brand: MENGIKUT

Packaging: ing kasus

Kemampuan Supply: 10000

pemotong kabel kabel mesin nglereni kabel jinis M100 Pemotong iki nganggo pompa hidrolik kontrol kaki, bisa ngethok tembaga & kabel kabel aluminium nganggo baja dipotong. diameteripun kabel kabel kudu ngisor 100mm. Pangukuran: 200 * 200 * 600MM...
Mesin Pemotong Kawat Kabel Tembaga

Brand: MENGIKUT

Packaging: ing kasus

Kemampuan Supply: 10000

pemotong kabel kabel mesin nglereni kabel jinis M100 Pemotong iki nganggo pompa hidrolik kontrol kaki, bisa ngethok tembaga & kabel kabel aluminium nganggo baja dipotong. diameteripun kabel kabel kudu ngisor 100mm. Pangukuran: 200 * 200 * 600MM...
Mesin nglereni kabel

Brand: MENGIKUT

Packaging: ing kasus

Kemampuan Supply: 10000

pemotong kabel kabel mesin nglereni kabel jinis M100 Pemotong iki nganggo pompa hidrolik kontrol kaki, bisa ngethok tembaga & kabel kabel aluminium nganggo baja dipotong. diameteripun kabel kabel kudu ngisor 100mm. Pangukuran: 200 * 200 * 600MM...
Mesin Snipper Kawat Tembaga

Brand: MENGIKUT

Packaging: ing kasus

Kemampuan Supply: 10000

Mter kabel kabel pemotong. Pemotong iki nganggo pompa hidrolik kontrol kaki, bisa ngethok tembaga & kabel kabel aluminium nganggo baja dipotong. diameteripun kabel kabel kudu ngisor 100mm. Pangukuran: 200 * 200 * 600MM Bobot:
Tekanan Minyak Kabel Pemotong Kabel

Brand: MENGIKUT

Packaging: Kasus

Kemampuan Supply: 100pcs

Tekanan Kabel Minyak Keretapi M132 Jenis Pemotong iki nganggo pompa hidrolik kontrol kaki, bisa ngethok kabel kabel tembaga & aluminium nganggo baja dipotong. diameteripun kabel kabel kudu ing ngisor iki 130mm. Pangukuran: 200 * 200 * 600MM...
pemotong kawat pneumatik abot

Brand: MENGIKUT

Packaging: ing kasus

Kemampuan Supply: 10000

pemotong kabel kabel mesin nglereni kabel jinis M132 Pemotong iki nganggo pompa hidrolik kontrol kaki, bisa ngethok tembaga & kabel kabel aluminium nganggo baja dipotong. diameteripun kabel kabel kudu ing ngisor 132mm. Pangukuran: 200 * 200 *...
pemotong tali kawat hidrolik

Brand: MENGIKUT

Packaging: ing kasus

Kemampuan Supply: 10000

pemotong kabel kabel mesin nglereni kabel jinis M132 Pemotong iki nganggo pompa hidrolik kontrol kaki, bisa ngethok tembaga & kabel kabel aluminium nganggo baja dipotong. diameteripun kabel kabel kudu ing ngisor 132mm. Pangukuran: 200 * 200 *...
tang lan pemotong kabel

Brand: MENGIKUT

Packaging: ing kasus

Kemampuan Supply: 10000

pemotong kabel kabel mesin nglereni kabel jinis M132 Pemotong iki nganggo pompa hidrolik kontrol kaki, bisa ngethok tembaga & kabel kabel aluminium nganggo baja dipotong. diameteripun kabel kabel kudu ing ngisor 132mm. Pangukuran: 200 * 200 *...
pemotong kawat musim semi

Brand: MENGIKUT

Packaging: ing kasus

Kemampuan Supply: 10000

pemotong kabel kabel mesin nglereni kabel jinis M100 Pemotong iki nganggo pompa hidrolik kontrol kaki, bisa ngethok tembaga & kabel kabel aluminium nganggo baja dipotong. diameteripun kabel kabel kudu ngisor 100mm. Pangukuran: 200 * 200 * 600MM...
alat pemotong kabel

Brand: MENGIKUT

Packaging: ing kasus

Kemampuan Supply: 10000

pemotong kabel kabel mesin nglereni kabel jinis M100 Pemotong iki nganggo pompa hidrolik kontrol kaki, bisa ngethok tembaga & kabel kabel aluminium nganggo baja dipotong. diameteripun kabel kabel kudu ngisor 100mm. Pangukuran: 200 * 200 * 600MM...
Pemotong Kabel Hidraulik

Unit Price: USD 250 - 300 / Set/Sets

Min.Order Unit Price
1 Set/Sets USD 250 / Set/Sets
1 Set/Sets USD 300 / Set/Sets

Brand: MENGIKUT

Packaging: Kasus

Kemampuan Supply: 100pcs

Pemotong Kabel Hidraulik Jinis kabel kabel pemotong M100. Pemotong iki nganggo pompa hidrolik kontrol kaki, bisa ngethok kabel kabel tembaga & aluminium nganggo baja dipotong. diameteripun kabel kabel kudu ing ngisor iki 100mm. Pangukuran: 200 *...

China Pemotong Kabel kabel Supplier

Pemotong Kawat Tugas abot, Pemotong Kabel Kawat

cable cutter

pemotong kabel kabel M132


Pemotong iki nganggo pompa hidrolik kontrol kaki,
bisa ngilangi kabel kabel tembaga & aluminium kanthi baja dirata.


diameteripun kabel kabel kudu ing ngisor 132mm.


Pangukuran: 200 * 200 * 600MM


Bobot: 30KGS.

wire cutting tools

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki