Komunikasi karo Supplier? Supplier
PETRE .C Mr. PETRE .C
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-15990659864 Email:sales@mrecycling.cn
slitter kabel
slitter kabel
slitter kabel
slitter kabel
  • slitter kabel
  • slitter kabel
  • slitter kabel
  • slitter kabel

slitter kabel

    Unit Price: USD 1000 - 900 / Piece/Pieces
    Tipe Pembayaran: L/C,T/T,Money Gram,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF
    Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces
    Wektu Pengiriman: 15 Dina

Dhasar Info

Model No.: M-3

Additional Info

Packaging: ing kasus

Produktivitas: 1000

Brand: MENGIKUT

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: China

Kemampuan Supply: 1000

Certificate: TUV CE

Deskripsi Produk

mesin stripping kabel

Jenis industri M-3

cable stripping machine

round cable stripper
Dirancang kanggo kabel armored Heavily, kabel massive, energi energi ACSR (aluminium nganggo inti baja), kabel kapal selam, kabel voltase tinggi, kabel optik, kawat inti tunggal, kawat warata, kabel baja.

Kekuwatan: 4KW, 220V / 380V-50HZ
Diameteripun Processing ing kabel kabel 2-70mm.
Nglereni kacepetan 50 meter saben menit.
Output 100 Tembaga KGS saben jam.
Gulungan baja 2sets.
Blades 4 bêsik.
Gearbox 1set.
Pangukuran L800 * W580 * H1200 (MM).

Bobot 220kgs.

industrial wire stripper

cable insulation stripping tools

Penyesuaian pancen gampang, lan ora perlu kanggo owah-owahan setelan tetep sing cocog karo ukuran materi.


Daur ulang tembaga, aluminium, lan baja saka wire.you uga entuk karat sing ana ing bentuk pelet cilik sing bisa adol langsung menyang perusahaan daur ulang karet lan plastik.

stripping metal

Kategori Produk : Mesin Strip Kawat Industri > Stripper Kabel Dompet kabel

Email menyang supplier iki
  • Mr. PETRE .C
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki