Komunikasi karo Supplier? Supplier
PETRE .C Mr. PETRE .C
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-15990659864 Email:sales@mrecycling.cn
mesin kabel kabel listrik
mesin kabel kabel listrik
mesin kabel kabel listrik
mesin kabel kabel listrik
mesin kabel kabel listrik
  • mesin kabel kabel listrik
  • mesin kabel kabel listrik
  • mesin kabel kabel listrik
  • mesin kabel kabel listrik
  • mesin kabel kabel listrik

mesin kabel kabel listrik

    Unit Price: USD 1000 - 900 / Piece/Pieces
    Tipe Pembayaran: L/C,T/T,Money Gram,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF
    Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces
    Wektu Pengiriman: 15 Dina

Dhasar Info

Model No.: M-3

Type: Metal Recycling Machine

Material Processed: Metal

Knife Type: Piece Knife Crusher

Certification: ISO, CE

Screw: Single-Screw

Automation: Automatic

Additional Info

Packaging: ing kasus

Produktivitas: 1000

Brand: MENGIKUT

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: China

Kemampuan Supply: 1000

Certificate: TUV CE

Deskripsi Produk

kethokan logam kanggo awis
Jenis industri M-3
striping copper wire
Dirancang kanggo kabel armored Heavily, kabel massive, energi energi ACSR (aluminium nganggo inti baja), kabel kapal selam, kabel voltase tinggi, kabel optik, kawat inti tunggal, kawat warata, kabel baja.

Kekuwatan: 4KW, 220V / 380V-50HZ
Diameteripun Processing ing kabel kabel 2-70mm.
Nglereni kacepetan 50 meter saben menit.
Output 100 Tembaga KGS saben jam.
Gulungan baja 2sets.
Blades 4 bêsik.
Gearbox 1set.
Pangukuran L800 * W580 * H1200 (MM).
Bobot 220kgs.
cable slitter

Penyesuaian pancen gampang, lan ora perlu kanggo owah-owahan setelan tetep sing cocog karo ukuran materi.


Daur ulang tembaga, aluminium, lan baja saka kawat.


sampeyan uga entuk karet kanthi klambi cilik sing bisa adol langsung menyang perusahaan daur ulang karet lan plastik.

industrial wire stripper

recycling of copper

scrap cable strippers

Kategori Produk : Mesin Strip Kawat Industri > Stripper Kabel Dompet kabel

Email menyang supplier iki
  • Mr. PETRE .C
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki