Komunikasi karo Supplier? Supplier
PETRE .C Mr. PETRE .C
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-15990659864 Email:sales@mrecycling.cn
Home > Produk > Mesin Strip Kawat Industri > Stripper Kabel Dompet kabel > Kabel Kabel Tembaga Tarut Bare Padhang
Kabel Kabel Tembaga Tarut Bare Padhang
Kabel Kabel Tembaga Tarut Bare Padhang
Kabel Kabel Tembaga Tarut Bare Padhang
Kabel Kabel Tembaga Tarut Bare Padhang
Kabel Kabel Tembaga Tarut Bare Padhang
  • Kabel Kabel Tembaga Tarut Bare Padhang
  • Kabel Kabel Tembaga Tarut Bare Padhang
  • Kabel Kabel Tembaga Tarut Bare Padhang
  • Kabel Kabel Tembaga Tarut Bare Padhang
  • Kabel Kabel Tembaga Tarut Bare Padhang

Kabel Kabel Tembaga Tarut Bare Padhang

    Tipe Pembayaran: L/C,T/T,Money Gram,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,EXW
    Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces
    Wektu Pengiriman: 15 Dina

Dhasar Info

Model No.: M-3

Additional Info

Packaging: ing kasus

Produktivitas: 1000

Brand: MENGIKUT

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: China

Kemampuan Supply: 1000

Certificate: TUV CE

Kode HS: 8479899990

Port: NINGBO

Deskripsi Produk

sewa mesin kabel stripping

Jenis industri M-3

mechanical wire stripper

metal recycling machine
Dirancang kanggo kabel armored Heavily, kabel massive, energi energi ACSR (aluminium nganggo inti baja), kabel kapal selam, kabel voltase tinggi, kabel optik, kawat inti tunggal, kawat warata, kabel baja.

Kakuatan: 4KW, 220V / 380V-50HZ
Diameteripun Processing ing kabel kabel 2-70mm.
Nglereni kacepetan 50 meter saben menit.
Output 100 Tembaga KGS saben jam.
Gulungan baja 2sets.
Blades 4 bêsik.
Gearbox 1set.
Pangukuran L800 * W580 * H1200 (MM).
Bobot 220kgs.
how to use a wire stripper
Penyesuaian pancen prasaja, lan ora perlu pangowahan setelan tetep cocog karo macem-macem ukuran materi.

Daur ulang tembaga, aluminium, lan baja saka wire.you uga entuk karat sing ana ing bentuk pelet cilik sing bisa adol langsung menyang perusahaan daur ulang karet lan plastik.

best wire stripping machine

electrical wire stripping tool

metal recycling machines

Kategori Produk : Mesin Strip Kawat Industri > Stripper Kabel Dompet kabel

Email menyang supplier iki
  • Mr. PETRE .C
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki