Komunikasi karo Supplier? Supplier
PETRE .C Mr. PETRE .C
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-15990659864 Email:sales@mrecycling.cn
Home > Produk > Mesin Penggali Kabel > Mesin Grinding kabel
Layanan Online
PETRE .C

Mr. PETRE .C

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Mesin Grinding kabel

Kategori produk dari Mesin Grinding kabel , kami produsen khusus dari Cina, Granulator Kawat Tembaga , Mesin Grinding kabel pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!
Mesin Penggali Kawat Tembaga

Unit Price: USD 7000 - 8000 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 7000 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 8000 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: Kasus

Kemampuan Supply: 10 SETS

Granulator Kawat Tembaga sing digunakake Jinis M600 Iki penghancur khusus kanggo kabel kawat otomatis, kabel komunikasi, lan kabel / kabel tembaga campuran liyane. Tegangan: 380V -50Hz Kekuwatan: 37KW Pangukuran: L2100 × W2000 × H2200 Bobot: 2.8t...

China Mesin Grinding kabel Supplier

Mesin Penggali Kabel

recycle copper wire

Tegangan: 380V -50Hz
Kekuwatan: 37KW
Pangukuran: L2100 × W2000 × H2200
Bobot: 2.8t
Output: 400KG / jam.

Mangga ngresiki wesi saka kabel sing dicampur, ditrapake miturut kapasitas crusher `s crusher bakal nyepelake kawat kethokan dadi granul.

Yen swara sing ora normal, mandheg lan mbukak crusher, mriksa utawa ngganti layar, yen ana bagean sing panas, coba mungkasi lan priksa.

Perkara sing butuh perhatian:

* Mangga priksa kabeh tanduran sadurunge bisa digunakake lan sawise makarya, priksa manawa sabuk / perkakas kanggo dadi longgar utawa disengage, tambah minyak pelumas kanggo blok.
* mangga nganggo topeng, sarung tangan ing wektu makarya.
* Aja nyelehake tangan sampeyan ing tameng nalika mesin makarya, supaya bocah ora adoh saka mesin kasebut.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki