Komunikasi karo Supplier? Supplier
PETRE .C Mr. PETRE .C
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-15990659864 Email:sales@mrecycling.cn
Home > Produk > Mesin Wiring Kawat > Mesin Stripping kabel
Layanan Online
PETRE .C

Mr. PETRE .C

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Mesin Stripping kabel

Kategori produk dari Mesin Stripping kabel , kami produsen khusus dari Cina, Mesin Stripping kabel , Mesin Penyambungan kabel kabel pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Mesin Larik Kabel Listrik R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!
tembaga lan pemisah insulasi

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Kontraktor listrik rutin nggawe produk logam kethokan kayata kabel lan kabel, saluran aluminium, tray kabel, pipo tembaga, lan malah pindah ing papan kerja, nanging bisa uga ora ngerteni nilai bahan kasebut bisa ngunggahake garis ngisor. Kunci...
Mesin Penyambungan Kawat Komersial

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Kontraktor listrik rutin nggawe produk logam kethokan kayata kabel lan kabel, saluran aluminium, tray kabel, pipo tembaga, lan malah pindah ing papan kerja, nanging bisa uga ora ngerteni nilai bahan kasebut bisa ngunggahake garis ngisor. Kunci...
alat coaxial kabel stripping

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Kontraktor listrik rutin nggawe produk logam kethokan kayata kabel lan kabel, saluran aluminium, tray kabel, pipo tembaga, lan malah pindah ing papan kerja, nanging bisa uga ora ngerteni nilai bahan kasebut bisa ngunggahake garis ngisor. Kunci...
alat coax kabel stripping

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Kontraktor listrik rutin nggawe produk logam kethokan kayata kabel lan kabel, saluran aluminium, tray kabel, pipo tembaga, lan malah pindah ing papan kerja, nanging bisa uga ora ngerteni nilai bahan kasebut bisa ngunggahake garis ngisor. Kunci...
krasan

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Apa iku siji utawa pirang-pirang kabel listrik ditutupi plastik, Kita nyedhiyakake mesin produktivitas lan efisiensi sing dhuwur. We nyedhiyani macem-macem stroble kabel daur ulang kethip kanggo macem-macem tugas medium lan abot, Diverifikasi...
panel kabel kabel speaker

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Apa iku siji utawa pirang-pirang kabel listrik ditutupi plastik, Kita nyedhiyakake mesin produktivitas lan efisiensi sing dhuwur. We nyedhiyani macem-macem stroble kabel daur ulang kethip kanggo macem-macem tugas medium lan abot, Diverifikasi...
kabel listrik lan kabel lempung dhuwur

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Apa iku siji utawa pirang-pirang kabel listrik ditutupi plastik, Kita nyedhiyakake mesin produktivitas lan efisiensi sing dhuwur. We nyedhiyani macem-macem stroble kabel daur ulang kethip kanggo macem-macem tugas medium lan abot, Diverifikasi...
kabel listrik voltase dhuwur

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Apa iku siji utawa pirang-pirang kabel listrik ditutupi plastik, Kita nyedhiyakake mesin produktivitas lan efisiensi sing dhuwur. We nyedhiyani macem-macem stroble kabel daur ulang kethip kanggo macem-macem tugas medium lan abot, Diverifikasi...
striper kawat tugas abot

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Apa iku siji utawa pirang-pirang kabel listrik ditutupi plastik, Kita nyedhiyakake mesin produktivitas lan efisiensi sing dhuwur. We nyedhiyani macem-macem stroble kabel daur ulang kethip kanggo macem-macem tugas medium lan abot, Diverifikasi...
gb kawat lapisan

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Mesin gampang digunakake, Kandel bisa dipotong lan mudhun garis pemisahan. Motor minangka inti tembaga, awan, krasa anget
Pemisah kabel tahan geni

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Mesin gampang digunakake, Kandel bisa dipotong lan mudhun garis pemisahan. Motor minangka inti tembaga, awan, krasa anget lan ora panas. Dipuntedahaken rong roda cilik kanthi apik, sampeyan bisa kanthi gampang mindhah mesin kasebut. Kulit Ray bisa...
eternet kabel belang

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Mesin gampang digunakake, Kandel bisa dipotong lan mudhun garis pemisahan. Motor minangka inti tembaga, awan, krasa anget lan ora panas. Dipuntedahaken rong roda cilik kanthi apik, sampeyan bisa kanthi gampang mindhah mesin kasebut. Kulit Ray bisa...
dodolan kabel nyaring mesin

Unit Price: USD 300 - 310 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 300 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 310 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: Koper

Kemampuan Supply: 10000

Jenis Kawat Stripper M-1 komersial Pasokan listrik 230V-50HZ, 2.2KW Pangukuran L620 * W600 * H840 Bobot 100KG Output Saben 400-1000KG Diameteripun Processing ing kabel kabel 1-45mm Kapasitas tali kabel 35 meter / menit Gulungan baja 4sets. Blades 15...
peralatan daur ulang logam kethokan

Unit Price: USD 300 - 310 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 300 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 310 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: Koper

Kemampuan Supply: 10000

Grosir kabel strap kabel grosir Jenis M-1 Max 65mm Pasokan listrik 230V-50HZ, 3KW. Pangukuran L620 * W600 * H840 (MM) Bobot 110KG Output Saben 800-2000KG Diameteripun Processing ing kabel kabel 1-65mm Kapasitas tali kabel 35 meter / menit. Gulungan...
kabel stripping machine ebay

Unit Price: USD 300 - 350 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 300 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 350 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: Koper

Kemampuan Supply: 10000

alat stripping insulasi kabel Jenis M-1 Max 65mm Pasokan listrik 230V-50HZ, 3KW. Pangukuran L620 * W600 * H840 (MM) Bobot 110KG Output Saben 800-2000KG Diameteripun Processing ing kabel kabel 1-65mm Kapasitas tali kabel 35 meter / menit. Gulungan...
peralatan pangolahan logam kethokan

Unit Price: USD 300 - 350 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 300 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 350 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: Koper

Kemampuan Supply: 10000

Mesin Copring Kabel Listrik Mesin Jenis M-1 Max 65mm Pasokan listrik 230V-50HZ, 3KW. Pangukuran L620 * W600 * H840 (MM) Bobot 110KG Output Saben 800-2000KG Diameteripun Processing ing kabel kabel 1-65mm Kapasitas tali kabel 35 meter / menit....
tuku scrap tembaga

Unit Price: USD 300 - 310 / Pack/Packs

Min.Order Unit Price
1 Pack/Packs USD 300 / Pack/Packs
1 Pack/Packs USD 310 / Pack/Packs

Brand: MENGIKUT

Packaging: Koper

Kemampuan Supply: 10000

paling apik alat tali kabel otomatis Jenis FC-2 Pasokan listrik 230V-50HZ, 2.2KW Pangukuran L620 * W600 * H840 Bobot: 80KG Output Saben 400-1000KG Diameteripun Processing ing kabel kabel 1-45mm Kapasitas tali kabel 35 meter / menit Gulungan baja...
rega paling apik kanggo daur ulang tembaga

Unit Price: USD 300 - 310 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 300 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 310 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: Koper

Kemampuan Supply: 10000

Mesin Cop kabel Kawat Kabel Listrik Jenis FC-2 Pasokan listrik 230V-50HZ, 2.2KW Pangukuran L620 * W600 * H840 Bobot: 80KG Output Saben 400-1000KG Diameteripun Processing ing kabel kabel 1-45mm Kapasitas tali kabel 35 meter / menit Gulungan baja...
kabel listrik

Unit Price: USD 300 - 350 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 300 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 350 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: Koper

Kemampuan Supply: 10000

alat striper kabel Jinis FD-8 Pasokan listrik 230V-50HZ, 2.2KW Pangukuran L600 * W640 * H840 Bobot 90KG Output Saben 400-1500KG Diameteripun Processing ing kabel kabel 1-45mm Kapasitas tali kabel 35 meter / menit Gulungan baja 4sets. Blades 21...
tembaga daur ulang kanggo dhuwit

Unit Price: USD 300 - 350 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 300 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 350 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: Koper

Kemampuan Supply: 10000

mesin kabel stripping youtube Jinis FD-2 Pasokan listrik 230V-50HZ, 2.2KW Pangukuran L600 * W640 * H840 Bobot 100KG Output Saben 400-1500KG Diameteripun Processing ing kabel kabel 1-45mm Kapasitas tali kabel 35 meter / menit Gulungan baja 4sets....
alat stripping insulasi kabel

Unit Price: USD 300 - 310 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 300 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 310 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: Koper

Kemampuan Supply: 10000

lapisan paling apik Jinis FC-8 Pasokan listrik 230V-50HZ, 2.2KW Pangukuran L600 * W640 * H840 Bobot 100KG Output Saben 400-1500KG Diameteripun Processing ing kabel kabel 1-45mm Kapasitas tali kabel 35 meter / menit Gulungan baja 4sets. Blades 24...

China Mesin Stripping kabel Supplier

Listrik Kabel Listrik

Jinis Tutup Output M-1


Pasokan listrik 230V-50HZ, 2.2KW


Pangukuran L620 * W600 * H840


Bobot 100KG


Output Saben 400-1000KG


Diameteripun Processing ing kabel kabel 1-45mm


Kapasitas tali kabel 35 meter / menit


Gulungan baja 4sets.


Blades 15 potongan


Slot 11 bêsik


We nyedhiyani Kabel Stripping Machine kayata strippe kabel otomatis r , stripter kabel karet lan sapiturute.

Kita teka karo stripper kabel iki sing cepet lan ramah pangguna. Lembar kawat iki bakal ngethok 90% wektu nalika mbuwang kawat.


Tembaga utawa aluminium sing wis pulih, bisa didol menyang tanduran peleburan.Remember kanggo nonton rega tambaga saben dina iki bakal ngoptimalake penghasilan.

Spesifikasi mesin iki:

* Komplek, durung gampang diakses, praktik lan gampang ditangani, nduweni rasio rega / kinerja sing unik.

* Nduwe kinerja sing dipercaya, gampang dipindhah, Panggonan lan nginstal.

* Jalur kabel iki gampang dilakokno tanpa butuh penyesuaian tetep miturut ukuran materi.

* Propesal agul-agul baja alat sulit.

* Iki minangka mesin sing gampang lan efisien lan mbutuhake layanan lan perawatan sing sithik banget. Mung butuh blade ganti lan pelumasan yen perlu.

* Iki minangka jinis jinis sing nduwe tutup, duwe pengawal sisih nutupi sistem katrol lan sabuk, njamin keamanan operator.

Mbalekake Bahan Konduktor saka Kabel lan Kabel.

Priksa kabel / wires`diameter padha karo slot dipakani,


kabel / kabel gedhe ing slot dipakani sing gedhe, kabel / kabel cilik ing slot feed cilik, warata


Kabel / kabel ing slot feed warata.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki