Komunikasi karo Supplier? Supplier
PETRE .C Mr. PETRE .C
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-15990659864 Email:sales@mrecycling.cn
Home > Produk > Mesin Wiring Kawat > Mesin Stripping kabel
Layanan Online
PETRE .C

Mr. PETRE .C

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Mesin Stripping kabel

Kategori produk dari Mesin Stripping kabel , kami produsen khusus dari Cina, Mesin Stripping kabel , Mesin Penyambungan kabel kabel pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Mesin Larik Kabel Listrik R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!
Listrik Pemotong Kabel Listrik

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Apa iku kabel listrik utawa lapisan plastik dilapisi, Kita nyediakake produktivitas lan efisiensi mesin. Kasedhiya macem-macem strob kabel daur ulang kethokan macem-macem kanggo tugas medium entheng lan abot, Pembekal sing Diverifikasi lan Apik
Mesin Strip Kawat Industri

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Apa iku kabel listrik utawa lapisan plastik dilapisi, Kita nyediakake produktivitas lan efisiensi mesin. Kasedhiya macem-macem strob kabel daur ulang kethokan macem-macem kanggo tugas medium entheng lan abot, Pembekal sing Diverifikasi lan Apik
Penjualan Mesin Wiring Listrik Elektrik

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Mesin gampang digunakake, Kandel bisa dipotong lan mudhun garis pemisahan. Motor minangka inti tembaga, awan, krasa anget
Mesin Tembok Kencel Kawat Elektrik

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Mesin gampang digunakake, Kandel bisa dipotong lan mudhun garis pemisahan. Motor minangka inti tembaga, awan, krasa anget lan ora panas. Dipuntedahaken rong roda cilik kanthi apik, sampeyan bisa kanthi gampang mindhah mesin kasebut. Kulit Ray bisa...
Alat Coaxial kabel Stripping

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Kontraktor listrik rutin nggawe produk logam kethokan kayata kabel lan kabel, saluran aluminium, tray kabel, pipo tembaga, lan malah pindah ing papan kerja, nanging bisa uga ora ngerteni nilai bahan kasebut bisa ngunggahake garis ngisor. Tombol...
Listrik kabel kabel listrik

Unit Price: USD 300 - 350 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 300 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 350 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: Koper

Kemampuan Supply: 10000

alat striper kabel Jinis FD-8 Pasokan listrik 230V-50HZ, 2.2KW Pangukuran L600 * W640 * H840 Bobot 90KG Output Saben 400-1500KG Diameteripun Processing ing kabel kabel 1-45mm Kapasitas tali kabel 35 meter / menit Gulungan baja 4sets. Blades 21...
Jaringan kabel kabel Stripper kabel

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus

Kemampuan Supply: 3000

Listrik Kabel Listrik Jinis Tutup Output M-1 Pasokan listrik 230 V-50 HZ, 2.2 KW Pangukuran L 620 * W 600 * H 840 MM Bobot 100 KG Output Saben 400 -1000 KG Diameteripun Processing ing kabel kabel 1-45 mm Kapasitas tali kabel 35 meter / menit...
Mesin Strip Kawat Kanggo Didol

Unit Price: USD 300 - 310 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 300 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 310 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: Koper

Kemampuan Supply: 10000

kabel stripper kabel Jinis FC-3 Pasokan listrik 230V-50HZ, 3KW Pangukuran L620 * W600 * H840 Bobot 100KG Output Saben 400-1000KG Diameteripun Processing ing kabel kabel 1-60mm Kapasitas tali kabel 35 meter / menit Gulungan baja 4sets. Blades 15...
Mesin Cop kabel kabel Copper Kencar

Unit Price: USD 300 - 310 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 300 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 310 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: Koper

Kemampuan Supply: 10000

Jenis Kawat Stripper M-1 Komersial Kawat Pasokan listrik 230V-50HZ, 2.2KW Pangukuran L620 * W600 * H840 Bobot 100KG Output Saben 400-1000KG Diameteripun Processing ing kabel kabel 1-45mm Kapasitas tali kabel 35 meter / menit Gulungan baja 4sets....
Peralatan Daur-ulang Logam Kawat

Unit Price: USD 300 - 310 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 300 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 310 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: Koper

Kemampuan Supply: 10000

Grosir kabel strap kabel grosir Jenis M-1 Max 65mm Pasokan listrik 230V-50HZ, 3KW. Pangukuran L620 * W600 * H840 (MM) Bobot 110KG Output Saben 800-2000KG Diameteripun Processing ing kabel kabel 1-65mm Kapasitas tali kabel 35 meter / menit. Gulungan...
Wiring Stripping Machine Ebay

Unit Price: USD 300 - 350 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 300 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 350 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: Koper

Kemampuan Supply: 10000

alat stripping insulasi kabel Jenis M-1 Max 65mm Pasokan listrik 230V-50HZ, 3KW. Pangukuran L620 * W600 * H840 (MM) Bobot 110KG Output Saben 800-2000KG Diameteripun Processing ing kabel kabel 1-65mm Kapasitas tali kabel 35 meter / menit. Gulungan...
Peralatan Pemrosesan Kabel Cop Copot

Unit Price: USD 300 - 350 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 300 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 350 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: Koper

Kemampuan Supply: 10000

Mesin Copring Kabel Listrik Mesin Jenis M-1 Max 65mm Pasokan listrik 230V-50HZ, 3KW. Pangukuran L620 * W600 * H840 (MM) Bobot 110KG Output Saben 800-2000KG Diameteripun Processing ing kabel kabel 1-65mm Kapasitas tali kabel 35 meter / menit....
Tuku Mesin Stripper Kabel Copper Scrap

Unit Price: USD 300 - 310 / Pack/Packs

Min.Order Unit Price
1 Pack/Packs USD 300 / Pack/Packs
1 Pack/Packs USD 310 / Pack/Packs

Brand: MENGIKUT

Packaging: Koper

Kemampuan Supply: 10000

paling apik alat tali kabel otomatis Jenis FC-2 Pasokan listrik 230V-50HZ, 2.2KW Pangukuran L620 * W600 * H840 Bobot: 80KG Output Saben 400-1000KG Diameteripun Processing ing kabel kabel 1-45mm Kapasitas tali kabel 35 meter / menit Gulungan baja...
Tembaga Daur-ulang Kanggo Dhuwit

Unit Price: USD 300 - 350 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 300 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 350 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: Koper

Kemampuan Supply: 10000

mesin kabel stripping youtube Jinis FD-2 Pasokan listrik 230V-50HZ, 2.2KW Pangukuran L600 * W640 * H840 Bobot 100KG Output Saben 400-1500KG Diameteripun Processing ing kabel kabel 1-45mm Kapasitas tali kabel 35 meter / menit Gulungan baja 4sets....
Stripper kabel lan mesin pemotong kanthi otomatis

Unit Price: USD 300 - 310 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 300 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 310 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: Koper

Kemampuan Supply: 10000

lapisan paling apik Jinis FC-8 Pasokan listrik 230V-50HZ, 2.2KW Pangukuran L600 * W640 * H840 Bobot 100KG Output Saben 400-1500KG Diameteripun Processing ing kabel kabel 1-45mm Kapasitas tali kabel 35 meter / menit Gulungan baja 4sets. Blades 24...
Mesin Stripper Kabel Campuran

Brand: MENGIKUT

Packaging: Koper

Kemampuan Supply: 10000

mesin kabel stripping kabel kanggo didol Jinis FC-3 Pasokan listrik 230V-50HZ, 3KW Pangukuran L620 * W600 * H840 Bobot 100KG Output Saben 400-1000KG Diameteripun Processing ing kabel kabel 1-60mm Kapasitas tali kabel 35 meter / menit Gulungan baja...
Coax Kabel Alat Stripper

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Kontraktor listrik rutin nggawe produk logam kethokan kayata kabel lan kabel, saluran aluminium, tray kabel, pipo tembaga, lan malah pindah ing papan kerja, nanging bisa uga ora ngerteni nilai bahan kasebut bisa ngunggahake garis ngisor. Tombol...
Penjualan Mesin Wiring Strip otomatis

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Kontraktor listrik kanthi rutin nggawe produk logam kethokan kayata kabel lan kabel, saluran aluminium, tray kabel, pipo tembaga, lan malah switchgear ing papan kerja, nanging bisa uga ora ngerteni nilai bahan kasebut bisa ngunggahake garis ngisor....
tembaga lan pemisah insulasi

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Kontraktor listrik rutin nggawe produk logam kethokan kayata kabel lan kabel, saluran aluminium, tray kabel, pipo tembaga, lan malah pindah ing papan kerja, nanging bisa uga ora ngerteni nilai bahan kasebut bisa ngunggahake garis ngisor. Kunci...
kabel listrik lan kabel lempung dhuwur

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Apa iku siji utawa pirang-pirang kabel listrik ditutupi plastik, Kita nyedhiyakake mesin produktivitas lan efisiensi sing dhuwur. We nyedhiyani macem-macem stroble kabel daur ulang kethip kanggo macem-macem tugas medium lan abot, Diverifikasi...
kabel listrik voltase dhuwur

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Apa iku siji utawa pirang-pirang kabel listrik ditutupi plastik, Kita nyedhiyakake mesin produktivitas lan efisiensi sing dhuwur. We nyedhiyani macem-macem stroble kabel daur ulang kethip kanggo macem-macem tugas medium lan abot, Diverifikasi...

China Mesin Stripping kabel Supplier

Listrik Kabel Listrik

Jinis Tutup Output M-1


Pasokan listrik 230V-50HZ, 2.2KW


Pangukuran L620 * W600 * H840


Bobot 100KG


Output Saben 400-1000KG


Diameteripun Processing ing kabel kabel 1-45mm


Kapasitas tali kabel 35 meter / menit


Gulungan baja 4sets.


Blades 15 potongan


Slot 11 bêsik


We nyedhiyani Kabel Stripping Machine kayata strippe kabel otomatis r , stripter kabel karet lan sapiturute.

Kita teka karo stripper kabel iki sing cepet lan ramah pangguna. Lembar kawat iki bakal ngethok 90% wektu nalika mbuwang kawat.


Tembaga utawa aluminium sing wis pulih, bisa didol menyang tanduran peleburan.Remember kanggo nonton rega tambaga saben dina iki bakal ngoptimalake penghasilan.

Spesifikasi mesin iki:

* Komplek, durung gampang diakses, praktik lan gampang ditangani, nduweni rasio rega / kinerja sing unik.

* Nduwe kinerja sing dipercaya, gampang dipindhah, Panggonan lan nginstal.

* Jalur kabel iki gampang dilakokno tanpa butuh penyesuaian tetep miturut ukuran materi.

* Propesal agul-agul baja alat sulit.

* Iki minangka mesin sing gampang lan efisien lan mbutuhake layanan lan perawatan sing sithik banget. Mung butuh blade ganti lan pelumasan yen perlu.

* Iki minangka jinis jinis sing nduwe tutup, duwe pengawal sisih nutupi sistem katrol lan sabuk, njamin keamanan operator.

Mbalekake Bahan Konduktor saka Kabel lan Kabel.

Priksa kabel / wires`diameter padha karo slot dipakani,


kabel / kabel gedhe ing slot dipakani sing gedhe, kabel / kabel cilik ing slot feed cilik, warata


Kabel / kabel ing slot feed warata.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki