Komunikasi karo Supplier? Supplier
PETRE .C Mr. PETRE .C
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-15990659864 Email:sales@mrecycling.cn
Home > Produk > Mesin Wiring Kawat > Mesin Wiring Kawat otomatis
Layanan Online
PETRE .C

Mr. PETRE .C

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Mesin Wiring Kawat otomatis

Kategori produk dari Mesin Wiring Kawat otomatis , kami produsen khusus dari Cina, Mesin Wiring Kawat otomatis , Mesin Penyambungan Kawat Komersial pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Mesin Penyambungan kabel Komersial R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!
Pemisah Kabel Watung Sampah

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Gampang didaur ulang, bisa diakses maneh, bisa dianyari, awet, saluran dual lan 28pcs blades mesin kabel kabel kabel tembaga kanthi otomatis bisnis sing efisien lan duwe
Cara Nggawe Mesin Strip Wire

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

mesin kawat kabel dhuwur-efisiensi kanthi disetujoni TUV CE. automation dhuwur, ruang lantai cilik. Kanggo cara sing paling gampang lan langsung kanggo daur ulang lan pulih kabel tembaga, aluminium lan Lead. gampang didaur ulang, bisa dienggo maneh,...
Mesin Tembok Kawat Tembaga Inggris

Unit Price: USD 300 - 310 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 300 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 310 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: Koper

Kemampuan Supply: 10000

mesin scrap kabel scrap kanggo disewa Jenis Kawat Stripper M-1 Komersial Kawat Pasokan listrik 230V-50HZ, 2.2KW Pangukuran L620 * W600 * H840 Bobot 100KG Output Saben 400-1000KG Diameteripun Processing ing kabel kabel 1-45mm Kapasitas tali kabel 35...
Mesin Strip insulasi kabel

Unit Price: USD 450 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 450 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Kasedhiya macem-macem strob kabel daur ulang kethokan macem-macem kanggo tugas medium entheng lan abot, Pembekal sing Diverifikasi lan Apik Apik. Ganti kabeh sisa-sisa sisa lan potongan kawat kethokan nganggo awet nganggo gelas kawat. mbusak jampel...
Mesin Peeling Wiring Tembaga

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Kasedhiya macem-macem strob kabel daur ulang kethokan macem-macem kanggo tugas medium entheng lan abot, Pembekal sing Diverifikasi lan Apik Apik. Ganti kabeh sisa-sisa sisa lan potongan kawat kethokan nganggo awet nganggo gelas kawat. mbusak jampel...
Mesin Daur-ulang Wire Tembaga Watung Tembok

Unit Price: USD 300 - 310 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 300 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 310 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: Koper

Kemampuan Supply: 10000

mesin stripping kabel Jinis Tutup Output M-1 Pasokan listrik 230V-50HZ, 2.2KW Pangukuran L620 * W600 * H840 Bobot 100KG Output Saben 400-1000KG Diameteripun Processing ing kabel kabel 1-45mm Kapasitas tali kabel 35 meter / menit Gulungan baja 4sets....
Cara Nggawe Strip Kabel Tembaga

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

mesin kawat kabel dhuwur-efisiensi kanthi disetujoni TUV CE. automation dhuwur, ruang lantai cilik. Kanggo cara sing paling gampang lan langsung kanggo daur ulang lan pulih kabel tembaga, aluminium lan Lead. gampang didaur ulang, bisa dienggo maneh,...
Rencana Mesin Strip Wire Pemprosesan Omah

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

mesin kawat kabel dhuwur-efisiensi kanthi disetujoni TUV CE. automation dhuwur, ruang lantai cilik. Kanggo cara sing paling gampang lan langsung kanggo daur ulang lan pulih kabel tembaga, aluminium lan Lead. gampang didaur ulang, bisa dienggo maneh,...
Mesin Daur-ulang Kabel Tembaga

Unit Price: USD 300 - 350 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 300 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 350 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: Koper

Kemampuan Supply: 10000

mesin stripper kabel Jinis Tutup Output M-1 Pasokan listrik 230V-50HZ, 2.2KW Pangukuran L620 * W600 * H840 Bobot 100KG Output Saben 400-1000KG Diameteripun Processing ing kabel kabel 1-45mm Kapasitas tali kabel 35 meter / menit Gulungan baja 4sets....
Mesin Tilas Mesin

Unit Price: USD 300 - 350 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 300 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 350 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: Koper

Kemampuan Supply: 10000

tembaga kabel stripper Jinis FD-2 Pasokan listrik 230V-50HZ, 2.2KW Pangukuran L700 × W650 × H860mm. Bobot 110KG Output Saben 400-1000KG Diameteripun Processing ing kabel kabel 1-45mm Kapasitas tali kabel 35 meter / menit Gulungan baja 4sets. Blades:...
Daur-ulang Kawat Tembaga Daur-ulang Mesin Mesin

Unit Price: USD 300 - 310 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 300 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 310 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: Koper

Kemampuan Supply: 10000

alat stripping kabel Jinis FD-2 Pasokan listrik 230V-50HZ, 2.2KW Pangukuran L700 × W650 × H860mm. Bobot 110KG Output Saben 400-1000KG Diameteripun Processing ing kabel kabel 1-45mm Kapasitas tali kabel 35 meter / menit Gulungan baja 4sets. Blades:...
Cara Nggawe Strip Kabel Tembaga

Unit Price: USD 300 - 310 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 300 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 310 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: Koper

Kemampuan Supply: 10000

Mesin Daur-ulang Wadhah Tembaga Listrik Waste Jinis FD-2 Pasokan listrik 230V-50HZ, 2.2KW Pangukuran L700 × W650 × H860mm. Bobot 110KG Output Saben 400-1000KG Diameteripun Processing ing kabel kabel 1-45mm Kapasitas tali kabel 35 meter / menit...
Mesin Daur ulang Kabel lan Daya Kabel

Unit Price: USD 300 - 310 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 300 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 310 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: Koper

Kemampuan Supply: 10000

Jenis Kawat Stripper M-1 Komersial Kawat carane nggunakake kabel stripping alat Pasokan listrik 230V-50HZ, 2.2KW Pangukuran L620 * W600 * H840 Bobot 100KG Output Saben 400-1000KG Diameteripun Processing ing kabel kabel 1-45mm Kapasitas tali kabel 35...
Romax Copper Wire Stripper

Unit Price: USD 300 - 310 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 300 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 310 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: Koper

Kemampuan Supply: 10000

kabel stripping alat kanggo scrap Jenis Kawat Stripper M-1 Komersial Kawat Pasokan listrik 230V-50HZ, 2.2KW Pangukuran L620 * W600 * H840 Bobot 100KG Output Saben 400-1000KG Diameteripun Processing ing kabel kabel 1-45mm Kapasitas tali kabel 35...
Peralatan Penyambung Kabel Cop Copper

Brand: MENGIKUT

Packaging: Kasus

Kemampuan Supply: 10000

Kancing kabel Stripper Jenis M-1 Putih Putih Pasokan listrik 230 V-50 HZ, 2.2 KW Pangukuran L700 × W650 × H860 Bobot 110KG Output Saben 400-1000KG Diameteripun Processing ing kabel kabel 1-45mm Kapasitas tali kabel 35 meter / menit Gulungan baja...
Alat Wiring Kawat

Brand: MENGIKUT

Packaging: Kasus

Kemampuan Supply: 10000

Alat Stripping terisolasi Jinis darurat darurat M-1 Jinis Pasokan listrik 230V-50HZ, 2.2KW Pangukuran L700 × W650 × H860 Bobot 110KG Output Saben 400-1000KG Diameteripun Processing ing kabel kabel 1-45mm Kapasitas tali kabel 35 meter / menit...
Mesin Coaxial Ahmed Stripping Machine

Brand: MENGIKUT

Packaging: Kasus

Kemampuan Supply: 10000

Alat Penyambungan Coax Jinis keamanan lengkap M-1 Jinis lengkap Pasokan listrik 230V-50HZ, 2.2KW Pangukuran L700 × W650 × H860 Bobot 110KG Output Saben 400-1000KG Diameteripun Processing ing kabel kabel 1-45mm Kapasitas tali kabel 35 meter / menit...
Piranti Serangan Kawat Insulated

Brand: MENGIKUT

Packaging: Kasus

Kemampuan Supply: 10000

Alat Stripping terisolasi Jinis darurat darurat M-1 Jinis Pasokan listrik 230V-50HZ, 2.2KW Pangukuran L700 × W650 × H860 Bobot 110KG Output Saben 400-1000KG Diameteripun Processing ing kabel kabel 1-45mm Kapasitas tali kabel 35 meter / menit...
Alat kabel Kabel

Brand: MENGIKUT

Packaging: Kasus

Kemampuan Supply: 10000

Alat Strip kabel M-1 Jinis safety setengah Lanjut Pasokan listrik 230 V -50 HZ, 2.2 KW Pangukuran L700 × W650 × H860mm Bobot 110KG Output Saben 400-1000KG Diameteripun Processing ing kabel kabel 1-45mm Kapasitas tali kabel 35 meter / menit Gulungan...
Mesin Nglereni Kabel lan Mesin Strip

Brand: MENGIKUT

Packaging: Kasus

Kemampuan Supply: 10000

Alat Stripping terisolasi M-1 Jinis darurat mandeg darurat Pasokan listrik 230V-50HZ, 2.2KW Pangukuran L700 × W650 × H860 Bobot 110KG Output Saben 400-1000KG Diameteripun Processing ing kabel kabel 1-45mm Kapasitas tali kabel 35 meter / menit...
Mesin Ngawat Kawat Diy

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus

Kemampuan Supply: 500PCS

Mesin Daur-ulang Wadhah Tembaga Listrik Waste Jinis FD-2 Pasokan listrik 230V-50HZ, 2.2KW Pangukuran L700 × W650 × H860mm. Bobot 110KG Output Saben 400-1000KG Diameteripun Processing ing kabel kabel 1-45mm Kapasitas tali kabel 35 meter / menit...

China Mesin Wiring Kawat otomatis Supplier

Mesin Kawat Wiring otomatis, stripper kawat khusus

automatic copper wire stripping machine

Tuku prosesor kawat semi-otomatis kanggo nggawe proyek luwih gampang.

Yen sampeyan kudu ngolah akeh kabel, tuku pemotong kabel semi-otomatis minangka investasi sing apik.


Temokake mesin sing bakal nglereni kabeh sampeyan, ngirit wektu lan tenaga kerja.

Kawat stripping bisa dadi tugas penting kanggo tenaga listrik
utawa cara kanggo nggawe dhuwit ing piranti scrap.


Akeh yard sing mbayar tembaga utawa logam liyane kawat,
nanging asring kawat diisolasi ing tutup plastik.


Mbuwang kawat saka jampel bakal terus nggunakake piranti tangan nganggo tali tradisional tradisional.


Untunge, sampeyan bisa nggawe kabel belang dhewe kanggo ngikat rege kabel kanthi narik kawat terisolasi kanthi cetha.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki