Komunikasi karo Supplier? Supplier
PETRE .C Mr. PETRE .C
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-15990659864 Email:sales@mrecycling.cn
Home > Produk > Mesin Penyambat Kawat Benchtop > Mesin Penyambungan kabel Benchtop
Layanan Online
PETRE .C

Mr. PETRE .C

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Mesin Penyambungan kabel Benchtop

Kategori produk dari Mesin Penyambungan kabel Benchtop , kami produsen khusus dari Cina, Mesin Penyambungan kabel Benchtop , Mesin Penyambat Kawat Benchtop pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Mesin Stripping kabel R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!
Stripper Kawat Tembaga Komersial

Unit Price: USD 400 - 450 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 450 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus

Kemampuan Supply: 10000

mesin scrap kabel scrap M-2 Bench Type CE TUV Disaranake Cara sing aman kanggo mbusak insulasi kabel, Dirancang kanggo Listrik, Perusahaan Perobohan, Omah Beku, lan Daur-ulang. Lembar kabel iki minangka mesin dipasang bench sing nyengkirake kawat...
Mesin Cop Strip Copper Mesin Copot Kanggo Didol

Unit Price: USD 400 - 450 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 450 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus

Kemampuan Supply: 10000

alat scrap kabel scrap M-2 Bench Type CE TUV Disaranake Cara sing aman kanggo mbusak insulasi kabel, Dirancang kanggo Listrik, Perusahaan Perobohan, Omah Beku, lan Daur-ulang. Lembar kabel iki minangka mesin dipasang bench sing nyengkirake kawat...
Mesin Daur ulang Kawat Tembaga

Unit Price: USD 400 - 450 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 450 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus

Kemampuan Supply: 10000

strippers kabel becik Jinis Blades M-2 CE Diterangake Mung mundhak utawa murah agul-agul ndhuwur nganggo handwheel kanggo macem-macem ketebalan jampel. Dipakani Dhewe, masang kabel lan metu saka sisih liyane. Becik kanggo Papan Pengolahan Kertas,...
Peralatan Daur-ulang Kabel kabel

Unit Price: USD 400 - 450 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 450 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus

Kemampuan Supply: 10000

Mesin Kulit Kabel Tembaga Elektrik Insulated Jinis Blades M-2 CE Diterangake Pasokan daya 3KW, 230V-50HZ. Diameteripun Processing ing kabel kabel 10mm-65mm. Kapasitas tali kabel 35 meter / menit Output 50kgs / jam, gumantung ing diameter kabel....
Peralatan Kabel Kabel Stripping

Unit Price: USD 400 - 450 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 450 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus

Kemampuan Supply: 10000

endi golek tembaga kethokan Jinis Blades M-2 CE Diterangake Mung mundhak utawa murah agul-agul ndhuwur nganggo handwheel kanggo macem-macem ketebalan jampel. Dipakani Dhewe, masang kabel lan metu saka sisih liyane. Becik kanggo Papan Pengolahan...
Stripper Kabel Dompet kabel

Unit Price: USD 300 - 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 300 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus

Kemampuan Supply: 10000

stripper kabel tartamtu M-2 Bench Type CE TUV Disaranake Cara sing aman kanggo mbusak insulasi kabel, Dirancang kanggo Listrik, Perusahaan Perobohan, Omah Beku, lan Daur-ulang. Lembar kabel iki minangka mesin dipasang bench sing nyengkirake kawat...
Mesin Stripper Kabel Multifunctional

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus

Kemampuan Supply: 3000

Mesin Kulit Kabel Tembaga Elektrik Insulated Jinis Blades M-2 CE Diterangake Mung mundhak utawa murah agul-agul ndhuwur nganggo handwheel kanggo macem-macem ketebalan penebat. Dipakani Dhewe, masang kabel lan metu saka sisih liyane. Becik kanggo...
Digunakake Mesin Copring Kabel Kawat Kabel

Unit Price: USD 400 - 450 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 450 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus

Kemampuan Supply: 10000

dhewe nyetel kabel stripper Jinis Blades M-2 CE Diterangake Mung mundhak utawa murah agul-agul ndhuwur nganggo handwheel kanggo macem-macem ketebalan jampel. Dipakani Dhewe, masang kabel lan metu saka sisih liyane. Becik kanggo Papan Pengolahan...
Mesin Daur ulang kabel lan kabel

Unit Price: USD 400 - 450 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 450 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus

Kemampuan Supply: 10000

alat listrik kabel stripping M-2 Bench Type CE TUV Disaranake Cara sing aman kanggo mbusak insulasi kabel, Dirancang kanggo Listrik, Perusahaan Perobohan, Omah Beku, lan Daur-ulang. Lembar kabel iki minangka mesin dipasang bench sing nyengkirake...
Cara Nggawe Strip Wire

Unit Price: USD 300 - 450 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 300 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 450 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus

Kemampuan Supply: 10000

scrap tembaga kabel tembaga Jinis Blades M-2 CE Diterangake Mung mundhak utawa murah agul-agul ndhuwur nganggo handwheel kanggo macem-macem ketebalan jampel. Dipakani Dhewe, masang kabel lan metu saka sisih liyane. Becik kanggo Papan Pengolahan...
Mesin Tembok Kawat Tembaga Tegangan

Unit Price: USD 300 - 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 300 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus

Kemampuan Supply: 10000

gelas kawat kethokan Jinis Blades M-2 CE Diterangake Mung mundhak utawa murah agul-agul ndhuwur nganggo handwheel kanggo macem-macem ketebalan jampel. Dipakani Dhewe, masang kabel lan metu saka sisih liyane. Becik kanggo Papan Pengolahan Kertas,...
Dijual Wiring Strip Wire Mesin

Unit Price: USD 400 - 450 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 450 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus

Kemampuan Supply: 10000

mesin stripper kabel Jinis Blades M-2 CE Diterangake Mung mundhak utawa murah agul-agul ndhuwur nganggo handwheel kanggo macem-macem ketebalan jampel. Dipakani Dhewe, masang kabel lan metu saka sisih liyane. Becik kanggo Papan Pengolahan Kertas,...
Peralatan Daur-ulang Logam Kabel

Unit Price: USD 300 - 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 300 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus

Kemampuan Supply: 10000

tembaga kabel stripper Jinis Blade pindho M-2 CE Diterangake Mung mundhak utawa murah agul-agul ndhuwur nganggo handwheel kanggo macem-macem ketebalan jampel. Dipakani Dhewe, masang kabel lan metu saka sisih liyane. Becik kanggo Papan Pengolahan...
Mesin Stripper Kawat Cop Copper

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus

Kemampuan Supply: 10000

mesin jajan kabel kanggo didol M-2 Bench Type CE TUV Disaranake Cara sing aman kanggo mbusak insulasi kabel, Dirancang kanggo Elektrik, Perusahaan Perobohan, Omah Beku, lan Daur-ulang. Lembar kabel iki minangka mesin dipasang bench sing nyengkirake...
motong kabel pemisah kabel

Unit Price: USD 400 - 450 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 450 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus

Kemampuan Supply: 10000

kabel stripping machine kanggo didol Jinis Blades M-2 CE Diterangake Mung mundhak utawa murah agul-agul ndhuwur nganggo handwheel kanggo macem-macem ketebalan jampel. Dipakani Dhewe, masang kabel lan metu saka sisih liyane. Becik kanggo Papan...
carane daur ulang kabel

Unit Price: USD 400 - 450 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 450 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus

Kemampuan Supply: 10000

sabuk kabel listrik Jinis Blades M-2 CE Diterangake Mung mundhak utawa murah agul-agul ndhuwur nganggo handwheel kanggo macem-macem ketebalan jampel. Dipakani Dhewe, masang kabel lan metu saka sisih liyane. Becik kanggo Papan Pengolahan Kertas,...

China Mesin Penyambungan kabel Benchtop Supplier

Mesin Penyambat Kawat Benchtop

bluerock wire stripping machine

Flat kabel stripper

kabel loro utawa telung inti,

loro utawa telung kabel warata inti kanthi konduktor tambaga bumi tanpa lemak sing ora tetep

konduktor padat utawa terdampar nganti 2,5 mm²,

PVC terisolasi lan digawe panas, kayata kabel Twin Flat 2 x 1.0 mm², 2 x 1.5 mm², 2 x 2,5 mm², Kembar lan Bumi Bumi 3 x 1.0 mm², 3 x 1.5 mm², 3 x 2,5 mm²

Apa sing kedadeyan ing kabel kabel scrap sawise sampeyan nyopot?


Iki diurutake miturut materi lan irisan dadi potongan sing luwih cilik.


Kethokan sing wis diproses dibungkus lan dikirim menyang perusahaan sing nyalurake maneh bahan lan nggawe produk anyar.


Lembar kawat scrap otomatis bisa mbantu nyuda penebat saka kabel kabel kanthi cepet lan gampang.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki