Komunikasi karo Supplier? Supplier
PETRE .C Mr. PETRE .C
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-15990659864 Email:sales@mrecycling.cn
Home > Produk > Mesin Strip Kawat Industri > Stripper Kabel Dompet kabel > tembaga kabel stripping mesin kanggo didol
tembaga kabel stripping mesin kanggo didol
tembaga kabel stripping mesin kanggo didol
tembaga kabel stripping mesin kanggo didol
tembaga kabel stripping mesin kanggo didol
tembaga kabel stripping mesin kanggo didol
  • tembaga kabel stripping mesin kanggo didol
  • tembaga kabel stripping mesin kanggo didol
  • tembaga kabel stripping mesin kanggo didol
  • tembaga kabel stripping mesin kanggo didol
  • tembaga kabel stripping mesin kanggo didol

tembaga kabel stripping mesin kanggo didol

    Unit Price: USD 1000 - 900 / Piece/Pieces
    Tipe Pembayaran: L/C,T/T,Money Gram,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF
    Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces
    Wektu Pengiriman: 15 Dina

Dhasar Info

Model No.: M-3

Type: Metal Recycling Machine

Material Processed: Plastic

Knife Type: Claw Knife Crusher

Certification: ISO, CE

Screw: Multi-Screw

Automation: Automatic

Additional Info

Packaging: ing kasus

Produktivitas: 1000

Brand: MENGIKUT

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: China

Kemampuan Supply: 1000

Certificate: TUV CE

Deskripsi Produk

rereged kawat kanggo tembaga
Jenis industri M-3

Dirancang kanggo kabel armored Heavily, kabel massive, AC energi kabel (aluminium kanthi inti baja),

kabel kapal selam, kabel voltase dhuwur, kabel optik, kabel inti tunggal, kawat warata, kawat baja.

blue rock tools

Kekuwatan: 4KW, 220V / 380V-50HZ
Diameteripun Processing ing kabel kabel 2-70mm.
Nglereni kacepetan 50 meter saben menit.
Output 100 Tembaga KGS saben jam.
Gulungan baja 2sets.
Blades 4 bêsik.
Gearbox 1set.
Pangukuran L800 * W580 * H1200 (MM).
Bobot 220kgs.
copper stripper machine

Penyesuaian pancen gampang, lan ora perlu kanggo owah-owahan setelan tetep sing cocog karo ukuran materi.


Daur ulang tembaga, aluminium, lan baja saka wire.you uga entuk karat sing ana ing bentuk pelet cilik sing bisa adol langsung menyang perusahaan daur ulang karet lan plastik.

ferrous metal recyclingnetwork cable stripper

recycling machines for sale

industrial wire stripper

Kategori Produk : Mesin Strip Kawat Industri > Stripper Kabel Dompet kabel

Email menyang supplier iki
  • Mr. PETRE .C
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki