Komunikasi karo Supplier? Supplier
PETRE .C Mr. PETRE .C
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-15990659864 Email:sales@mrecycling.cn
Home > Produk > Mesin Wiring Kawat > Mesin Wiring Kawat otomatis
Layanan Online
PETRE .C

Mr. PETRE .C

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Mesin Wiring Kawat otomatis

Kategori produk dari Mesin Wiring Kawat otomatis , kami produsen khusus dari Cina, Mesin Wiring Kawat otomatis , Mesin Penyambungan Kawat Komersial pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Mesin Penyambungan kabel Komersial R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!
mesin insulasi kabel

Unit Price: USD 450 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 450 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

We nyedhiyani macem-macem stroble kabel daur ulang kethip kanggo macem-macem tugas medium lan abot, Diverifikasi Supplier lan Harga Apik. Ganti kabeh sisa-sisa sisa lan potongan kawat kethokan nganggo awis nganggo kabel goreser. mbusak jampel saka...
piranti stripping insulasi kabel

Unit Price: USD 450 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 450 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

We nyedhiyani macem-macem stroble kabel daur ulang kethip kanggo macem-macem tugas medium lan abot, Diverifikasi Supplier lan Harga Apik. Ganti kabeh sisa-sisa sisa lan potongan kawat kethokan nganggo awis nganggo kabel goreser. mbusak jampel saka...
mesin lapisan kabel

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

We nyedhiyani macem-macem stroble kabel daur ulang kethip kanggo macem-macem tugas medium lan abot, Diverifikasi Supplier lan Harga Apik. Ganti kabeh sisa-sisa sisa lan potongan kawat kethokan nganggo awis nganggo kabel goreser. mbusak jampel saka...
tiar tarian stripping

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Gampang didaur ulang, bisa digunakake maneh, bisa dianyari, awet, saluran dual lan 28pcs blades mesin kabel kabel kabel tembaga kanthi otomatis bisnis sing efisien lan duwe
plastik lapisan kabel terisolasi

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Gampang didaur ulang, bisa digunakake maneh, bisa dianyari, awet, saluran dual lan 28pcs blades mesin kabel kabel kabel tembaga otomatis bisnis sing efisien lan duwe
Ing njaba Diameter 1mm-10mm Kabel Stripper

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

Gampang didaur ulang, bisa digunakake maneh, bisa dianyari, awet, saluran dual lan 28pcs blades mesin kabel kabel kabel tembaga otomatis bisnis sing efisien lan duwe
kepiye cara nggawe kabel stripping alat

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

mesin kawat kabel dhuwur-efisiensi kanthi disetujoni TUV CE. automation dhuwur, ruang lantai cilik. Kanggo cara sing paling gampang lan langsung kanggo daur ulang lan pulih kabel tembaga, aluminium lan Lead. gampang didaur ulang, bisa dienggo maneh,...
kepiye carane nggawe stripper tembaga

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

mesin kawat kabel dhuwur-efisiensi kanthi disetujoni TUV CE. automation dhuwur, ruang lantai cilik. Kanggo cara sing paling gampang lan langsung kanggo daur ulang lan pulih kabel tembaga, aluminium lan Lead. gampang didaur ulang, bisa dienggo maneh,...
carane tuku spiker kawat speaker

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

mesin kawat kabel dhuwur-efisiensi kanthi disetujoni TUV CE. automation dhuwur, ruang lantai cilik. Kanggo cara sing paling gampang lan langsung kanggo daur ulang lan pulih kabel tembaga, aluminium lan Lead. gampang didaur ulang, bisa dienggo maneh,...
sepira regane tembaga sing kurang

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

mesin kawat kabel dhuwur-efisiensi kanthi disetujoni TUV CE. automation dhuwur, ruang lantai cilik. Kanggo cara sing paling gampang lan langsung kanggo daur ulang lan pulih kabel tembaga, aluminium lan Lead. gampang didaur ulang, bisa dienggo maneh,...
Pira Kabel Tembaga sing pantes

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

mesin kawat kabel dhuwur-efisiensi kanthi disetujoni TUV CE. automation dhuwur, ruang lantai cilik. Kanggo cara sing paling gampang lan langsung kanggo daur ulang lan pulih kabel tembaga, aluminium lan Lead. gampang didaur ulang, bisa dienggo maneh,...
rencana mesin stripping kabel krasan

Unit Price: USD 400 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 400 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: kasus lapis

Kemampuan Supply: 1000PCS/MONTH

mesin kawat kabel dhuwur-efisiensi kanthi disetujoni TUV CE. automation dhuwur, ruang lantai cilik. Kanggo cara sing paling gampang lan langsung kanggo daur ulang lan pulih kabel tembaga, aluminium lan Lead. gampang didaur ulang, bisa dienggo maneh,...
kabel tali kanggo kethokan

Unit Price: USD 300 - 350 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 300 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 350 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: Koper

Kemampuan Supply: 10000

sabuk kawat tembaga Jinis FD-2 Pasokan listrik 230V-50HZ, 2.2KW Pangukuran L700 × W650 × H860mm. Bobot 110KG Output Saben 400-1000KG Diameteripun Processing ing kabel kabel 1-45mm Kapasitas tali kabel 35 meter / menit Gulungan baja 4sets. Blades: 17...
daur ulang kabel tembaga

Unit Price: USD 300 - 350 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 300 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 350 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: Koper

Kemampuan Supply: 10000

mesin stripper kabel Jinis Tutup Output M-1 Pasokan listrik 230V-50HZ, 2.2KW Pangukuran L620 * W600 * H840 Bobot 100KG Output Saben 400-1000KG Diameteripun Processing ing kabel kabel 1-45mm Kapasitas tali kabel 35 meter / menit Gulungan baja 4sets....
kabel mbuwang makna

Unit Price: USD 300 - 350 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 300 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 350 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: Koper

Kemampuan Supply: 10000

tembaga kabel stripper Jinis FD-2 Pasokan listrik 230V-50HZ, 2.2KW Pangukuran L700 × W650 × H860mm. Bobot 110KG Output Saben 400-1000KG Diameteripun Processing ing kabel kabel 1-45mm Kapasitas tali kabel 35 meter / menit Gulungan baja 4sets. Blades:...
daur ulang saka logam

Unit Price: USD 300 - 310 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 300 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 310 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: Koper

Kemampuan Supply: 10000

alat stripping kabel Jinis FD-2 Pasokan listrik 230V-50HZ, 2.2KW Pangukuran L700 × W650 × H860mm. Bobot 110KG Output Saben 400-1000KG Diameteripun Processing ing kabel kabel 1-45mm Kapasitas tali kabel 35 meter / menit Gulungan baja 4sets. Blades:...
carane nggawe kabel stripper

Unit Price: USD 300 - 310 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 300 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 310 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: Koper

Kemampuan Supply: 10000

Mesin Daur-ulang Wadhah Tembaga Elektrik Waste Jinis FD-2 Pasokan listrik 230V-50HZ, 2.2KW Pangukuran L700 × W650 × H860mm. Bobot 110KG Output Saben 400-1000KG Diameteripun Processing ing kabel kabel 1-45mm Kapasitas tali kabel 35 meter / menit...
Daur-ulang Logam Limbah

Unit Price: USD 300 - 310 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 300 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 310 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: Koper

Kemampuan Supply: 10000

mesin stripping kabel Jinis Tutup Output M-1 Pasokan listrik 230V-50HZ, 2.2KW Pangukuran L620 * W600 * H840 Bobot 100KG Output Saben 400-1000KG Diameteripun Processing ing kabel kabel 1-45mm Kapasitas tali kabel 35 meter / menit Gulungan baja 4sets....
Profibus Alat Strip Kabel

Unit Price: USD 300 - 310 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 300 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 310 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: Koper

Kemampuan Supply: 10000

Listrik Kabel Listrik Jinis Tutup Output M-1 Pasokan listrik 230V-50HZ, 2.2KW Pangukuran L620 * W600 * H840 Bobot 100KG Output Saben 400-1000KG Diameteripun Processing ing kabel kabel 1-45mm Kapasitas tali kabel 35 meter / menit Gulungan baja 4sets....
Insulasi Strip saka kabel kabel

Unit Price: USD 300 - 310 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 300 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 310 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: Koper

Kemampuan Supply: 10000

mesin stripping kabel industri Jenis Kawat Stripper M-1 komersial Pasokan listrik 230V-50HZ, 2.2KW Pangukuran L620 * W600 * H840 Bobot 100KG Output Saben 400-1000KG Diameteripun Processing ing kabel kabel 1-45mm Kapasitas tali kabel 35 meter / menit...
romex kabel stripper

Unit Price: USD 300 - 310 / Piece/Pieces

Min.Order Unit Price
1 Piece/Pieces USD 300 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 310 / Piece/Pieces

Brand: MENGIKUT

Packaging: Koper

Kemampuan Supply: 10000

kabel stripping alat kanggo scrap Jenis Kawat Stripper M-1 komersial Pasokan listrik 230V-50HZ, 2.2KW Pangukuran L620 * W600 * H840 Bobot 100KG Output Saben 400-1000KG Diameteripun Processing ing kabel kabel 1-45mm Kapasitas tali kabel 35 meter /...

China Mesin Wiring Kawat otomatis Supplier

Mesin Kawat Wiring otomatis, stripper kawat khusus

automatic copper wire stripping machine

Tuku prosesor kawat semi-otomatis kanggo nggawe proyek luwih gampang.

Yen sampeyan kudu ngolah akeh kabel, tuku pemotong kabel semi-otomatis minangka investasi sing apik.


Temokake mesin sing bakal nglereni kabeh sampeyan, ngirit wektu lan tenaga kerja.

Kawat stripping bisa dadi tugas penting kanggo tenaga listrik
utawa cara kanggo nggawe dhuwit ing piranti scrap.


Akeh yard sing mbayar tembaga utawa logam liyane kawat,
nanging asring kawat diisolasi ing tutup plastik.


Mbuwang kawat saka jampel bakal terus nggunakake piranti tangan nganggo tali tradisional tradisional.


Untunge, sampeyan bisa nggawe kabel belang dhewe kanggo ngikat rege kabel kanthi narik kawat terisolasi kanthi cetha.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki