Komunikasi karo Supplier? Supplier
PETRE .C Mr. PETRE .C
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-15990659864 Email:sales@mrecycling.cn
mesin kabel kabel paling apik
mesin kabel kabel paling apik
mesin kabel kabel paling apik
mesin kabel kabel paling apik
mesin kabel kabel paling apik
  • mesin kabel kabel paling apik
  • mesin kabel kabel paling apik
  • mesin kabel kabel paling apik
  • mesin kabel kabel paling apik
  • mesin kabel kabel paling apik

mesin kabel kabel paling apik

    Unit Price: USD 450 / Piece/Pieces
    Tipe Pembayaran: L/C,T/T,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF
    Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces
    Wektu Pengiriman: 10 Dina

Dhasar Info

Model No.: M-1

Type: Wire Strippers

Certification: CE, CCC, ISO

Customized: Customized

Condition: New

Feature: Insulation

1MM-30MM: 1MM-30MM

Additional Info

Packaging: kasus lapis

Produktivitas: 1000

Brand: MENGIKUT

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: China

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Certificate: TUV CE

Deskripsi Produk

Kawat Kabel Listrik Kabel Listrik
M-2 Bench Type CE TUV Disaranake

Cara sing aman kanggo mbusak insulasi kabel, Dirancang kanggo Listrik, Perusahaan Perobohan, Omah Beku, lan Daur-ulang.

Lembar kabel iki minangka mesin dipasang bench sing nyengkirake kawat saka siji sisih lan ngethok lan ngilangi jampel saka liyane.
copper recycling machine

electric wire stripping machine
Pasokan tenaga 1.5KW, 230V-50HZ
Processing diameter ing kabel kabel 1-40mm
Kapasitas tali kabel 35 meter / menit
Output 50kgs / jam, gumantung ing diameter kabel
Pangukuran 370 * 560 * 520mm
Bobot 75kgs
Gulungan baja 4sets.
Blading 11 potong
Slot 7 bêsik

wire strppers

* Sawise mesin disetel kanggo siji ukuran kabel, sampeyan bisa nyopot ukuran kasebut kanthi terus, tanpa nyetel mesin sampeyan.

* Bled baja Slitter baja.

* Abot Gearbox tugas abot.

* Switch mati industri kanthi Tombol Stop darurat sing kapisah.

Petunjuk:

1. Yen ana anomali: nalika péso pipis sisih utawa kabel ora dikatutake kenceng bolt tegangan ing ndhuwur sing ngadhepi masalah kasebut; penet skru setelan kanthi kenceng, atur knifepoint ing panggonan sing bener, coba deleng kabel maneh nganti tekan asil sing cocog, banjur ketutup bolt sekrup.

2. Yen inti baris ing kabel kasebut dipotong kanthi tliti, coba atur skru setelan tekanan ndhuwur, yen iki ora bisa (amarga sampeyan wis ana ing saluran sing paling gedhe lan lading isih ngethok jero). skru setelan mandrel ngisor (sing bakal ngethok pemotong / penggulung ndhuwur), gempa piso dipasang kanthi kenceng menyang papan sing dikarepake (priksa manawa sisih kiwa lan kiwa munggah utawa tiba ing wektu sing padha supaya tetep piso lan utama tingkat paksi).

cable processing plant

Kategori Produk : Mesin Penyambat Kawat Benchtop > Mesin Stroble Tembaga Benchtop

Email menyang supplier iki
  • Mr. PETRE .C
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki