Komunikasi karo Supplier? Supplier
PETRE .C Mr. PETRE .C
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-15990659864 Email:sales@mrecycling.cn
Home > Produk > Mesin Penggali Kabel > Mesin Granator Kabel
Layanan Online
PETRE .C

Mr. PETRE .C

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Mesin Granator Kabel

Kategori produk dari Mesin Granator Kabel , kami produsen khusus dari Cina, Mesin Granator Kabel , Penghancur kabel pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Mesin Granulating Kawat Tembaga R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!
Copter Wire Granulator Sepatator

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 10 sets per month

Mesin Granule Tembaga

Unit Price: USD 11000 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 11000 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 10 SETS/MONTH

Kawat Kabel Kawat Granulator Pemisahan M600 Tipe Khusus kanggo kabel kabel komunikasi, paling efektif. uga bisa ngolah kabel kawat, kabel coaxial, kabel telpon, kabel komputer lan kabel kabel tembaga campuran liyane. Wis granulator, alat penggetar,...
alat pengambilan tembaga

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Kawat stripping bisa dadi tugas penting kanggo tenaga listrik utawa cara kanggo nggawe dhuwit ing piranti scrap. Akeh yard sing mbayar tembaga utawa logam liyane kawat, nanging asring kawat diisolasi ing tutup plastik. Mbuwang kawat saka jampel...
Mesin Granula Tembaga

Unit Price: USD 11000 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 11000 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Granulator & Sepeler Kabel Kawat Cop Jinis M600 Khusus kanggo kabel kabel komunikasi, paling efektif. uga bisa ngolah kabel kawat, kabel coaxial, kabel telpon, kabel komputer lan kabel kabel tembaga campuran liyane. Wis granulator, alat...
Tembaga Kawat Tembaga

Unit Price: USD 8000 - 9000 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 8000 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 9000 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: Kasus

Kemampuan Supply: 10 SETS

Copper kabel / kabel penghancur Jinis M700 Mesin iki khusus kanggo scrap / sampah kabel tembaga mbobol. Pangukuran: L1500 * W1200 * H1500 (MM). Tegangan / Daya: 380V / 45KW. Bobot:

China Mesin Granator Kabel Supplier

Mesin Granator Kabel

granulator machine

mesin shredding logam
Model 600 Crusher Manual
Crusher iki khusus kanggo kabel kawat otomatis, komunikasi kabel, lan kabel / kabel tembaga campuran liyane.

Tegangan: 380V -50Hz
Kekuwatan: 37KW
Pangukuran: L2100 × W2000 × H2200
Bobot: 2.8t
Output: 400KG / jam.

Mangga ngresiki wesi saka kabel sing dicampur, ditrapake miturut kapasitas crusher `s crusher bakal nyepelake kawat kethokan dadi granul.

Yen swara sing ora normal, mandheg lan mbukak crusher, mriksa utawa ngganti layar, yen ana bagean sing panas, coba mungkasi lan priksa.

Perkara sing butuh perhatian:

* Mangga priksa kabeh tanduran sadurunge bisa digunakake lan sawise makarya, priksa manawa sabuk / perkakas kanggo dadi longgar utawa disengage, tambah minyak pelumas kanggo blok.
* mangga nganggo topeng, sarung tangan ing wektu makarya.
* Aja nyelehake tangan sampeyan ing tameng nalika mesin makarya, supaya bocah ora adoh saka mesin kasebut.

Pangopènan:
1 Blades Grinding 5 dina / wektu
2 Sabuk ngeculke utawa fray 15 dina / wektu
3 Tambah minyak pelumas kanggo muter bagean, bruwang. 1 dina / wektu
5 Priksa tameng 1day / wektu
6 layar 15days / wektu
7 ngawut-awut 1 dina / wektu

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki